- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- One mobilszolgáltatások
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Google Pixel topik
- Yettel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Íme az új Android Auto!
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
LonGleY
veterán
válasz
Vasinger! #28901 üzenetére
hivatalos Reader alatt mit értesz?
Természetesen az Adobe Reader-t.
-
-
LonGleY
veterán
válasz
Vasinger! #28899 üzenetére
Foxit Reader, mint ahogy 10 mp googleözés után kiderül.
Amúgy ezt személy szerint azért nem szeretem, mert nem
jó benne az élsimítás, a hivatalos Reader és a SumatraPDF
is jobb minőségű. De a Foxit elvileg tabos.Amit próbáltam az a Nitro és a Xchange PDF viewer, egyikkel se voltam megelégedve?
Ezt neked kell tudni.
-
Winner_hun
félisten
-
Hujikolp
őstag
-
-
kispx
addikt
-
kispx
addikt
válasz
Vasinger! #27138 üzenetére
(#27144) Mercutio_
A PDF-XChange Viewer-ben 4 nyelvű OCR van. (Magyar nincs.) Esetleg azzal tehetsz egy próbát. -
-
válasz
Vasinger! #25983 üzenetére
Egy képnézegető még milyen formátumot ismerhet?
Mit értesz korszerü alatt? Mert az irfanview uccsó kiadása 2012-es.Amúgy egy próbát megér ez az ingyenes promó: Ashampoo Slideshow Studio 2012 . Most a teljes funkcionalitású verziót is megveheted akciós áron.Itt kiválasztasz 100$ értékú programot, viszont csak 20dodo-t (~4750.-) kell fizetni érte.
-
válasz
Vasinger! #25705 üzenetére
Az avi csak egy konténer formátum. Belül bármilyen kép/hang codec-el tömörített stream lehet.
Azt kellene kideríteni, milyen codec-et használ a capture program, és azt miért értelmezik hibásan az általános transcoder programok. A Video capture beállításaiban le lehet cserélni a video codec-et?
Esetleg próbáltál más képlopó programot is?Feltennél vhova egy mintát az eredeti, és a bekonvertált videóról?
-
zone
őstag
válasz
Vasinger! #25705 üzenetére
Freemake Video Converter
Igazából kodek és beállításfüggő, hogy milyen a minőségromlás. -
zone
őstag
válasz
Vasinger! #25535 üzenetére
GuaPDF Cuda támogatással vagy itt van még egy pár ingyenes. Van, amelyik feltöri, van, amelyik eltávolítja a jelszót.
A legtöbb jelszótörő angol szótár alapú vagy brute force, ami a jelszó hossza alapján hetekig is eltarthat. Ha van benne szám, vagy speciális karakter is, akkor mire végez a brute force már nyugdíjas leszel. -
AtHoS
nagyúr
válasz
Vasinger! #25535 üzenetére
Mi az amit eddig próbáltál?
Esetleg pdf password remover progi?
Debenu PDF Tools Pro most ingyenes.
Beépül explorer jobbklikkes menübe és van benne password remover funkció. -
-
válasz
Vasinger! #22909 üzenetére
Nos, én egyben kezelem mindet, de kinek-hogy sikerül. Az összes számot kijelölve is tudsz borítót cserélni, eltávolítani, hozzáadni, stb. Amúgy adatbázisból is tud keresni. Ha van türelmed hozzá, ezt is kipróbálhatod, de előtte mentsd le a zenéidet, mert lehet, hogy nem jól csinálja, vagy nem úgy, ahogy Te szeretnéd.
-
zone
őstag
válasz
Vasinger! #21870 üzenetére
Én legutóbb GetDataBack-et használtam, igaz nem sikerült 100%-ban visszahozni mindent. A legfontosabb, hogy ne másolj rá semmit. Azt a pendrive-ot én kukáznám, egyébként nem túl okos ötlet valamit csakis pendrive-on tárolni, ha valami fontos, az minimum két helyen legyen meg.
-
AtHoS
nagyúr
válasz
Vasinger! #21479 üzenetére
Én melóban irfanview-al szoktam szkennelgetni.
Van egy jó tulajdonsága, miszerint szépen sorszámozva menti egymás után a fájlokat a szkennelés elején megadott mappába.Körülvágni viszont magától nemigen tud, legalábbis a saját szkennelő felületén én nem találkoztam ilyennel, igaz mostanában nem is használtam azt, hanem a szkennerhez adott gyári felülettel használom. Na az tud szépen szkennelni és körül is jelöli/vágja a dokumentet.
Melóban Canon szkenner van, viszont Epson szkennereknél is találkoztam hasonló kialakítású szoftverrel.HP szkennernél nem emlékszem ilyen fícsörre, de mostani újabb szkenner nem volt HP-ból a kezem alatt.
Azonos méretű doksikkal gyorsan lehet így dolgozni, mert a bemutató szkennelésnél szépen körüljelöli a doksit és innentől már csak a normál szkennelést kell minden egyes dokumentnél megcsinálni.
Viszont, ha a dokumentumok eltérő méretűek és használni akarod az automatikus körüljelölést, akkor mindegyiknél meg kell csinálnod a bemutató/normálszken procedúrát.Utóbbi esethez javaslom, hogy rendezd a doksikat azonos méret szerint, így csak a különböző méreteknél kell a bemutató szkent elvégezned.
De persze a legjobb az lenne, ha szoftverből is szépen automatikusan nagy pontossággal lehetne "kivágni" a hasznos anyagot.
No hátha lesz ilyen szoftra is javaslat.
-
GIJoe
addikt
válasz
Vasinger! #21347 üzenetére
Easy Cleaner-ben van végles törlő funkció...
Eszközök menüpont, meghajtó tisztító...
-
akaido
addikt
-
andorra
őstag
válasz
Vasinger! #19925 üzenetére
Ismerem, korábban azt használtam. Az volt a nagy hátránya, hogy különféle konfigurációkra, különböző lemezeket kellett készíteni. Még most is van a fiókomban vagy 3 ilyen CD. Két éve használom az Active Boot Disket és ezzel semmi problémám nem volt és csak egy kell belőle.
-
válasz
Vasinger! #17465 üzenetére
Esetleg ha az is megoldást jelentene számodra, hogy átkonvertálod, majd kiírod Nero-val, akkor Format Factory
-
Brutforsz
senior tag
-
Brutforsz
senior tag
válasz
Vasinger! #17060 üzenetére
Az Inkscape kell Neked, ezzel fogod tudni vektorosan buherálni.
Ezt ettől a kihívástól függetlenül is ajánlom, remek vektorgrafikus program, és ingyenes, nyílt forráskódú szoftver.
(Ha nem szeretnéd vagy olyan helyen vagy, hogy nem tudod telepíteni, van hordozható változatban is.)
-
válasz
Vasinger! #17060 üzenetére
IrfanView-el próbáld meg betámadni, elméletileg ismeri a windows meta file formátumot.
-
sfdrakex
nagyúr
válasz
Vasinger! #15934 üzenetére
Saját albumból akarsz letölteni vagy máséból? Ha jól veszem ki akkor a picassáról csak saját albumból lehet letölteni. Azt viszont lehet a picassa saját kép fel/le töltő progijával is.
Szerk:
Ezzel ha minden igaz lehet letölteni bárki albumából, beírod a felhasználó nevét akitől tölteni akarsz és leszedi.
-
-
válasz
Vasinger! #13749 üzenetére
Van: DVD audio extractor
-
Atapi
senior tag
válasz
Vasinger! #13099 üzenetére
rossz parancsot adsz meg. utobbi hozzászólásomban bemásoltam a példát a honlapról, de akkor szerepeljen itt mégegyszer, kis körítéssel, hátha igy érthetőbb lesz. szóval indítasz egy parancssort, a hsz-ed alapján egy fekete képernyőt fogsz látni, a következő sorral, a végén egy villogó kurzorral:
C:\Users\Vasinger>
innen el kellene navigálnod abba a könyvtárba, ahova az alkalmazást mentetted, majd kiadni a következő parancsot (a rögzíteni kívánt hivatkozásnak megfelelően módosítva):
C:\Users\Vasinger>rtldownloader "http://www.rtlklub.hu/most/7073_fokusz_plusz_01-09" "C:\RTL\fokusz"Ha nem akarsz mindig ellépkedni abba a könyvtárba, ahol az alkalmazás található, csinálhatsz egy indítófájlt, egy bat-ot. ehhez annyit kell tenned, hogy szövegszerkesztővel (notepad) létrehozol egy fájlt, és beleírod a rögzítési parancsot:
rtldownloader "http://www.rtlklub.hu/most/7073_fokusz_plusz_01-09" "C:\RTL\fokusz"
elmented a fájlt, majd átnevezed .bat-ra. ha ez a fájl ugyanabban a könyvtárban van, mint a program, akkor megcsinálja amit szeretnél, és nem kell parancssorral bajlódnod.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bluetooth hangszórók
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Goddess of Victory:Nikke
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Apple asztali gépek
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Gitáros topic
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Az évtized végéig maradhatnak a PC-kben a PCI Express 5.0-s SSD-k
- További aktív témák...
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Gyermek PC játékok
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Samsung Galaxy A35 5G 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest