Hirdetés
- Pebble - az átgondolt okosóra
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Nem lesz olcsó a Realme GT 8 Pro Európában
- 8000 nit, maradhat? A szaúdiaknál kezd a Honor 600 Pro
- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gerisan
tag
Hello!
Van olyan program amivel egy sima mp3-ból tudnám a szöveget kivenni vagyis karaoke-t csinálni belőle? -
Gerisan
tag
Mivel tudnék egy dvd9 játékot szétszedni két dvd5-re?lehetőleg úgy hogy működjön is

-
Gerisan
tag
a vistában van olyan hogy az asztalon mutatja a vinyóimat és hogy azokon mennyi hely van még.Nincs esetleg ilyen kiegészítő vagy egy kis program xp-re is?én már találtam egyet de az sok memóriát evett és leszedtem.
-
Gerisan
tag
Vagy az Alien Versus Predator
na de komolyra fordítva a szót,a vistában van olyan hogy az asztalon mutatja a vinyóimat és hogy azokon mennyi hely van még.Nincs esetleg ilyen kiegészítő vagy egy kis program xp-re is?én már találtam egyet de az sok memóriát evett. -
Gerisan
tag
köszi.kezdek rájönni hogyan is müxik de úgy nem tudom beállítani hogy egy tv műsort beírok és akkor mondjuk péntekenként riasszon.úgy tudom csak hogy pl. 6 napig riasszon de az úgy nekem nem jó.olyan kéne ahol megtudom adni hogy a hét mely napjain riasszon na és persze hogy hánykor.
-
Gerisan
tag
Hali!
Olyan program kéne nekem ahol riasztásokat tudok beállítani.Be lehet állítani egy riasztásnál hogy milyen időközönként riasszon stb. Olyan programot találtam csak ahol csak egy riasztást lehet beállítani vagy midnen alkalommal újra be kell állítani a riasztást mert nem leeht neki megmondani hogy ugyan azt a riasztást ekkor és ekkor kérem. -
Gerisan
tag
válasz
Thulcandra
üzenetére
Találkoztam már ilyennek hogy letömrőtítettek egy dvd9-es játékot dvd5-re,ezért is kérdeztem hogy esetleg van-e ilyen program?Nem tudom hogy az illető hogy csinálta.
-
Gerisan
tag
Hello!
Olyan programot keresek amivel egy dvd9-es játékot egy sima dvd-be tudnék tömöríteni vagy szét szedni két dvd-re
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- HP. Laptop. i5. Model: 15-da1002nq
- Game Pass Ultimate előfizetések 3 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- MacBook Air 13" M4 10cCPU/10cGPU / 16GB / 256 GB - www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok
- Yenkee YMC 1030 Mikrofon Kit (mikrofontartó kar, kábel, stb.)
- Zotac / Inno3D RTX 3080 Ti // Számla // Garancia //
- AKCIÓ! Asus H110M i5 7500 8GB DDR4 250GB SSD GTX 1050Ti 4GB ZALMAN T3 Plus Deepcool 400W
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

na de komolyra fordítva a szót,a vistában van olyan hogy az asztalon mutatja a vinyóimat és hogy azokon mennyi hely van még.Nincs esetleg ilyen kiegészítő vagy egy kis program xp-re is?én már találtam egyet de az sok memóriát evett.