- CES 2025: A Garmin Instinct is AMOLED-re váltott
- CES 2025: 6 centiméteres akadályt mászik meg ez a porszívó
- CES 2025: Ötletes és bivalyerős külső akkut hozott az Anker
- CES 2025: Piacra kerül végre a kifejezetten vékony Velia okosgyűrű
- CES 2025: Vagy rúd, vagy morzsa, vagy robot, de mindenképpen porszívó
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Garmin topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Huawei P30 - kell ennél több?
-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hajdu.1
tag
Kollégák!
Keresek valami jóféle rendszer ellenőrző programot, ami képes javítani is a megtalált hibákat, ütközéseket stb...
Ha tudtok ilyenről, megköszönném a tájékoztatást... Az sem baj, ha ingyenes De lehet fizetős is...
-
-
w.miki
veterán
AVI (MPG)-ből DVD (ISO) lemezt készítő programból melyik a legegyszerűbb?
Lehetőleg olyan, amiben állítható a gépterhelés %-a, mert sajnos ha leterhelt ez a régi a laptop a sok számítástól, felmelegszik és kikapcsolOlcsó kütyük: http://tiny.cc/fbkutyu
-
tonyrulez
őstag
Üdv!
Netrádió rögzítő programot keresek, amit előre be lehet állítani felvételre. Például kezdje el a felvétel reggel 6-kor, és amikor megnyitom a programot, még felvétel közben elkezdhessem hallgatni az elejéről. Ha meg reklám jön, akkor át is tudjak tekerni rajta, akár utolérve az élő adást is. Eddig Screamer rádiót használtam, de időzített felvételt és tekerést nem tudja.4 8 15 16 23 42
-
sanzi89
addikt
Tud valaki ajánlani valami projektoros kivetítést segítő programot? Videókat, képeket meg sima hangokat kellene egymás után vetíteni/lejátszani. A Windows kiterjesztett asztal nem megoldás, macerás, hogy teljes képernyővel induljon a program/kép, ha pedig a fő kijelzőt klónozom, akkor vetítés közben nem tudok beállítást elvégezni, információt megtudni.
"Mindent azért kell tudni mert kérdezik, nem azért mert hasznos."
-
válasz Ipadipad #29688 üzenetére
Vízjelnek hívják, és a legtöbb képmatató tudja pl. xnview, de vannak célprogramok is.
[ Szerkesztve ]
Freeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews
-
Ipadipad
tag
sziasztok
olyan kérdésem volna hogy létezik olyan program amivel pl 1 szöveget vagy 1 logot tudok ráégetni több fényképre kb ugyan abba a pozícióba, gyorsan?Teszt például
L26bKz
-
KISDUCK
addikt
"Remélem jó helyre írok.
Keresek egy programot, amivel lehet naplózni a processzor órajelváltását magonként, hogy vissza tudjam követni, mikor melyik mag kapott teljesítmény többletet és mitől vont el a rendszer teljesítményt, tehát cél, hogy magonként jegyezze az órajelet és naplózza az időt és visszakövethető legyen, ha kell 3 órán át.
Szeretném nyomon követni, hogy működik a turbocore, mert annak függvényében választanék grafikus vezérlőt egy adott játékprogramhoz.
A os.-em win 8.1 pro 64bit.
Előre is köszönöm."A gépben amd a10-4600m van. Az amd system monitor nem jó erre a feladatra, mert csak a névleges órajelet írja, a pillanatnyit nem. Ha valaki tudna segíteni azt megköszönném.
-
LonGleY
veterán
válasz Willie #29683 üzenetére
Vagy ott van még a Tixati. De mindet próbáltam, lassabbak. Van, amelyikben van letöltés közben is mappázás, de ezzel kifújt. Én is visszatértem a legújabbhoz. Nekem semmi bajom vele amúgy, nem tudom milyen használhatatlanságra gondolsz. A telepítője gány, tele van adware-rel, ezt jól tudjuk, de azon kívül nincs baja. A felületéről kikapcsolhatók a reklámok.
-
Willie
őstag
Sziasztok!
A legfrissebb uTorrentet használom (3.3.2 build 30488). Ahogy jönnek az új verziók egyre használhatatlanabb lesz a kliens. Melyik régebbi klienst lenne érdemes használnom? Esetleg tudtok Windows alá más használható torrent programot?
-
Kernel
nagyúr
válasz gabor128 #29675 üzenetére
Nem tudom, ez miért lenne akkora nehézség, én ezt szoktam használni:
http://audacity.sourceforge.net
Csak Windows 7-ben külön engedélyezni kellett a keverőt, hogy annak kimenetére is tudjon csatlakozni a hangszerkesztő program. XP-ben még eleve adta magát.
De itt külön trükk, hogy alapból rejtett volt a keverő, nem is láttam, míg valahogy fel nem fedeztem:
A képen halványan látszik, mert jelenleg le van tiltva.
Szerk: most látom az előző hozzászólást, gondolom ez volt a beállítás.
[ Szerkesztve ]
Ahol trollok hangja többet ér, ahol a kiskirály, mint kutyával beszél? A fórum szakmai támogatását befejeztem.
-
gabor128
aktív tag
Heló,
Köszi!
Közben találtam egy leírást, ahol a Win7-ben át kell állítani valamit és működik. Átállítottam és tényleg működik és ezek szerint a HW is tudja ezt a funkciót. Viszont a windows-os felvevő az csak Wma-ba menti. Kell találnom egy ingyenes progit, ami mp3-ba, esetleg wav-ba vesz fel. -
válasz gabor128 #29675 üzenetére
Ez nem program függő kérdés. A hangkártya vagy tudja, vagy nem. Amikor nem tudja, segíthet egy virtuális hangkártya. Persze a legegyszerűbb megoldás, hogy egy kis "dzsek-dzsek" kábellel visszaküldöd a bemenetére a kimenetet.
-
gabor128
aktív tag
Üdv,
Olyan hangfelvevő/konvertáló progit keresek, aminél beállítható, hogy azt vegye fel amit épp hall "What you hear".
A régi gépemen az Audigy2 hangkártyához adtak egy gyári progit, de már másik gépem van. Ez nagyon hasznos opció, mert bármilyen hangot játszol le a gépeden (film, zene, rendszerhangok, stb.) azt fel tudod venni. Van ilyen progi, vagy egy hangkártyához kötött, hogy melyiken van visszacsatolás?Köszi!
-
Mustármag
őstag
válasz Maksifül #29657 üzenetére
3DMark: CPU-VGA
Aida64-ben vannak memória tesztek.(olvasási és írási sebesség teszt)
Ha célzott stressztesztet akarsz akkor:
CPU-hoz: Intel burn test vagy prime95
Furmarkot: VGA izzasztásra
De teszt közben folyamatosan monitorozd a hőmérsékleteket, nehogy ki jöjjön a füst ami működteti.[ Szerkesztve ]
-
válasz róland #29600 üzenetére
1.0-ás user, vagy nem admin szintü felhasználó?Amúgy miért nem jó az eredeti program + vnc?
+2 dolog ugrott be:
http://freealarmclocksoftware.com/alarmclock.html ill a pstools bár arról nem volt szó, hogy mennyire messze van a gép, de VPN-el az internetes kapcsolat is megoldható.Közben látom lapoznom kellett volna
[ Szerkesztve ]
-
Eternitys
aktív tag
válasz LonGleY #29658 üzenetére
Esetleg a XWindows Dock-ot vagy XLaunchpad-ot nézd meg. Vagy még a Fences, bár ugye ez utóbbi nem pont dock launcher és nem free, de ikon rendezőnek talán az egyik legszebb.
-
Mustármag
őstag
Üdv.
Tunngle helyett kellene valami alternatíva, mert mostanában valami baja van, folyton ledob, és alig akar csatlakozni. GameRanger kilőve nem támogatja a Synergy-t
Szóval olyan kellene ami működik a Steames Synergy móddal. -
Wyll
őstag
válasz kraftxld #29664 üzenetére
Igen, ezt már én is megtaláltam, akkor megnézzük...
Köszi.Szerk: fúú, nagyon jó, aranyos, pici, kulturált, van install nélküli verziója is. Nem is értem miért nem próbáltam ki már magamtól Köszi
[ Szerkesztve ]
Megbízhatóságom: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=Wyll
-
Wyll
őstag
válasz kraftxld #29662 üzenetére
Értem, szóval ezekhez mindenképp szerver kell. Kicsit úgy érzem, ez az ágyúval verébre esete.
Valami szervermentes megoldást nem ismersz?
Amit laca026 linkelt, az meg a másik véglet,
Valami kettő közöttit esetleg nem ismersz?Megbízhatóságom: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=Wyll
-
kraftxld
félisten
Az office communicator (2007) az OCS (Office communications server) 2007 kliense, megfelelő szerver nélkül csak les a hálózaton mint hal a szatyorban.
Ennek az utódja a korábban említett Lync.[ Szerkesztve ]
| MCSE+M/S, MCITP, VCP6.5-DCV - ''Life can be hard, but Scooter is harder :)'
-
Wyll
őstag
Sziasztok!
Valami pici, egyszerű chat programot keresek cégen belülre, ami működik a helyi hálózaton és tudnának vele beszélgetni az alkalmazottak, linket átküldeni, stb..
Ha van ilyen esetleg az office-ban/outlookban, akkor az is jó.
Megbízhatóságom: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=Wyll
-
LonGleY
veterán
Tudtok jó programindítót win alá?
A Launchy nagy kedvencem, szinte folyamatosan használom, de nekem most olyanra van szükségem, amin látszanak az ikonok, mint pl. a RocketDock-on, csak ne legyen olyan gány (az sem árt, ha aktív fejlesztés alatt van). Nekem egy kis egyszerű kéne, hogy el tudjam pakolni az ikonjaim egy részét az oldalra húzott tálcámról.
(#29656) psg5: Fasza!
(#29657) Maksifül: memória, processzor: AIDA64 / mindenfélére: PerformanceTest
[ Szerkesztve ]
-
Maksifül
senior tag
Mik a menő programok, amikkel a gép teljesítményét le szokták ellenőrizni? Úgy mint VGA, processzor, memória sebessége, vagy együtt az egész.
Köszi a választ!Luxusparfümök kis kiszerelésben. 1 vagy 2ml-es minták és 5, 10, 20ml-es fújósok. Az aktuális listáért látogass el az alábbi oldalra: https://goo.gl/B09F5U
-
LonGleY
veterán
Szerencsére nem ismertem ki a programot, de egyszer már megmentette egy partícióm. Az egészet akarja menteni, vagy a fájlokra írja, hogy másik drive kell neki? Utóbbi esetben nem tudom, miért nem választhatod ki őket. Egyébként ilyenkor szokás kölcsönkérni egy merevlemezt, vagy ne adja ég, venni egyet. Jól jön az később is tárolni.
[ Szerkesztve ]
-
KISDUCK
addikt
Remélem jó helyre írok.
Keresek egy programot, amivel lehet naplózni a processzor órajelváltását magonként, hogy vissza tudjam követni, mikor melyik mag kapott teljesítmény többletet és mitől vont el a rendszer teljesítményt, tehát cél, hogy magonként jegyezze az órajelet és naplózza az időt és visszakövethető legyen, ha kell 3 órán át.
Szeretném nyomon követni, hogy működik a turbocore, mert annak függvényében választanék grafikus vezérlőt egy adott játékprogramhoz.
A os.-em win 8.1 pro 64bit.
Előre is köszönöm. -
RudyD
tag
válasz bobsys #29610 üzenetére
Üdv!
Video -k és spéci ablakok képernyőmentése érdekes lehet. Bár a többiek már írtak érdekes programokat, azért a teljesség kedvéjért: LightScreen portable lehet hogy nem fedi le az összes feature -t, De van terület kivágós és file -ba mentős funkciója. Igaz nem kattra, de bill. kombóra, ami állítható hogy mi legyen.
-- RudyD { B-) }
-
800.henrik
senior tag
válasz 800.henrik #29624 üzenetére
?
A processzor füsttel működik. Ha kijön belőle a füst, nem működik tovább....
-
LonGleY
veterán
Melyik codec-válogatást tartjátok korrektnek, és miért? A személyes favoritom a K-Lite Codec Pack Standard, emellé keresek alternatívát, mert már régen nem foglalkoztam a témával.
Tartalmaz 32- és 64-bites codec-eket is, átlátható a varázsló alapú installere. Egyedül a QT hiányzik belőle (jogi okokból), de azt pótolja a QT Lite.
Tudom, hogy nem kell a VLC mellé, most nem ez a kérdésem (mellesleg nem is azt a lejátszót használom).
[ Szerkesztve ]
-
atibuc
tag
Megszűnik az ingyenes LOGMEIN
Mit ajánlatok helyette?
a TeamViewer -en kívül?Tibi.
Minden annyit ér, amennyit fizetnek érte!!
-
LonGleY
veterán
válasz Tokra110 #29641 üzenetére
- Google skill represents -
track time spent in applications
Ez a találat jónak tűnik. Abból is ez a program:
Visual TimeAnalyzer (ingyenesen 30 napig használhatod)[ Szerkesztve ]
-
Tokra110
csendes tag
Sziasztok!
Egy olyan programot szeretnék találni amivel rögzíteni lehet hogy milyen programban mennyit töltünk el, mennyi ideig fut.
Segítséget előre is köszönöm! -
LonGleY
veterán
Okés, megnézem őket. Alapvetően nem is nekem lesz, csak új kiszemelteket gyűjtöm egy programcsomagba.
-
Hajdu.1
tag
válasz LonGleY #29635 üzenetére
Youtube letöltőnek Download helper firefox beépülő, vagy Flash video downloader, szintén beépülő
konverternek pedig a legprofibb amivel mostanában találkoztam a wondershare video converter -
Hajdu.1
tag
Szeretném letölteni ezt a könyvet, de nem ad erre lehetőséget az oldal.
Milyen progival lehetne megoldani a letöltést? -
LonGleY
veterán
Még mindig normális, GPU-gyorsított, egyszerű videovágó és/vagy konvertáló alkalmazást keresek (a Freemake Video Converter-en kívül). Az Avidemux egy fosnak bizonyult.
Ugyanúgy kerestetik normális Youtube-letöltő a Freemake termékek mellett. A DVDVideoSoft termékeket az agresszív ad-support miatt hagyjuk ki az ajánlásból, így a Free Youtube Downloader kiesik.
[ Szerkesztve ]
-
LonGleY
veterán
válasz Ekevas #29632 üzenetére
Az Excelnél jobbat nem nagyon találsz. Azon kívül speciálisan a te igényeidre szabott program lehet csak hatékonyabb.
Jó a több munkalapos megoldás is, vagy pedig egyetlen nagy táblázat használata - ha az járható út. Ezek nem egetrengetően bonyolult dolgok, az azonos cellatartalom a legkönnyebb procedúrák közé tartozik. Itt van a topikja.
[ Szerkesztve ]
-
Ekevas
csendes tag
Hello.
A munkámban sok jegyzőkönyvet kell kitölteni, ezek wordben vannak, különböző fájlokba kell ugyan azokat az adatokat beírni, lelehetne ezt valahogy egyszerűsíteni?
Excel-be gondoltam olyanra hogy a különböző jegyzőkönyvek lennének a munkalapok és lenne egy fő munkalap ahol ilyen legördülő menüs rendszerből kiválasztom az adatot és azt beírja több helyre a jegyzőkönyv munkalapokba, de nekem ez bonyolult sajnos. Valami hasonlót szeretnék csak kicsit egyszerűbben. Fontos lenne a kinézet megtartása, fejléc,lábjegyzet stb. csak az adatok egyszerűbb bevitelét kéne megoldani valahogy.
Tudtok erre valami programot?
-
LonGleY
veterán
Első körben nézzetek rá Active@ Partition Recovery-vel.
Még az is lehet, hogy látja az előző partíciót és egy az egyben visszanyeritek az előző állapotot.De egy GetDataBack-el is sikerülni fog, ha csak sima gyors format volt. A fájlok ott vannak szépen érintetlenül.
[ Szerkesztve ]
-
psg5
veterán
Sziasztok!
Szeretnék segítséget kérni, de nem biztos, hogy jó helyen vagyok. (megkockáztattam és ezek kívül, még egy totyikba írtam plusszban)
Rokon külső hdd-n tárolt képeket. (voltak rajt filmek is) Rádugta az xbox360-ra ami a formázás felajánlásakor úgy tűnik le is formázta. Most a pc üresként tekint a hdd-re. Van mód, program visszanyerni legalább a képeket?
F.K.T.
-
LonGleY
veterán
válasz Boogie33 #29626 üzenetére
Banyek, milyen kérdés már ez?
Abban nem tudunk segíteni, hogy van egy jelszóval védett rar fájlod. Az, hogy az micsoda, valószínűleg úgyis tudod - hiszen legális cselekményre készülsz, és a saját elfelejtett jelszavad szeretnéd kideríteni.
De ha azt kérdeznéd, hogy mivel tudnál kideríteni egy jelszót, akkor a Passware programokat tudom ajánlani. Szótárral és brute force-al tudnak dolgozni, amihez erőteljes gép szükségeltetik, és úgy is lehet, hogy hetekig, hónapokig vagy évekig eltart majd a procedúra, ha folyamatosan futtatod.
[ Szerkesztve ]
-
Boogie33
senior tag
Hali.
Tudtok abban segíteni hogy van egy jelszavas rar fájlom amin jelszóval védet. Nincs valami okosság hogy kiderítsem mi az ?"Gyerekek,ne legyetek már ilyen közönyösek"
-
800.henrik
senior tag
Van olyan progam, amivel Androidos telefonból USB érintőképernyőt lehet csinálni? iDisplay-t próbáltam, nem működik az érintőképernyő
A processzor füsttel működik. Ha kijön belőle a füst, nem működik tovább....
-
TaaT
nagyúr
Tudna valaki egy olyan progit ajánlani amivel gif-eket lehet készíteni film/video részletekből?
Give them hell Ukraine!
-
őstag
-
LonGleY
veterán
-
Kernel
nagyúr
válasz bobsys #29614 üzenetére
Én legalábbis a FastStone Capture-t szoktam használni fórumozáshoz, vagy egyéb célra is, de ez nem ingyenes.
Először leveszi képet, a kívánt részt egérrel behatárolom, utána az X-billentyű nyomására már ki is vágta. Utána beállítható egyklikkes mentés is, de nekem úgy van, hogy ezen a ponton még tudok választani PNG vagy JPG formátum között. Fájlnevet automatikusan generálja, valamint a képre rajzolni is lehet vele.
Ahol trollok hangja többet ér, ahol a kiskirály, mint kutyával beszél? A fórum szakmai támogatását befejeztem.
-
Kernel
nagyúr
válasz a.gabriel #29613 üzenetére
A kívánt adatokat ki kell jelölni, utána:
Ezt tovább is lehet fejleszteni, hogy amelyik funkcióra gyakrabban van szükség, azt kirakni az Eszköztárra, gomb / ikon formájában, mint ahogy én is csináltam ilyet.
Esetleg van itt egy korábbi hozzászólásom, részben más jellegű, de részben hasonló ügyben: [link]
-
bobsys
veterán
válasz róland #29611 üzenetére
Remote desktopon futo alkalmazasnal a teljes rdp alkalmazasrol csinal kepet az alt+prtsc
Az a kinom, hogy megha csinalok is screenshotot akkor is el kell menteni ki kell tallozni stb.. egy csomo ido mig ha egy program csak dobalna be a kepeket egy mappaba akkor utolag csak ki kell valasztanom ami kell es kesz.
Server telepites konfiguralas doksihoz rengeteg kepet kell cisnalnom[ Szerkesztve ]
Enterprise Admin? Kirk kapitany leszel? - Ne törődjél semmivel, egyél zsömlét kiflivel
-
bobsys
veterán
Olyan program kene ami a kepernyon kijelolt teruetrol csinal screenshotokat mondjuk minden egerkattintasnal. A Windows 7-ben levo azert nem jo, mert a teljes kepernyorol csinal es azt utanna nekem meg ki kene vagdosni, hogy csak a programrol mutasson kepeket .Dokumentaciot keszitek es kene kismillio kep a szoveghez
Enterprise Admin? Kirk kapitany leszel? - Ne törődjél semmivel, egyél zsömlét kiflivel
-
föccer
nagyúr
-
a.gabriel
tag
Van egy NAS-om. Azon vannak audio anyagok amik külön könyvtárba abc sorrendbe szedve előadok szerint.
Ezeket a könyvtárakat szeretném kilistázni, ha lehet txt formátumba.
Van ilyen listázó?A minőség az nem véletlen!
-
Tokra110
csendes tag
Sziasztok!
Egy programot keresek arra ami X idő után, (vagyis tétlen idő után) elindít egy .bat fájtl esetleg programot.
szerk: Windows 8-at használok.[ Szerkesztve ]
-
AtHoS
nagyúr
Az előbbihez képest kicsit egyszerűbben: Dimension 4
read-only mode on the forum
-
Kernel
nagyúr
Nem szükséges külön program. Parancssorba:
services.msc
Automatikusra legyen állítva, hogy a szolgáltatás elinduljon a Windows indulásakor.
Parancssorba: gpedit.msc
Indítópultba egy .bat vagy .cmd fájl elhelyezése, a következő tartalommal:
w32tm /resync
Egy gond lehet, a Windows Home nem tartalmaz Policy Editort, ha jól rémlik. De akkor próbáld közvetlenül a registryben NTP-re állítani, az alapértelmezett NT5DS helyett:
Működés ellenőrzése:
-
Wlac
Ármester
Üdv!
Meghalt az alaplapi gombelemem, emiatt minden indításnál 2002. január elsejével nyit a gép. Amíg nem cserélem ki az elemet, addig kellene egy átmeneti megoldás az idő beállítására. Van olyan program, amit elindítva az automatikus beállítja a helyes időt a net alapján? Tudom, hogy manuálisan is be lehet, de elég hosszú folyamat, és mindenképpen meg kell csinálnom mindig (a tanúsítványok és játékmentések miatt esszenciális). A rendszer Win 7 Home 64 bit. Kösz előre is!
“A száz év az emberi hülyeség monumentumainak eróziója szempontjából csak egy röpke pillanat.” - mazur
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Microsoft szoftverek, vírusírtó szoftverek, egyéb szoftverek széles választéka!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- NORTON 360 for Mobile! 1 eszköz, 1 év! DOBOZOS, BONTATLAN!
- Indiana Jones and the Great Circle - Digital Premium Edition - beváltás: 2025.1.30 - RTX 40XX
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest