-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
SpaceJam
aktív tag
válasz
a.gabriel #50283 üzenetére
Esetleg Photoshop-ban (vagy hasonló, rétegeket kezelő rajzolóprogramban) pakold egymásra a két képet (és torzítsd, hogy az egyező pontok egymásra essenek) úgy, hogy a felső 50%-osan átlátszó! Abban az esetben már van mit hasonlítgatni, és talán méreteket becsülni, főleg ha hasonló távolságból és optikával készült a két kép.
-
-
válasz
a.gabriel #32645 üzenetére
A codec, és a felbontás nincs szoros kapcsolatban. Szóval elöbb meg kéne nézni milyen kép/hang codec-et használtak a készítésekor (pl. h.264-el is lehet 4k videót készíteni, nem kell feltétlen h.265)
Nekem nincs rá ingerenciám, de ott van mindjárt a divx plugin
-
Kernel
nagyúr
válasz
a.gabriel #32106 üzenetére
Régóta, már az XP-s korszakban ezzel szoktam lekövetni, hogy mi történik telepítés közben:
http://www.aplusfreeware.com/categories/util/uninst.html
Vagyis az utolsó ingyenes verzió nekem teljesen bevált, Win7-ben is megy, ha jól rémlik. El kell indítani a programot, be lehet állítani, hogy melyik lemez / mappa változásait figyelje, valamint a registry mely ágait / összeset, majd ezekről készít egy pillanatfelvételt.
Utána elvégezni a telepítést.
Utána ismét egy pillanatfelvétel, majd a kettő különbségét összehasonlítja, megmutatja, hol történt változás. Nyilván nem csak programtelepítéshez, hanem bármi egyéb, változással járó beállítás megfigyelésére jó.
-
föccer
nagyúr
válasz
a.gabriel #32106 üzenetére
Nem pont úgy működik, ahogy írtad, de kb ugyan arra való: Uninstall expert.
üdv, föccer
-
LonGleY
veterán
válasz
a.gabriel #32102 üzenetére
SyncBackFree | SyncBackSE | SyncBackPro
Én a SyncBackPro-t használom napi szinten a programadataim mentésére, FTP-re mentésre, tükrözésre stb. Az biztos, hogy mindent tud, de az ingyenes FreeFileSync is elég lehet.
-
Kernel
nagyúr
válasz
a.gabriel #29613 üzenetére
A kívánt adatokat ki kell jelölni, utána:
Ezt tovább is lehet fejleszteni, hogy amelyik funkcióra gyakrabban van szükség, azt kirakni az Eszköztárra, gomb / ikon formájában, mint ahogy én is csináltam ilyet.
Esetleg van itt egy korábbi hozzászólásom, részben más jellegű, de részben hasonló ügyben: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) - ELKELTEK
- LG 77G3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Keresem : Lenovo Legion 5 16IRX9 83DG0037HV
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged