Hirdetés
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S26 - szeret, nem szeret
- Fotók, videók mobillal
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kraftxld
félisten
válasz
Nikitaa7
üzenetére
A megnyitott file-okat a legegyszerűbben, az NTFS audit funkciójának bekapcsolásával tudod naplózni. (egyszerű filemegosztás kikapcsolása után az adott file/mappa/meghajtó tulajdonságainál) A weblapok naplózását meg a gateway-en kellene csinálni, hogy a kliensen ne lehessen sehogyan sem kiiktatni.
-
Antibazsi
aktív tag
válasz
Nikitaa7
üzenetére
Neked vmi spyware progira lesz szükséged.Én Ardamax keylogger használok.Feljegyzi a leütött billentyűket,látogatott honlapokat,msn beszélgetéseket és képet is csinál a képernyőről az általad megadott idöközönként...és láthatatlan.De vannak ennél jobb progik is amik több mindent logolnak csak nekem ehez van reg-em.Ja és ezt pl eddig egyik antispyware progi se jelezte eddig pedig 3 is van a gépemen.Se a NOD smart security,se a Windows Defender és a SpywareBlaster se.
-
válasz
Nikitaa7
üzenetére
Hali!
A "pucoláshoz", töredezettség-mentesítéshez már javasoltak mások programokat, az időzített leállításhoz próbáld ki ezt: [Shutdown Monster]
Fire.
-
canniball
nagyúr
-
gyurman
tag
válasz
Nikitaa7
üzenetére
Ajánlom neked a Safety.net tűzfalat, beállítható minden, igaz angol nyelvű, s nem biztos, hogy minden magyar oldaltól is fog tudni védeni.
Amit ajánlani merek, van a T-online Security programja. Nem tudom pontosan a nevét, de felhívod őket, segítenek. Én úgy tudom, abban van ilyen szolgáltatás. Igaz pénzért. Ennek a programnak van nem T-onlines változata. Az azt hiszem a Panda Secuity. Nézz körül. majd a többiek segítenek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- E-book olvasók
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- A Kindle-botrány röviden — a digitális tulajdon vége
- Trollok komolyan
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- További aktív témák...
- NVME, M2 NGFF, 2,5" SATA SSD-k vegyes OEM márkák és prémium típusok, sok újszerű. 256GB-1TB
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire Pulse RX 6800 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- TP Link HS100 Távolról vezérelhető Wi-Fi-s dugalj (Smart Plug)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Intel Core i7 6700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest