- Milyen okostelefont vegyek?
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen GPS-t vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Mobil flották
-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
=HG=
addikt
válasz
adotanacsado #29198 üzenetére
Futtass virtuális gépet, és alatta biztosan fog menni!
-
LonGleY
veterán
válasz
adotanacsado #29198 üzenetére
Akkor jön a b és a c pont, ahol a != b.
Plusz az az információ, hogy soknál nem lesz megoldás (főleg játékoknál, ahol nem készült rá körüljárás).
Tartalék d pont: VirtualBox
-
LonGleY
veterán
válasz
adotanacsado #29196 üzenetére
a.) Kompatibilitás állítása
b.) XP mode
c.) Google keresés: {program/játék neve} on windows 7
De a c. minimum!
-
adotanacsado
csendes tag
udv!
kis segitsegre lenne szuksegem.
lenne e olyan program,ami segitene benne,hogy xpre krealt program-jatek win7en tokeletesen menjen?
valami egyszeru,ahol nem kell kulon felpakolni az xp-t...koszonom elore is!
-
=HG=
addikt
válasz
800.henrik #29193 üzenetére
Ezzel próbáld meg...[link]
Ha nem jön össze, akkor a többiek segítenek.Azt nem tudom, hogy külső vinyóról jó lesz-e?
-
=HG=
addikt
válasz
800.henrik #29191 üzenetére
Meglévő rendszert akarsz kimásolni, vagy elég csak egy friss telepítés? Mert akkor csak azt kéne beállítani biosban, hogy USB-ről bootoljon..
-
800.henrik
senior tag
Van olyan program, amivel a win7-et ki tudom másolni külső hdd-re, úgy, hogy arról induljon?
-
zone
őstag
válasz
utgyuru #29189 üzenetére
Windows Live Movie Maker [tutorial]
-
utgyuru
aktív tag
Milyen programmal tudok videókból egy adott részt kiszedni lelassítva, akár képkockánként, vagy valami nagyon lassú videó formájában? Valami egyszerű kellene, 0 videó szerkesztési tudás mellé.
-
littleNorbi
aktív tag
Sziasztok!
Tud valaki ajánlani egy olyan programot, amivel lehet felvételezni online TV-ről?
-
Sőt, most az AOMEI Partition Assistant Pro Edition 5.5 a mai napon ingyen beregisztálható, az alábbi kóddal:
AOPR-008S0-PS6H6-8UXJX -
Ott van pl. a beépített mentés. Mindent elment (lemezképet is!), és a telepítőlemezről indítva, vagy direkt "visszaállító" lemezt készítve problémamentes a visszaállítás. A csere után ugyanazt a rendszert kapod vissza (programokkal/adatokkal), mint ami rajta volt mentéskor. [link]
De ha külső programról van szó, nem fizetnék a Norton-ért. Megoldható ingyen is. pl. ott az Easeus Pertition Master Free, vagy a Redo Backup,...
-
dzsihad
csendes tag
Hali,
olyan programot keresek, ami visszaállítana nekem egy avi filet.
lemerült a fényképező másolás közben, ezért 0 byteos lett a file.
sima recovery progik nem találják, mivel ott van nem lett törölve, csak sérült.
tud valaki valami megoldást erre?köszi!
-
Sziasztok!
A win8 rendszer particio alol eladom a winyot.
Szeretnem a tartalmat masik winyora menteni ugy, hogy rendesen mukodjon.
Ezt mivel tudom megtenni?
Nem tudom, h szamit-e de a lapom UEFI-s es bootolhatonak kell maradni a winyonak.Koszi!
-
Pancsermeste
őstag
Sziasztok!
Milyen progival tudnám gyorsbillentyű beállítással játék közben állítani a fényerőt?
A régi kártyámhoz ATT-t használtam, viszont fájó szívvel, de ettől a jó kis progitól el kellett búcsúznom, most kénytelen vagyok CCC-t használni. Ebben csak videóhoz találtam ilyen beállítási lehetőséget... vagy vak vagyok.... -
LonGleY
veterán
válasz
wiggen123 #29176 üzenetére
Ez most kérdés volt?
Neked is Alternativeto.net.
-
wiggen123
senior tag
egy egyszerű uml szerkesztő, ami ismeri az ékezetes betűket. Violet UML nem ismeri sajnos rendesen, TinyUML csak class diagramot ismer, ez a kettő kilőve.
-
Jarod1
veterán
windows 7 re kellene valami net-fel letöltés számláló, olyan mint a netmeter csak az az uj verzió nem számolja havi szinten,
-
LonGleY
veterán
válasz
szaki1 #29171 üzenetére
Senki nem ismeri már a Google-t?
http://acrobatninja.blogspot.hu/2012/10/rich-media-and-acrobat-xi.html
Miért olyan nehéz rákeresni a konkrét problémára? Biztos, hogy több és pontosabb választ kaptok, mintha itt várnátok a sült galambot. Ugyanazon kérdés megismétlését meg ne már! Ha elsőre nem ment, akkor max. van egy szemét fájlod. Előfordul... Mégis ki az a hülye, aki PDF-be flash-t rak? Vagy bármibe...
-
szaki1
tag
válasz
szaki1 #29131 üzenetére
Erre tud valaki egy jó megoldást?
Olyan gondom van, hogy van egy PDF file és benne egy flash videó és semmi más.
Hogyan tudom megnézni ill. kiszedni belöle ezt a videót?
A pdf nézőm, ami a foxit sajnos nem játsza le! Így megnézni sem tudom. De biztosan van valami program amivel ezt meg lehet csinálni?Köszönöm előre is.
-
LonGleY
veterán
Nem tudom, mi célból teszed ezt, de előre bocsátom, sok értelme ugyan nincsen.
Ezeknél a kis böngészőknél sosem tudni, hol áll meg a fejlesztés (a nekem amúgy szimpatikus CoolNovo-ból sem úgy tűnik, hogy valaha lesz még új verzió). A legtöbbször a közelében sem járnak a friss Chromium vagy bármilyen más alapnak. Sokan beleesnek a csináljunk-mi-is-böngészőt bűvköréébe, de hozzá nemigen tesznek a témáho. Hangyányi eltéréseket hoznak, amiket akár kiegészítőkkel is elérhettünk volna. A fejlesztés, főleg karbantartás melós, és pár hangzatos plusz feature-rel nem "eladhatók" a böngészők, és szépen lehasal a project.
Az Avant, Maxthon stb. háza táján nem tudom, mi újság, de érdemes a kutakodást azzal kezdeni, hogy milyen verziójú motorokat is használnak. Az elavultakkal dolgozók kifejezetten rossz hatással vannak a web fejlődésére, a sebességre, mindenre. Az Opera az egyetlen, amelyik komolyan veszi a Chromiumra való építkezést, kezdve a saját (és nem átemelt) felület írásától a cross-platformságig. Még van mit behozniuk a hirtelen váltás után, de nekem szimpatikus az új irány.
A négy legismertebb böngészőn kívül így azt mondom, nem érdemes mással foglalkozni említés terén sem. Az IE messze a leggyorsabb böngésző, aminek a betöltési sebessége és a felületi folyamatossága mellett a többi csak bújdoshat. A Firefox a jó régi - és nem kirívóan, de kiszámíthatóan - lassú Geckoja mellett szintén keresi az új megoldásokat, most a Samsunggal fejlesztenek párhuzamosan (ez a Servo lesz). A Mozilla a legnormálisabb cég mind közül, aki rengeteget tesz az Internetért a projectjeivel, mindezt non-profit alapon. A Blink-barátokat pedig nem kell félteni. A kis böngészők viszont legyintős kategória, érdemben semmit sem hoznak.
-
BoB
veterán
-
BAPTI
csendes tag
Alternatív Chromium / Chrome alapú böngészők (a használhatóak)?
Illetve alternatív egyéb böngészők, mint pl a Maxthon ?Kellene pár olyan amit ti is használtok megelégedéssel. A populárisok nem érdekelnek mint az Opera, Iron, Comodo ice dragon, Safari és hasonlók.
-
LonGleY
veterán
Alternativeto.net, ezután pedig jöhet a Google-özés.
Androidon van egy ilyen: Wifi Analyzer
PC-n sok alternatívát nem fogsz találni, mert ott nincs is sok értelme.
-
BAPTI
csendes tag
Sziasztok!
Tudnátok nekem egy jobb programot ajánlani mint az Inssider ?
- Portable legyen
- Letisztult
- Pontosan tudjak vele jelerősséget mérni
- Ingyenesség előny -
Joker88
őstag
tudtok valami jó,lehetőleg magyar képszerkesztő programot ? Eddig Paintet használtam, de eléggé fapados.. valami hasonló kellene
-
LonGleY
veterán
válasz
#68216320 #29160 üzenetére
Aktív védelemnek nem ezek valók, hanem valamelyik internet security (az antivírus részt mondjuk soha nem kapcsolom be, hisz a tűzfal és a böngészési szokásaid a lényegesek). Az Avast-ot mondják sokszor jónak, de a CIS a király az ingyenesek közül, én is utóbbit használom. Ott van egyébként a nagy vírusirtó topik, ahol napi rutin a kérdésed. :]
-
törölt tag
Win7-re kellene ingyenes és nem kémkedő-megbízható spykereső. Spybot2 nálam kilőve. 1.62 pedig már régi adatbázissal dolgozik. Valami ötlet esetleg?
-
zone
őstag
InftyReader-t direkt erre fejlesztették, de a trial csak napi 5 oldalt enged.
-
spe88
senior tag
Sziasztok!
Létezik, olyan program, ami egy PDF-ből,amiben mindenféle matematikai, meg görög jelek vannak egy ctrl+c-vel ugyanazt illeszti be Word-be? Nem pedig mindenféle teljesen más jelet!
A kapcsos zárójel zárójel marad, az alfa alfa, a relácíós jel ua stb... Arról csak álmodni merek, hogy ami kis indexben van az ott is maradjonKipróbáltam vagy 20 pdf to word átalakítót, online átalakítókat, de sajnos egyik sem ér semmit, amit azok produkálnak egy ctrl+c-vel is meg lehet oldani!
Köszi
-
válasz
LonGleY #29153 üzenetére
Köszönöm a válaszokat !
Ez a progi amit említettem.. el sem indul (nincs is indítófile...)
Nos találtam egy "számlálót" amit teljesen kitöltve (konfig felépítés - hardveres) kidobott et végeredményt
(nem értek hozzá)(550w FSP Raider tápom van , ezen adat szerint a gépem kb. be se kapcsolna nem ?)
L
-
válasz
MaxxDamage #29152 üzenetére
fogyasztásmérő a konnektorba
a többi parasztvakítáa -
LonGleY
veterán
válasz
MaxxDamage #29152 üzenetére
Teljes konfig fogyasztás mérése szoftveresen? :]] Nyihaha bruhaha...
-
Sziasztok,
Van valami program ami kimutatja / méri , hogy mennyi a CPU -m / teljes konfig fogyasztása ? (minimális / terhelés alatti érdekelne húzott FX8350 esetén...watt)(találtam egy progit aminek a neve - Joulemeter (Microsoft) (ez jó / megfelelő))
L
-
GIJoe
addikt
Üdv! Régen free volt a dyndns szolgáltatás és az állandóan működő PCm el tudtam érni munkahelyről, most nem. Tudnátok ajánlani valami hasonló progit/szolgáltatást (persze freet)
Ha lehet a routerbe nem állítgatnék semmit, tehát nem oda szeretném beírni, vmiféle progi van ilyen? -
-
Cheesy
őstag
válasz
Studiossrác #29144 üzenetére
CamStudio?
Elvileg be lehet állítani custom kodeket... -
Studiossrác
aktív tag
Sajnos lejárt a Camtasia Studio próbaverzióm. Havonta kétszer használnám összesen a programot, erre a célra drága a Camtasia! Nincsen valami ingyenes megoldás?
Jó lenne ha a rögzített kép nem aviban, hanem mp4-ben lenne. Használtam a keresőt, de amit eddig itt ajánlottatok, az mind aviban rögzített! Esetleg én néztem be, és van olyan ingyenes program ami képes mp4-ben menteni? Vagy konvertáljam át külön programmal az avit mp4-be? Mit ajánlotok?
-
LonGleY
veterán
válasz
bobsys #29138 üzenetére
"Vissza", avagy nem csak a fizetőssel. Használható ingyenesen is, különben nem ajánlanánk itt majdnem minden héten legalább kétszer valakinek.. :]
Egy rohadt nagy összehasonlító táblázattal nyit a hivatalos oldal. Az átlagjuzernek nincs szüksége inkrementális mentésre, titkosításra, bár a Pro-ban elérhető "Restore to dissimilar hardware" érdekes lehet, mikor más hardverre pakolnád át a cuccot. Nem tudom, ez mennyire számít.
-
bobsys
veterán
Az Macrimum reflect verzio altal keszitett menteseket visszatudom allitani masik gepen? Meghal a laptopom veszek egy masikat arra visszatudom allitani vagy csak a fizetossel?
-
LonGleY
veterán
Nem sok embertől látom a PDF-et normálisan kezelni, ráadásul minden szerencsétlen szkennerszoftver is abba csomagolja már a JPEG-eket. Ez a flash tényleg kirívó, de nem durva eset sajnos...
Az, hogy igényes, vektoros prospektusokat gyártson valaki, az kb. így külföldön jellemző csak.
-
válasz
szaki1 #29131 üzenetére
Ki az a perverz, aki flash videót tesz PDF-be?!
Amúgy ez a leírás segíteni fog. -
szaki1
tag
Helloztok!
Olyan gondom van, hogy van egy PDF file és benne egy flash videó és semmi más.
Hogyan tudom megnézni ill. kiszedni belöle ezt a videót?
A pdf nézőm, ami a foxit sajnos nem játsza le! Így megnézni sem tudom. De biztosan van valami program amivel ezt meg lehet csinálni?Köszönöm előre is.
-
€uro
őstag
-
€uro
őstag
Sziasztok!
Két egyszerű kis programot keresek:
1. Szükségem van egy olyan kis alkalmazásra, ami meg tudja mondani, hogy a Windows egyes programjainak ablakai az asztalon hol (x-y távolság pixelben) helyezkednek el.
2. Olyan alkalmazást is keresek, ami automatikusan bizonyos méretre és pozícióba állítja az általam kiválasztott Windows programok ablakait.
-
LonGleY
veterán
-
C. s.
addikt
Sziasztok!
Melyik az az ingyenes program, amivel pár kattintással tudnék 320 kbps-os mp3-at csinálni eredeti CD-ről? Tetszene, ha automatikusan kitöltené a mezőket is (előadó, dalcím, stb.) Ez utóbbiról lemondok, ha az ingyenesek nem tudják. Az Ashampoo Music Studio 2013-at próbáltam, de az nem tud mp3-at, ráadásul a bitráta sem megfelelő.
Az Audials 11 képes rá? Nem találom benne, de nem is nagyon ismerem még.
-
LonGleY
veterán
válasz
tototos #29124 üzenetére
Két lépcsőben biztos megoldható, először kell egy ppt to jpeg, aztán valamilyen PDF kreáló (vagy hasonló kereséssel: jpeg to pdf).
Ha jól látom, az elsőre ez egy online átalakító, így programot sem kell felrakni: PPT to JPG
Vagy ugyanez PNG-vel, ha veszteségmentes tömörítést akarsz.
A szöveg egyébként mindenből könnyen kinyerhető egy kis karakterfelismeréssel. :]
-
tototos
addikt
Sziasztok!
Olyan programot keresek ami ppt-ből tud pdf-t csinálni úgy, hogy abból a szöveget ne leshessen kimásolni. Tehát az összes oldal képként legyen értelmezve.
-
-
RedWing
aktív tag
Sziasztok! Használt itt már valaki VideoPad Video Editort?
Egyszerűen nem tudok úgy kimenteni a szerkesztett videómat, hogy a lejátszó "megegye"..
-
kulcs soft ingyenes kulcs raktár programját mivel lehetne kiváltani? Ingyenes, egyszerű raktárkezelő szoftver kellene
-
válasz
JasonFly79 #29112 üzenetére
pl a W7 beépített alkalmatosságával? + rengeteg lehetőség van: MovieMaker DVDStyler, DVD Flick,...
-
JasonFly79
csendes tag
Üdv!
Milyen progival tudnék MP4-es fájlokból DVD-t készíteni?
Lehetőleg ingyenes legyen!Köszi előre is a segítséget!
-
-
nonsen5e
veterán
Sziasztok,
Nem tudtok véletlen valami egyszerű és kompakt programot (nem kell nekem After Effects vagy Sony Vegas) amivel egyszerűen tudok bedarabolni hatalmas méretű 7 meg 11 órás (6-7giga+) mp4 videókat?
Tonnányi külön dolog van nekem összeszerkesztve valamikorról egybe és mobilon szeretném nézni oda meg nem fér rá egészben.
Próbáltam a VLC player konzol módjával, viszont a 2. szelettől fölfelé mindig van egy 2 másodperces hang-képsáv szinkron csúszás amit mobilon (WP8) nem tudok semmivel sem korrigálni.
-
Cheesy
őstag
Open source / ingyenes lapszabász (asztalos) programot tudtok ajánlani?
-
AtHoS
nagyúr
válasz
Mustármag #29101 üzenetére
Mivel a DVD készítésénél meg lehet adni mi legyen, ha végzett egy fejezettel és valaki ügyesen beállította, hogy ugorjon utána menübe, így esélyes, hogy a szabványt tartó lejátszók így is fognak tenni.
Az megint kérdés, hogy van-e olyan, melyik nem így tesz. Én minden esetre készítenék egy biztonsági másolatot kis átszerkesztéssel a visszaugrás tekintetében.
Esetleg menü/beállítások részen nincs erre vonatkozó állíthatóság?
-
Mustármag
őstag
Sziasztok
Van egy DVD-sorozatom, DVD-n ként 3 rész van, az az én problémám, ha véget ér egy rész, akkor főmenübe ugrik vissza és én az szeretném ha a következő epizódot rakná be.
Windows Media Player (és classic), Mac blu ray player-er próbálkoztam eddig.Van rá mód?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Bomba ár! HP 250 G8 - i5-11GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged