- Milyen okostelefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
- iPhone topik
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Telekom mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Netfone
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
S-IW
tag
-
cigam
titán
Szerintem pedig tök jó progi. A Video Container Changer is beválhat. Elméletileg a konténerek között költöztet, nem kódolja újra.
-
cigam
titán
Avidemux. Igaz nem tudja .mov-ba visszamenteni, de ez nem volt feltétel ;-)
Egy próbát megét a SmartCutter is. -
Hajdu.1
tag
Úgy tűnik, hogy jobb lett. Az volt a baj, hogy kipróbálta nem rég egy rendszer ellenőrző karbantartó programot, és annak van egy beépülő modulja, ami böngészés közben mindent leellenőrzött, és az ellenőrzés idejére megfagyott a böngésző.
Eltávolítottam, ezt is meg a víruskeresőnek a hasonló beépülőjét is... Most nem akadozik
-
ViZion
félisten
Szia!
A beépített nem oldja meg? esetleg vírus is nyithat ilyent. Esetleg nincs vmi "okos" kieg telepítve? Azok is szoktak ilyet.keywords=mellbimbo...
Dluinet: Köszi!
Kisebbre gondoltam, de sebaj, adok egy esélyt. Már idegbeteg vagyok az UrT alatti spike-októl. Ráadásul, mintha "érezné", ha akció van, akkor sz.pat.
-
LonGleY
veterán
Vannak formátumok, amiknél szerintem ezt nem tudod megtenni. MOV-ban amúgy nem sok értelme van hagyni videót, nem jó semmire.
Akkor egyéb ötlet.
-
LonGleY
veterán
• Freemake Video Converter
• teljes telepítőKi kéne írni a topik összefoglalóba most már, hogy bármilyen kérdés feltevése előtt nézzék meg a Freemake-et.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series X|S
- Milyen egeret válasszak?
- Nem, nem szünteti be a grafikus vezérlőinek fejlesztését az Intel
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Házimozi haladó szinten
- Milyen okostelefont vegyek?
- Háztartási gépek
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- További aktív témák...
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- Bomba ár! Dell Latitude 5401 - i5-9400H I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Eladó megkímélt állapotban levő Oppo Reno 5Z 8/128GB / 12 hó jótállás
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3516, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest