- iPhone topik
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Magisk
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
poffsoft
veterán
Üdv!
Olyan progit keresek, amivel lehet multiplier menedzsmentet csinálni, mint a crystal cpuid csinálta k8-nál.Ha a fesz is állítható lenne, az már csodálatos volna
AMD overdrive kilőve.
Athlon II 240, Asus M3A kombó... -
poffsoft
veterán
válasz
sfdrakex #11427 üzenetére
nem csatlakozik a gépem, de csak az az egy nem hajlandó.
A titkosítás nélküli hálózatra sem megy fel, miközben 100% jelerősséget lát.
Igazándiból arra kellene valami progi, hogy kideríthessem, miért nem engedi fel a router.
Egy (network hopper) programot találtam, ami valamit mond róla, de azzal nem sokra megyek, hogy "media disconnected, due network settings"
Valami olyan program kellene, ami végig mutatja, mit "beszélget" egymással a router, meg a hálókártya. Hátha abból kiderül, mit utasít el a router..Amúgy a hálózat beállításai rendben vannak, mármint amit láthatok (a kliensben, a wlan kártya settingsben, és a routerben)
RTL8185L kártya, xpsp3, FON2200 router a felállás.
-
poffsoft
veterán
Üdv!
Egy olyan kérdésem lenne, létezik-e olyan program, ami megmutatja mit kommunikál a router és a wifi hálókártya a felcsatlakozás előtt-közben, emberi nyelven (miért nem engedi fel a router a kártyát a védett hálózatomra?)
-
poffsoft
veterán
Üdv!
Lehet reménytelen a keresés, de nekem egy olyan program jönne jól, amiben egy tartó igénybevételi ábráit tudnám megrajzoltatni?
Mechanika házikkal küzdök, és van köztük egy-két olyan nekem bonyolult terhelésű tartó, amivel nem jutok zöld ágra... -
poffsoft
veterán
válasz
Fire/SOUL/CD #10063 üzenetére
Thx, meglesem
Csakénvagyok: pont ezt szeretném kihagyni. Vagy a CAD-ot megtanulni most...
-
poffsoft
veterán
válasz
Fire/SOUL/CD #10059 üzenetére
Igen, ilyesmire gondoltam. Csak a 3. tengely is kellene , merthogy 3d-s vektorokat kellene rajzolnom...
-
poffsoft
veterán
válasz
Fire/SOUL/CD #10059 üzenetére
thx!
vizsgálom -
poffsoft
veterán
Üdv!
Nos, egy olyan egyszerű programot keresek, amivel vektorokat tudok egyszerűen (ne adj' isten, a kezdő és a végpont koordinátáit megadva) egy adott koordinátarendszerben elhelyezni, amolyan 'szemléltető ábra' -ként.
a cél : vektorok összeadása, kivonása, skalár/vektor szorzat, (eredő erő, nyomatékvektor) felrajzolása....koordináta tengelyek és lépték is kell az ábrára...
-
poffsoft
veterán
vagy pl a teamviewer. Bár nem webes, és nem magyar viszont megbízható, és non-commersial használatra még ingyenes is...
-
poffsoft
veterán
Üdv!
Egy progira lenne szükségem, ami -a tálcán, esetleg az asztalon - valami státusablakban kijelzik a Lock billentyűk állapotát. Freeware.
köcce!
-
poffsoft
veterán
Sziasztok!
Milyen program ami -vel divx avi-kat tudok join-olni, de több hangsáv( 2 szinkron) van az aviban.
Eddig amiket próbáltam, mind kihagyta a második hangsávot(szinkront) ?
-
poffsoft
veterán
válasz
Winner_hun #2776 üzenetére
letiltott activeX-el, például ...
(nem nyitja meg nekem)
Mi a kérdés lényege? panoráma kell?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone topik
- Energiaital topic
- Vicces képek
- Építő/felújító topik
- Facebook és Messenger
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Dune Awakening - Máris túl az 1 millión
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- További aktív témák...
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! I5 14400F / RTX 4060ti 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Olcsó Laptop! Dell Latitude 7280. I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest