- iPhone topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Google Pixel topik
- Apple AirPods 4 - ismerős is, új is
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Íme az új Android Auto!
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- Xiaomi Mi 9 SE - csúcsimitátor
-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
GrandeP
addikt
Nem lenne rossz, de akkor ki kell szerelgetni a winyókat , ez még a kisebbik gond, de maga a progi, inkább ilyen napi törölgetésre való... mert "taskokat" kell létrehozni, kezdés és zárási idővel...
Igazából, ha nincs más még jó is lehetne, de túlságosan eltér attól ami nekem kellene...
Acronist és Killdisket nézegettem még...
NEMMEGY! Értem, de mi nem megy? EZ! De mi? EZ NEMMEGY?!
-
GrandeP
addikt
Üdv!
Keresek céges környezetbe, "HDD formázó - újraíró" programot... pénz nem számít.
Amit tudnia kell...
-Ne kelljen telepíteni, tehát dos-os és/vagy liveoprendszer alapú legyen...
- formázza a winyót és majd írja felül és újra formázza, ha ez nem automaikus nem baj, tehát ha nem tudja egyszer, de menüben indiítható egymás után, az nem probléma...
Első sorban nem a google első találatai érdekelnek, hanem személyes tapasztalatok...
Köszi.
-
GrandeP
addikt
válasz Dluinet #22577 üzenetére
Azért mert skinezem, attól még a menüpontok ugyanott vannak, és bonyolult felesleges kattintások árán lehet benne pl beállítani a színerőt....
Mivel írtam, így azthittem h egyértelmű lesz h nem akarom az mpc használni....
-
GrandeP
addikt
Üdv!
Lejátszó programot keresek htpc-re... ami egy p4 kevés rammal...
Igazából, vlc, mediaplayer classic túl faparaszt bármihez is... gomplayer bugos és telereklámmal, kmplayer meg akadozva játszik olyat is amit nem többi nem...
Ami fontos nekem...
eszköztáron fényerő-szín-hangerő ilyesmik állítása
nyilakra állítható mp-es léptetésa
,mkv, mp4, avi formátum teljes támogatása
felirat szinkronizálási lehetőségTudom, ezt elvileg mind tudja... de gyakorlatban meg nem, és nincs kedvem tesztelgetni, hátha valaki már kijárta az utat....
Köszi...
-
GrandeP
addikt
Üdv!
Van olyan progi, mint a virtualpc, csak pna változatban?!
Megszeretnék nézni 1-2 dolgot h hogy futna egy pna/gps-n...
Köszi.
-
GrandeP
addikt
Üdv!
Olyan programot vagy gadgetet keresek, ami tudja magyarország főbb városainak, (majdnem) aktuális hőmérsékletét, az aktuális időjárást (esik, borús, napos stb)
És mondjuk van egy fel ugró ablak, ha jön a vihar vagy valami hasonló..Pl firefoxnál ilyesmi a weatherbug.
Köszi.
-
GrandeP
addikt
válasz ArchElf #14317 üzenetére
Dvdshrink-et már vagy 3 éve nem fejlesztik....
Menü szerkesztés, részemről csak annyi lenne, h amit kiveszek hangsávokat, azokat ne mutassa választható opcióként...
Nem baj ha nem fér dvd5-re... csak a felesleget akarom leszedni..
-
GrandeP
addikt
Sziasztok!
Olyan progit keresnék, amivel egy dvd9-est.. sok szinkron sok hang...
Kitudom vele szedni a felesleges szinkronokat... miközben a megmaradt videókat - hangokat nem bántja, nem tömörít... esetleg a menüt is lehet vele átszabni.
Valami olyat ami kihasználja a sok magot - memóriát... és gyors.
Köszönöm...
-
GrandeP
addikt
Sziasztok!
Én egy olyan programot kersek ami a következőt tudja....
Mutatja más színekkel az országokat, kiirja a nevét, de egérrel/billentyűvel rátudok zoomolni, rátudok keresni konkrétan egy városra, ehhez útvonalat is tudok terveztetni...
Igen egy atlasszerű kellene....
Van egy digitalmedia által kiadott europrice atlaszom, ami 200 megás, de hát vicc kategória, zoomolni nem lehet, városra nem lehet kersni, van két kép egy eu meg egy föld, és gyakorlatilag az országokról tömör hülyeségek, amik engem nem érdekelnek..
Tudom ott google örf... de ennek offline is kell mennie. nem baj ha fizetős... cégnek kell..
-
GrandeP
addikt
Sziasztok!
1 pár perces filmből szeretnék kivágni egy 6-8 mp-es részt amiből gif-et szeretnék csinálni...
Mivel milyen módon, hogy a legegyszerűbb?
Köszönöm,...
-
GrandeP
addikt
üdv!
Nekem egy olyan program kellene, ami a következőt tudja...
Adott mondjuk 5 jpg kép, amikből csinál egy gif-t, úgy h közben, mondjuk egyik kép villódzik, másik jobbról csúszik, harmadik fentről... tehát olyan powerpoint szerűen....
Röviden, reklámot szeretnék kirakni a honlapomra oldalra... ehhez kellene valami egyszerű kis programocska... Fotósopp nem érdekel...
Köszi
-
GrandeP
addikt
Sziasztok!
Notebookra kellene nekem egy vagy több olyan progi, ami ki irja h milyen állapotban van az aksi és h kb hány percig fog még tudni dolgozni.... illetve aksival kapcsolatos programok, hátha vmelyik jó lesz...
Xp-van rajta, tehát sidebaros gadgeetek nem kellenenk...
Köszönöm
-
GrandeP
addikt
Üdv!
Én egy olyan progit keresek, ami megnézi az feltelepített programjaim honlapját h van frissítés... és felkínálja a letöltést a program telepítőfájljának!
Köszi..
-
GrandeP
addikt
Sziasztok!
Olyan szoft kellene nekem ami.... amiben betudok állítani h kattintásra (indításra), vagy rendszer boot után x mp-el.... elindítson 1-8 programot...
Nem szeretnék autoit, meg feladatütemező, meg registri + egyéb gagyi megoldást alkalmazni, egy program kell nekem...
Köszönöm...
-
GrandeP
addikt
Googléztam de nem találtam, ezért jöttem ide....
(#6783) Dagaddt : úgy lehet h a gyári lemezt, biztonsági másolták... dvd shrink segítségével.. vedd ki a felesleges nyelveket, és máris kisebb lesz...
-
GrandeP
addikt
Üdv!
.fla fájlt legszívesebben mivel szerkesztenétek.... ami m ég ingyenes is..
Illetve ha nem ingyenes kisebb, mind helyben mind gépigényben mint az adobe flash?
Köszönöm
-
GrandeP
addikt
Gondoltam megkérdem, hátha van vmi profi előre elkészített vonalember program...
Mondom garfieldban van ilyen, aztán az avit meg átkonvertálom és már kész is a flash intro...
De mondjuk amennyi időt a keresésére fordítottam... 1-2 órát, azóta már le animálhattam volna az adobe-al...
-
GrandeP
addikt
válasz fekeandras #6752 üzenetére
Bios?
Egyes biosokban van wake up by time... az én asrockomban pl van...
Vagy primitív megoldás, beállítod a biost h "áram ráadásra" bekapcsoljon a gép, veszel egy időzítős dugvillát és kész is....
3, Egyes házak is tudják ezt....
Az én 4000 ft-os codegány házamon pl van óra... meg is nézem majd egyszer van -e ébresztő funciója..[ Szerkesztve ]
-
GrandeP
addikt
válasz Csabee. #6751 üzenetére
Sztem az egyik legjobb töredezettség mentesítő az auslogics disk defrag.... nagyon gyors még p3-on is... penről is futtatható, vista kompatibilis is...
-
GrandeP
addikt
Üdv!
Egy nagyon durva hülye kérdés következik.
Létezik olyan progi amivel a "vonalember" előre elkészített animálásait lehet összeszerkeszteni?
Garfieldban meg 1-2 kultikusból van ilyen, aztán hátha... talán képregénykészítőnek hívják?
ui: az érthetőség kedvéért, egy flash oldalt csinálok, és intronak kellene ahogy a "f@szi" elsétál, egyik oldalról a másikra... de ha nem muszáj nem rajzolgatok...
Köszönöm...
-
GrandeP
addikt
válasz villamos #6610 üzenetére
Ez a progi tudja a következőket..
Ki mikor , milyen progiket telepített, mikor milyen hardveres változások történtek....
Hoppp... neked nem is ez kelll... Neked vmi Vnc-szerü kell....
#6609) cigam
Xp prof... ismerem a beépítettet, de azt inkább mellőzném.... vistáé komolyabb...
[ Szerkesztve ]
-
-
GrandeP
addikt
NA jó akkor annyira nem fontos h lássam mennyi hely van...
De azt viszont mindenképp h van ilyen meghajtóm...Esetleg ilyenre ötlete vkinek?
Most ezen gondolkozom... truecrypt bár ezzel meg az a baj h ez fájba csomagolja... ha jól értelemeztem..
Ráadásul használatához formázni kell mindent...
Ennél jobbat nem ismer vki?
Ksözönöm.
[ Szerkesztve ]
-
GrandeP
addikt
Sziasztok!
Olyan programot keresek... egyet linux alá, egyet meg xp alá ami... ingyenest!
Ami egy komplett meghajtót képes jelszavazni, de úgy hogy látható lehessen a meghajtó a rendszerben és h mennyi szabad hely van, de azt nem látom h mi van rajta... csak ha beütöttem a jelszót...
Köszönöm előre is...
ui: gyakorlatban... c-d-e particiók közül, d-e particiót leakarom titkosítani, tehát csak akkor lehessen látni a tartalmat ha a jelszót beütik, de ettől függetlenül maga a meghajtó és mérete látható lehessen, de módosítani illetve h mik vannak rajta, csak a jelszó után...
Remélem érthető lett....
-
GrandeP
addikt
válasz DeusHun #6237 üzenetére
Azzal csinálom igen, de azt nem tudja h az adott éáéűúő betű hogy nézne ki html formában.. tehát ha az űáéűő betűket ütöm be, akkor azt is jeleníti meg és azt is menti el...
De hát az nekem nem jó mert ugye weblap nem tudja értelmezni a ékezeteket...
De persze lehet h én vagyok a béna....
-
GrandeP
addikt
Sziasztok!
Olyan progit keresek ami...
php fájlokat kellene lefordítanom... pontosabban .tpl fájlok , de php formátum.. tehát nem igazán számít
Szóval a lényeg, nem szereti az ékezetes betűket így ugye azokat át kell alakítanom.
Pl Új termékek = Új termékek...
És ehhez kellene egy szerkesztő amivel ha beűtöm az ékezetes betűt normál módban (áéú) az képes elmenti a fent megadott módon...
Jelenleg úgy csinálom h nvu -ba beütöm a szavakat majd forrásként megnézem, és notepadba le cserélem....
Na ez qrva sok idő így...
Köszönöm
-
GrandeP
addikt
Üdv!
Tudnátok nekem mondani olyan progit amivel a jelszóval védett .wmv filmet le tudom játszani? Létezik egyáltalán ilyen progi?
-
GrandeP
addikt
válasz Core2duo6600 #5213 üzenetére
Megnézem / kipróbálom... köszi...
Hát ez meg már túl komplikált ahogy el nézem... ez főként css-re és a grafikára gyúr... nekem ezek már megvannak.... csak kellene egy normálisabb galéria modult csinálnom... php-t szerkesztenem... ezt az kicserélni és egyéb...
Valahogy a golive nem jön be...
Esetleg másikat tudsz mondani...
[ Szerkesztve ]
-
GrandeP
addikt
válasz GrandeP #4307 üzenetére
Jó reggelt!
Egyszer már kérdeztem, de akkor csak egy válasz jött.... az NVU... eddig jó volt, de már eléggé egyszerű a honlapom szerkesztéséhez (illetve néha nem ment normálisan)... ,
Valami komolyabbat tudtok ajánlani?
Csak magyar nyelvű érdekelne (illetve olyan stílusú mint az Nvu, tehát h látom h miből mi lett, illetve "drag&dropot" is elfogad).... de viszont lehet free vagy shareware is...Köszönöm előre is...
-
GrandeP
addikt
Sziasztok!
Tudnátok ajánlani vmi nagyon egyszerűen kezelhető progit, ami olyan mint az nlite vagy az win xp iso builder.....
Sajnos az nlite-hoz kell még vagy másik öt progi mire megcsinál egy xp-t, a másik meg kicsi "gyenge"....
Végülis a lényeg az lenne h egy saját xp-t szeretnék ami felügyelet nélkül települ, win bootolás után felügyelet nélkül (vagy egy gomb nyomásra) feltelepíti a mellette lévő progikat.
-
GrandeP
addikt
válasz John Fowler #4667 üzenetére
Én úgy gondolom h fullscreen-en mindegyik progi úgy nyitja meg a képet, ahogy annak pixelei engedik...
de pl ez egy jó progi irfanview
-
GrandeP
addikt
Köszönöm mindenkinek megyek próbálom is őket...
Winterhun... ha lehet inkább progit használnék... de ez se rossz ötlet.
[ Szerkesztve ]
-
GrandeP
addikt
ÜDv!
két programot keresek és ehhez kérnék segítséget....
Az egyik, feladata az lenne h egy adott programot vagy programokat, a gép bekapcsolása után mondjuk 4 vagy 5 percel indítsa el automatán... minden bekapcsoláskor.
A másik meg egy vnc-hez hasonló progi.... A cél az lenne h munkahelyről lássam az otthoni gépemet ezt azt megtudjak vele csinálni és ha kell megtudjam nézni a webkamera képét!
Köszönöm előre is.
-
GrandeP
addikt
válasz Winner_hun #4474 üzenetére
igen de mivel egyik "külföldi" által be írt link se müködk így tárgytalan.
Tv tool volt utsó reményem, de az csak nvidiá-val dolgozik.... így gondoltam megkérdem hátha van valami hasonló progi..
ui: amúgy le lehetne tölteni az igazi eredeti driveret is... de nincs kedvem 29 dolcsit fizetni.
-
GrandeP
addikt
Jó reggelt!
Nekem egy olyan progi kellene, ami olyasmi mint a tv tool.....
Mert van nekem egy pci (nem pci-e) videókártyám.... és ennek kéne összehozni valahogy a tv kimenetet...
Ami biztos.... nem nvidia gyártmány.... de sztem ati se... egyébként a neve Elsa gloria synergy 8
köszönöm.
-
GrandeP
addikt
Jó reggelt!
Nekem 1 weblap szerkesztő kellene... vmi olyan ahol egy kattintással meg tudom nézni h mi lett abból amit épp csináltam... tehát ne is notepad szerüt.
Régen erre az office 2003 weblap szerkezstőjét használtam az tudta ezt a funkciót egyzerű is és magyar is volt... tehát vmi hasonló kéne... nem baj ha shareware.
Köszönöm előre is
-
GrandeP
addikt
Sziasztok!
Egy számlázó és nyilvántartó programra lenne szükségem ami ingyenes... egy kezdő vállkozásnak kell és még most nincs nincs pénz ilyenre... exel-el meg sz@r!
közi előre is.
ui: elég ha csak készlet nyilvántart.
[ Szerkesztve ]
-
GrandeP
addikt
ÜDv!
Lenne egy hülye kérdésem.
Olyan progi kellene nekem, amivel az interneten kersztül tudok, doksikat elküldeni fax formában, vagy faxra.
Lehetséges ez egyáltalán? Vagy vegyek inkább fax gépet?!
Köszi
[ Szerkesztve ]
-
GrandeP
addikt
sokan sokszor írjátok h lhetőleg free kéne, vagy ingyenes kéne... most komolyan... az interneten vagyunk, ne mondjátok h nem tudjátok megoldani h a fizetős is ingyenes legyen!
-
GrandeP
addikt
Hali!
Olyan program nincs, mert csak azt tudod szabályozni ami az alaplapi tüskékre van rákötve és abból se mindet (leginkább csak a proc hűtőt), vagy van a kézi megoldás, tehát kézzel állithatót kell venni, illetve elöl lcd kijelzős házat ami engedi szabályozni....
A speedfan meg hát elég keveset tud, leginkább csak megmutatja h mennyit pörög.NEMMEGY! Értem, de mi nem megy? EZ! De mi? EZ NEMMEGY?!
-
GrandeP
addikt
válasz Sátán44 #2615 üzenetére
Üdv!
Ez egy csomagolt lemezképfájl!
javaslom a power isot, amit utálok, helyette az ultraisot ami legjobb!
''A ''daa'' kiterjesztésű filek image file-ok. Olyanok, mint az iso, bin, mdf, stb... csak plusz még tömörítve is vannak, ezért kisebb a méretük általában. A problémádra a megoldás a PowerISO programocska, amely készíti ezeket a .daa file-okat. Találsz benne egy Image Drive-ot, amellyel be tudod mount-olni.''NEMMEGY! Értem, de mi nem megy? EZ! De mi? EZ NEMMEGY?!
-
GrandeP
addikt
HAli!
A métkor kerestem olyan progit ami a netes forgalamt figyeli.. napi/heti/havi lebontásban...
ajánlottatok 1-2-öt de nem feleltek meg a krítéériumoknak, röviden s*arok voltak!
Viszont találtam 1-et ami idáig nagyon jó, azt tudja amit kérek tőle és a gépet se fogja le...
Bandwith monitor a neve...
csak gondoltam megosztom!
köszönömNEMMEGY! Értem, de mi nem megy? EZ! De mi? EZ NEMMEGY?!
-
GrandeP
addikt
A du meter (amit egyszer kipróbáltam, nem demo) sajnos x időnként nullázott, tehát nem láttam hónap elején vagy végén h most mennyi, a másikat megnézem köszi. (de lehet h azóta frissített)
Elvileg, akkor számláznak amikor jön a rendes számlá, tehát záráskor, már vagy 100 szor kérdeztem, meg egyszer kértem részletes listát, h most mennyit töltöttem le és azon is 3 g alatt voltam, valósban meg 10 biztos volt, de lehet h csak azért ilyen mert megdugtam a ügyvezető csajt. Amúgy télleg nem tudom, mert náluk minden ok, (a programjuk alapján) nálam meg 10 megás a net, forgalom korlát nélkül, de ezt nem mondtam, hülye lennék!
szerk: amikor meg volt 120 g töltés akkor azt számlázták, és 200 ft/ gb volt, azóta se, h most ezt miért nem tudom, de valószinű h szimpi vagyok, vkinek ott bent az irodájukban, szinte havi vendég vagyok
[Szerkesztve]NEMMEGY! Értem, de mi nem megy? EZ! De mi? EZ NEMMEGY?!
-
GrandeP
addikt
Üdv!
Szabad kérdezni?
Én egy olyan progit keresek, ami mutatja napi/heti/havi szinten h mennyit töltöttem le/fel és h mekkora a sávszél?!
Amiket találtam eddig, azok csak addig mutatták , amíg újra nem indult a net/gép... vagy csak lefagyasztottak, vagy lelassitottak.
Tehát valami olyan kéne, h tudjam h kb mennyit töltöttem le/fel ezt csak akkor nullázza ha én is akarom, és ne szarjon be tőle a gép...
köszönöm előre is!
Azért kell, mert 512-es 3 gb korlátos neten van már tavaly dec. óta, és mégis 10 mb-el töltők és még csak egyszer szóltak 120 gb-nál, a havidíj meg ugyanúgy 4500 ft. ssss el ne szóljátok magatokat!NEMMEGY! Értem, de mi nem megy? EZ! De mi? EZ NEMMEGY?!
Új hozzászólás Aktív témák
- CES 2025: közeleg az AMD és az NVIDIA CES előadása
- Audiokultúra - Hi-Fi-ről hifisen
- Szállingóznak a képek az érkező új VGA-król
- Suzuki topik
- Interactive Brokers társalgó
- Tudományos Pandémia Klub
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Torrent meghívó kunyeráló
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Anime filmek és sorozatok
- További aktív témák...
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Karácsonyi akció: ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / stb.
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- EREDETI JÁTÉK KULCSOK - STEAM, EA, UBISOFT, EPIC GAMES - LEGJOBB ÁRON
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest