- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Fotók, videók mobillal
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
jasszer
őstag
Az asszony notiról hallgat zenét, amiben elég kezdetleges hangkártya van, nem beszélve a beépített hangszórókról, viszont helynek meg szűkében van, ergo úgy döntöttem h a 192/256/320-as rátájú számokat 128-ra butítom, úgy sem lehet majd érezni a különbséget.
Köszi, kipróbálom majd a cdex-et, sajnos eddig csak fizetős progit találtam ami az összes fenti feltételt kielégítené.
Core2duo6600: Úgy értettem h a művelet végeztével törli a forrást, a célfájlt pedig az eredetire nevezi át.
-
twine
veterán
Köszönöm a segítséget....
Távol álljon tőle a vitatkozás, hiszen nem értek a lovakhoz,,,, csak én azt nem értem hogy ha nem a távoli asztal a szűk keresztmetszet, hanem a sávszélességem, akkor miért van az, hogy működés közben csak a fele(40-60% között) "keresztmetszetet" használja a rendszer,,,Magyarul: Bármilyen hálózatfigyelőt elindítok, 40-60% közötti a kihasználtság...
Egyébként UTP-n gyorsabbnak kellene lenni? Mert én öszekötöttem most két gépet kábellel, és nem érzem hogy gyorsabb lenne UTP-n mint Wirelessen!
Két dolog ami ne értsetek félre:
1: Nem olyanszörnyű lassú a dolog tehát nem hibát érzek a dologban, csupán számomra arra, amire használni szeretném, nem kielégítő a sebesség, és úgy látom lehetne még "a csövön mit átengedni"!
2: Gondolom süt a szakzsargonomból hogy mennyire értek a hálózathoz: Pont semennyire, azaz pont annyira hogy összekötöm és használom "alap szinten... "
tehát nem kötözködöm, hanem érdeklődök
Üdv
Twine -
Jazz
veterán
Abitnak a OC Guru micor guru akármi (ez a fantázia neve ennek a kiegészített 3rdEye-nak). Kis külön lcd kijelző...win-ből állítható bios miegymás. Visszajelzi a fordulatot (Ugye sys NB CPu venti alapból állítható biosban).
Na most mivel ez tartalék vagy hogy mondjam 2db venti csati 3 ágú-ford szám mérő. Gondoltam valahogy tán lehet szabályozni is. Ha mást nem valami hardware progival. ABit gonodlom úgy gondolta hogy sys nb cpu bőven elég, ez meg hadd szóljon (meg kellett valami a kövektező sorozatokra is gondolom)
-
Dot
őstag
A film nfo részlete:
"Audio Formats
English LPCM 5.1
English Dolby Digital 5.1
English Audio Description Track 5.1
Czech Dolby Digital 5.1
Hungarian Dolby Digital 5.1
Russian Dolby Digital 5.1
Polish Dolby Digital 5.1
Turkish Dolby Digital 5.1Subtitles/Captions
Arabic
Bulgarian
Croatian
Czech
English
Hebrew
Hindi
Hungarian
Icelandic
Italian
Polish
Romanian
Slovene
Turkish"
/feliratot se tudok varázsolni/
45GB csak magában foglalja a hangot
-
Jazz
veterán
Köszi. De ahogyan én néztem ez is csak egy monitor program. Illetve ugyan azt tudja csinálni mint amit az alaplap. Hőmérséklet függvényében változtatni Cpu sys....ventillátorokat.
Nekem olyan kell:
- ami azt tudja változtatni amit az alaplap alapból nem.
- Aux Fan 1-2. Kiírja a hőmérsékletet, fordulatszámot, de nincs semmilyen limit ami között változtatná a forudlatszámot.- Egy olyan program kéne (ha van) amivel megmondom az alaplanak hogy: Aux Fan 1-re 12V helyett küldjön 8-at. 10-et.... ennyi. Ne is hőmérséklet között váltogassa mert az nem jó.
(hangos és ezért akarom egy picivel csökkenteni a fordulatszámát. Nem kell váltakozni menjen állandóan mint most, csak 10%al lassabban (és 3x olyan halk lesz kipróbáltam)
thx
-
Ezt is kipróbálom, köszi a tippet!
Már kezdek bereccsenni ettől a sok progitól. Most épp az ojosoft mkv és a total video converterrel kínlódok. Ezek szépen beolvassák az mkv-t, csak a megfelelő kimeneti formátumot kell kitesztelni, mert nem egyformán dolgozzák fel őket. Ezeket próbálgatom most, már mindent konvertáltam mindenbe.
Végülis nekem jó az mkv, csak szeretnék segíteni, ha tudok.
-
shtml
őstag
Köszönöm a segítő hozzászólásokat, de ne írjatok be olyan programokat, amelyek NEM tudják azt, amit leírtam. Pl. a FileZilla fórumjában olvasható, hogy a felhasználók már két és fél éve könyörögnek a file transfer integrity (XCRC, XMD5) implementálásáért, de a fejlesztők nem hajlandók erre - tanulságos elolvasni a belinkelt threadet, kevés olyan fafejű site admint láttam, mint ott.
-
John Fowler
tag
Ez is egy megoldás, de nem a legelegánsabb...
Mert egy másik gép is rá van kötve, abban meg Matrox videókártya van. És a desktopot nem akarom váltogatni, azt sok progi amúgy sem tolerálja jól. És ha csak thumbnail-eket nézek arra nem kell nagyfelbontás.
Nekem elég ha csak a kép megjelenitéséhez vált át. -
gabor128
aktív tag
Üdv!
Megnéztem a progit. Egész jó, de van néhány gond vele. Pl. Újrakonvertálja az összes divix filmet, ami sok időt elvesz (5 db 200MB-os kb 3 óra) másrészt egy db nagy avi lesz belőle, amit nem is lehet akárhol lejátszani, ahogy ollie említette.
Ezek után végre sikerült megfogalmaznom, hogy pontosan mit akarok.
Szóval lenne egy DVD lemez, amire kb. 15 db 200 MB-os avi menne rá. Ehhez gondoltam egy olyan menüt (mint a DVD-knél), hogy egy háttérkép, bevezető zene, és ki lehessen választani az adott filmet.
Nyilván nem lehet olyan menüt készíteni, mint a rendes DVD filmeknél, ezért valahogy úgy lehetne megcsinálni, hogy egy speciális avit készítünk, amit a lemez berakása után elsőként indítanánk el (DVD lejátszóhoz készíteném). Ez egy olyan avi lenne, ami 1 háttérképet tartalmaz+zene. Kb 1 perces lenne, ami alatt bőven ki lehet választani az adott részt. A probléma az , hogy hogy oldjam meg azt, hogy a kiválasztott epizódra nyomva az adott fájlt játssza le. Amit daa-raa javasolt, az jó lenne, de nem szeretném összekonvertálni a filmeket, de úgy néz ki máshogy nem megy. -
Dr. Romano
veterán
Bocsi, de annyi hátránya van csak hogy néha felad egy regisztrálásra felszólító ablakot. LoL ennyi erővel akkor ne ajánljak senkinek pl. egy TotalCommandert?
Nyílván azért ajánlottam ezt mert én nap mint nap használom és tudom hogy erre (és még 1000 másra is) képes. Amiket te említettél még nem próbáltam ezért nem említettem őket...
-
pitman
őstag
Még egyszer köszi a segítséget, tőkéletesen működik.
Esetleg olyan programot nem tudsz (lehetőleg ingyenest), ami képes mpeg videok veszteségmentes vágására. Vagyis, ha kivág az ember részeket, vagy két videót összefűz, akkor ne kódolja újra az egészet, csak az aktuális részeket, ahol a művelet történt.
Fizetősben tudom, hogy van ilyen, ingyenest még nem találtam eddig. -
79Zsolt
csendes tag
Közben bebarangoltam a netet, es a következő programot találtam: Goldwave. Képes kiszedni a vokált, bár minőségileg kifogásolható az eredmény.
GoldWave is a top rated, professional digital audio editor. It
contains so many great features, you will be amazed by all the things
it can do:- Play, edit, mix, and analyze audio
- Apply special effects, such as fade, equalizer, doppler, mechanize,
echo, reverse, flanger, and more
- Digitally remaster and restore old recordings with noise reduction
and pop/click filters
- Record audio from cassettes, vinyl records, radio, etc. through
your computer's line-in
- Record dictation through a microphone or play dictation back at a
slower speed for transcription
- Make perfect digital copies of audio CD tracks using the CD Reader
tool and save them in wma, mp3, ogg files
- View a variety of real-time visuals and VU meters
- Convert files to/from different formats, such as wav, wma, mp3,
ogg, aiff, au, vox and even raw binary data -
Jazz
veterán
Remek. Tényleg! Köszi!
Ez a Win Media Player Classic iszonyat jó lett. Nagyon tetszik.1.Keresem a legjobb videó vágó digitalizáló minden progit (Pinnacle Studio iszonyat gép terheló, valami Sony Vegas, vagy nem is tudom milyet ajánlottak egyszer ami nagyon profi és kevés erőforrás zabáló)
1a.Mellé milyen encodert ajánlanátok? Jelneleg DivX 6.1Pro van.2.És keresem a legjobb audio vágó szerkesztő felvevő...progit. Mint egy Nero Wave editor, persze az nagyon gagyi. Tudjon effektezést keverést...mindent. Több audio csatornát kezeleni egyidejűleg (már ennek a nevére sem emlékszem, de valami nagyon profit ajánlottak). No és akár 192.000 mintavételezési frekit, 32 bit-en....(elvileg Nero is tudja de nem engedélyezi valamiért).
2a.És Végül a fenithez keresek mp3 encodert. Faunhofer Layer III nagyon jó, de az pl. csak 44Khz mintavételezési frekit+16bit+stereo tud csak.1000 thx
-
pitman
őstag
A mediacoderre gondolsz? Az tudja amit szeretnék?
Mert leszedtem, kipróbáltam (sajnos nem olyan hangsávot tartalmazó videóval, amire majd jellene, ugyanis nem nekem kell a dolog), de nekem úgy tűnik, hogy ez újrakódolja a videót is, nem csak a hangot, mivel elég lassúnak tűnik. Vagy be lehet állítani valahogy, hogy a videó maradjon érintetlen és csak a hangot bizgerélje?
Egyébként köszönöm a fáradozásodat. -
silverwol
csendes tag
Szerintem (mivel alapvetoen 3Ds jatekra gondoltam, ezert) nem nagy plusz a gepnek kiszamolnia. A 3Ds scene-t egyszer kell kiszamolnia (hogy mi hol van), csak a nezeti transzformaciot kell duplan (hogy abbol a szogbol pontosan mi latszik). NVIDIA-hoz, amennyire en tudom van ilyen prog., ill nekem meg FPS felezessel is megerne
.
Silver
-
Gerisan
tag
köszi.kezdek rájönni hogyan is müxik de úgy nem tudom beállítani hogy egy tv műsort beírok és akkor mondjuk péntekenként riasszon.úgy tudom csak hogy pl. 6 napig riasszon de az úgy nekem nem jó.olyan kéne ahol megtudom adni hogy a hét mely napjain riasszon na és persze hogy hánykor.
-
jasszer
őstag
-
csellosi
tag
Koszi. Iyesmire gondotlam en is. De van 1 kis problema vele. Nem csinalja meg, helyette kidobja az egyik hiba uzit. Hogy a kimeneti fajllal vannak gondok. Pedig bealitottam a nevet is. Mi lehet a problema?
008
* Description: Incorrect audio format settings
* Possible causes:
o You may have chosen an audio format that is not supported by the active encoder backend or multiplexer.
* Solutions:
o Switch to another audio encoder (thus another audio format)
o Switch to another container formatMod: Na es mindent bealitottam rendesen.
-
Kernel
nagyúr
Hogy nem lehet, azt azért így szó szerint nem mondanám, csak nem mindegy, hogy tömörítésnél beállították-e a helyreállítási információkat.
Nem helykitöltő pótlásra gondolok itt, hanem 1:1 visszaállításra.
Pontosan nem emlékszem már, fórumon volt róla szó, rutinosabbak tömörítésnél be tudják állítani a WinRAR-t, hogy ha később sérül mondjuk a DVD, akkor is meg lehet javítani a fájlokat, egy bizonyos határig. Hogy mennyi a határ (vagyis milyen arányban legyenek a visszaállítási adatok), az is változtatható, de ez egyben növeli a mentés méretét is.
-
Jazz
veterán
Lol, de szeretem az ilyet
Ezzel kezdtem az egész szösszenetet, hogy egyrészt nem kívánom az 1280x1024-es Tft-m ikonnal csurig telepakolt Desktop-át folyton összeugrasztani, aztán vissza. Mert egyrészt a monitornak is jót tesz, más részt öröm a 120 logikailag elhelyezett ikont az összeugrott 640x480-as asztalról visszarakosgatni (tényleg ilyenkor egymásra rak 3-at vagy 4-et?). De hát szeretem a lehetetlent.Csak van erre megoldás! Opera, Firefox beépülő nyavaja, mindent próbáltam, de azok nem valós nagyítások, Flash alkalamazással pl. semmit nem csinálnak....
-
Jazz
veterán
Így van és tudom, de nem egészen.
Azzal az a gond, hogy külön ablakot nyit annak amit kinagyít, ergo plusz hely. Nekem olyan kéne, ami az alatta lévőt is nagyítja. Érthetőbben: Van egy 640x480-as alkalmazás a képernyőm közepén. Ezt nem tudom kinagítani, úgy hogy a nagyított képernyő ezen legyen elve, mivel alatta van és nem látja.
Tehát valami olyasmi kéne, hogy kijelölöm a területet, ezt nagyítsd real time-ban, függetlenül attól, hogy a nagyított ablakot én hova huzkodom. Attól még hogy rajta van még fut mögötte a kicsi. Remélem érhető voltam.
thx
-
mikoljan
tag
Hello!
Köszi a segítséget.
Úgy gondolom, hogy kicsit pongyolán fogalmaztam meg a kérdésemet #709-es hozzászólásomban.
Tehát, ahhoz, hogy adatokat tudjak feldolgozni egy adott programmal, nekem egy meghatározott rekordszerkezetet kell előállítani. (Pl. cikkszám: 1-3. karakterpozíció, üres hely: 4-6. karakterpozíció, darab: 7-13. karakterpozíció stb.)
Erre keresek egy programot, amivel ezeket a pozíciókat meg tudom határozni. -
SimonMágus
senior tag
És annyit kell megadni, hogy melyik filet indítsa el? (tudom hogy láma kérdés, de nem csináltam még ilyet)
A html-t szívesen megtanulnám, de sajnos kevés az idő hozzá, a Macromedia pedig van annyira egyszerű, hogy még a hozzám hasonló nulltudású user is tud kezdeni valamit vele...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Parfüm topik
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az áremelések és a GTA VI késése miatt nem költekeznek a játékosok?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Linux kezdőknek
- Könyvajánló
- Revolut
- Hálózati / IP kamera
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest