-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Winne
nagyúr
válasz Temerti #32588 üzenetére
Ez a megoldás jó arra, ha végig akarom nézni őket, de elmenteni kár, hogy nem tudja így.
@(#32589) LonGleY: az eredeti kérdésem mi volt? Annyit kérdeztem milyen programmal tudom elforgatni a képet? Az ajánlott programban van rotate funkció, józanésszel nyilván azt próbáltam használni, amit le is írtam korábban, hogy az ikonképet el is forgatta egyből, de amint újra megnyitottam, nem mentette el a dolgot, ami akkor azért volt, mert ez a program konvertálásra való. Mivel eddig nem használtam ilyet, nem is tudtam, mert ha tudom hogy működik, nem kérdezem. Ha nem akarsz segíteni benne, akkor inkább ne válaszolj, minthogy így fellengzősen játsszad itt az agyad..
Nem akarok itt flamet generálni, a kérdésemre kaptam megoldást, köszi mindenkinek.
Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal...
-
sbazsi
veterán
válasz Temerti #7893 üzenetére
tehát egy működő gépről szeretnék minden korábban rajta lévő fájl nyomát eltüntetni.
mintha eladnék egy gépet, de nem akarom újratelepíteni.ha az említett progit lefuttatom, majd töredezettség mentesítek, és még egyszer lefuttatom, az lesz a 100%?
vagy a töredezettségmentesítés már felesleges? -
PetX
aktív tag
válasz Temerti #7854 üzenetére
Ha csak vágni akarsz hótegyszerűen akkor: MP3 Cutter Joiner.
Na ez nincs túlbonyolítva
Előny, nem kódol vissza wav-ba mp3-at hanem kódolás nélkül vág, vicces de még nem láttam ilyen programot, egyszerűen nincs.
Mind vissazkódol először .wav-ba.Minek iszol és vezetsz, ha szívhatsz és repülhetsz!?
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Google Pixel topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Gaming notebook topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Elektromos autók - motorok
- Wise (ex-TransferWise)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- CES 2025: elkötelezett a Legion Go sikere mellett a Lenovo
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest