Hirdetés
- iPhone topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Új belépő a Honornál
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Íme az új Android Auto!
- Fotók, videók mobillal
- Microsoft Rewards
-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
WonderCSabo
félisten
válasz
Chaser
üzenetére
Milyen mediaplayer? Windows Media Player? Media Player Classic?
"Amit linkeltél elindítottam, lefutott az install, felugrott egy dos ablak aztán ennyi"
Amit linkeltem, az egy tömörítőprogram, és úgy tűnik te kodeknak hitted, azért írtam ezt. Ha nem megy a CoreAVCs CUDA, akkor azt itt vitasd meg, mert ide tartozik. Egyébként ez a CoreAVC elég szarul van megírva, csinál érdekes dolgokat, sajnos.
-
PazsitZ
addikt
Igen, tök hülyék vagyunk, hogy a valóságot nélkülöző, fiktív elképzeléseidet nem "értjük"/tudjuk alátámasztani.
Persze rengeteg ráfordítással, sok mintával, teszteléssel, elméletben lehet lehetséges, de nem hiszem, hogy találsz ilyen szoftvert.De ennyi poszt megírására szánt energiából szerintem már kétszer megtaláltad volna loslessben a zenét, amit keresel
-
cigam
titán
Elméletben. De itt a gyakorlati megvalósításról van szó
x+y=5
Namost mond meg nekem melyik két számot adtam össze? Ugyanígy nemtudod megmondani hogy az adott spektrum összetevői milyen részekből keletkeztek. Persze az fft-vel előállítható minden spektrum különböző frekvenciájú, és és amplitúdójú szinusz hullámokból, de már eleve egy hanszer vagy beszéd hangja összettetteb spektrum mint ahogy azt te egy eq-val kiszűrhetnéd.Nemtudod mivel, és hogyan lehet megvalósítani, de váltig állítod, hogy meglehet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Amazon Fire TV stick/box
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Ubuntu Linux
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- 4K vs 8K – Megéri-e a 8K TV 2026-ban?
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Microsoft Office 2024 Home Business dobozos
- PC Szervizeket, Gépépítőket keresek B2B szoftver partnerségre (E-számlával)
- LENOVO ThinkPad T14s Gen 2 touchscreen - i7-1185G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Ryzen 7700X / RTX 4070 Ti Super / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / 800w GOLD! BeszámítOK
- Honor X6 /4/64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Asus STRIX Gaming PC! 7800X3D / RoG RTX 5070 TI / 32GB 7600MHz / SSD 1TB / 850w Gold! BeszámítOK!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest