- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy XCover7 Pro - burokban született One UI
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Google Pixel topik
- Milyen GPS-t vegyek?
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- One mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
yuri90
tag
Azt szeretném kérdezni,hogy a aspx típusú videókat milyen programmal tudnám letölteni?Köszönöm.
-
energy4ever
addikt
Van olyan program amivel kitudom iratni jatekok alatt a kijelzore, hogy hany fokos a CPU, GPU, es mennyi az FSP?
-
Csontikka
aktív tag
válasz
sketchifun #26993 üzenetére
ne vedd magadra, ha csak kukacoskodni akartam volna, ott be is fejeztem volna a hozzászólásom, csak akartam h tudd, ha esetleg nem tudod
-
LonGleY
veterán
válasz
kukulec #26988 üzenetére
CUE nélkül n4em fog menni, ha van, akkor Medieval CUE Splitter.
-
AtHoS
nagyúr
válasz
sketchifun #26993 üzenetére
Ha sokat fórumozol és sokat töltögetsz fel képmentéseket, akkor alapból előbb szerkeszteni/vágni szokás a képmentéseket és csak ezután feltölteni tárhelyre.
Ezzel megtiszteled azokat, akik szintén ugyanazt a fórumot olvassák, hogy ne kelljen fölösleges adatokat letölteniük.
Én legalábbis így szoktam...bár nem vagyunk egyformák
-
zone
őstag
válasz
sketchifun #26990 üzenetére
Greenshot ingyenes, Dropbox-ba biztosan tud feltölteni
-
Csontikka
aktív tag
válasz
sketchifun #26990 üzenetére
Szia,
Azt ugye tudod, hogy valakinek a gépét megfigyelni a beleegyezése nélkül bűncselekmények minősül?
Egyébként felesleges, hogy a screenshot program tudja az mentse csak szépen egy könyvtárba timestamp-el.
Háttérben fut egy script, ami időszakosan felküldi a könyvtár tartalmát FTP-re és ha sikerül akkor törli a könyvtár tartalmát.
Ezt beütemezed feladatütemezővel, vagy indítópultból, mind1...
Ilyen egyszerű scripthez még a batch is elég, de VBS példát is találsz a neten kismilliót.
-
sketchifun
senior tag
Sziasztok.
Van egy úgynevezett jetScreenshot nevű progi, a lényeg, hogy a print screent feltölti FTP-re. Vagyis töltené, ha nem lenne fizetős.
Nem tud valaki egy nemfizetős alternatívát rá?
-
kukulec
őstag
hello,
az a problémám, hogy vannak nagy flac fájljaim, amelyekben több szám egy flac-ban található. tehát fel kellene őket darabolni. ehhez melyik program jó? nincs valami olyan, ami automatikusan felismeri a számok kezdetét és végét?
-
Kashim
őstag
Nem tudnátok mondani egy olyan progit amivel Office fájlokat (powerpoint, excel, word) tudok gyorsan és többesével átmenteni pdf-be? Tudom, hogy mentés máskénttel megy office-on belül, de egyesével minden fájlon végigmenni baromi lassú, ha sok fájllal dolgozik az ember.
Macen például vannak olyan programok, hogy kint ül a desktopon egy kis négyzet alakú cucc, ráhúzod a fájlt és odamenti mellé pdf-be. Windows-ra nincs hasonló?
Előre is köszönöm a tippeket. -
Üdv!
Egy avi formátumban lévő filmből szeretnék kivenni kb. 30 másodperces zenét, mondjuk mp3-ba.
Létezik olyan program amivel ezt meg tudom tenni? -
Csontikka
aktív tag
a fenét nem játszik, csak mindenki mindig kész megoldást akar mindenre, mert gondolkodni meg kettőt kattintani... ahhoz már vagy h*e vagy lusta... ne vedd magadra ez nem neked szólt, csak kijött belőlem
bemész a könyvtárba, nyomsz egy CTRL+B-t, kijelölöd az összes URL, majd kijelölés útvonallal együtt másolod a vágólapra berakod egy excelbe 1 oszlopba, kimásolod a mappák neveit ugyanúgy berakod egy másik oszlopba, aztán szövegből oszlopokkal letördeled és egy fkeres-es összeveted és megvan a kívánt eredmény...
-
Létezik olyan program ami windows alatt letiltja az egér drag and drop funkcióját?
Van egy jól kitalált könyvtárstruktúra, benne a fájlok. Mikor 1.0 user keres egy fájlt össze vissza kattintgat, és közben rángatja az egeret. így könnyen felborul a rend, mert egymásba mozgatja a könyvtárakat. Ugyanakkor read only sem lehet, mert van amikor neki kell létrehozni egy könyvtárat, vagy benne fájlokat.
-
AtHoS
nagyúr
válasz
LonGleY #26973 üzenetére
BetterWP Security pluginnel megspékelve nem oly könnyű törni. Látom, hogy próbálkoznak a töréssel, de eddig még nem sikerült nekik, mióta ezt a plugint beüzemeltem.
Beüzemeltem az Image horizontal reel scroll slideshow plugint. Működik, de a jobb szélen a képet csak akkor rakja be, mikor már "kiszkrollozódott" annyi hely, hogy befér a kép szélessége. Addig szép fehér a háttér.
Viszont a képsorozat utolsó képét az első kép úgy követi, ahogy kell. Ott van pár pixel távolság a képek között, míg a többinél nincs "hézag"
-
Apollo17hu
őstag
Sziasztok!
VHS-kazettákról kértünk adatmentést DVD-kre. A DVD-ken .ifo, .bup, és .vob kiterjesztésű fájlok vannak. A .ifo-t nem tudom, mire jó, utóbbi kettőt viszont viszi a VLC Player.
Kérdés: milyen programmal tudom legegyszerűbben megvágni a videofájlokat? Ezek több órás hosszúságú videók, nekem pedig mindegyikből csak néhány percre lenne szükségem.
-
-
AtHoS
nagyúr
Ez lenne az "Egymást váltó GIF-et sikerült már összehoznom" eset.
kb. 150 pixel magasságban kellene elhelyezni egymás mellett több képet, természetesen arányosan csökkentve a képek méretét.
Ezeket a képeket egymás mellé fűzve 940 pixel látható szélességben kellene folyamatosan beúsztatni jobbról balra irányban. Mintha egy henger felületére lenne ragasztva a "képcsík" és ezt a hengert folyamatosan forgatjuk.
Szerk.
Legalábbis ez lenne a cél. Az egymást váltó GIF sem rossz, de hátha.... -
choco01
addikt
Hali.
Olyat hogyan lehet hogy gépen megcsinálom az útvonalat, majd ki exportálok egy fájlt és a gps eszközre rámásolom, és ott behívom?
Köszi. -
Csontikka
aktív tag
pl. Total Commander,
betallózol abba a mappába, amiből a sok másik nyílik, majd nyomsz egy ALT(bal)-SHIFT-ENTER-t.
Ha csak az URL vannak az almappákban, akkor a könyvtárak méretéből rögtön látszik, hogy hol üres.(ezután méret szerint rendezed a könyvtárakat és már is az elején vannak az üresek)
-
spe88
senior tag
Üdv!
Adott egy mappa, amin belül van több 1000 almappa, amelyeknek mindegyikében kell lennie egy url fájlnak.
Olyan progit keresek, ami megtlaálja azt amelyikben nincs, ne kelljen egyenként végig nézni!Remélem létezik ilyen és tudtok ajánlani!
Köszi
-
zoltanz
nagyúr
-
T. Almeida
senior tag
válasz
mukibuci #26937 üzenetére
Én Evernote-ot használok, van nagyon jó windowsos kliense, lehet böngészőből is használni.
Azért választottam, mert van Blackberry telefonra is kliense, így a jegyzeteim bárhol, bármikor elérem.Ha windows phone-nal dobott volna meg a cég, akkor valszín onenote-ot használnék.
-
AtHoS
nagyúr
Sziasztok!
Egy weboldal fejlécébe szeretnék több JPG fájlból egymás után "végtelenítetten körbeforgó" képet (pl. GIF) elhelyezni.
Egymást váltó GIF-et sikerült már összehoznom, de a végcél nem ez lenne.
Az oldal szélességébe több JPG képet is be szeretnék tenni és ezeknek kellene körbeforognia. tehát ami bal oldalon kiúszik az a képsor végén jobboldalon ismét megjelenne.Valaki futott már bele ilyen program képszerkesztőbe? Az se rossz, ha ingyenes
-
törölt tag
Hi
Olyan programra lenne szükségem, amivel egy monitoron 4 virtuális asztalt tudnék létrehozni és mindegyikben más-más alkalmazás futna. Köszi -
AMD Power
titán
Felraktam ezt a DriverMaxot. Wise le is próbáltam törölni. Sikerült is. De azóta folyamatosan fent van a gépe, semmivel nem tudom leszedni.
Szerintetek?
-
daruu
tag
A hang beállításoknál az már kilőve rég.
PC, mutimédiás billentyűzet de ott sincs beragadva semmi, sőt már ki is húztam a gépből és úgy is csinálta. De most már én is valami hardverre gyanakszom egér, multimédiás füles csinálhat ilyet? Most kb kihúzogatok mindent egyenként mert már ötletem sincs mit állítsak windowsba.
Azért ötleteket még várok -
daruu
tag
Sziasztok!
Olyan problémám van hogy a windows7 64 bit. mindig automatikusan leveszi a hangot 0 ra.És egyszerűen nem jövök rá hogy mi csinálja de nagyon idegesítő. (Hang beállításoknál kommunikáció fűl alatt nincs művelet bepipálva, Skype automatikus hangbeállítás kilőve) de így is folyton leveszi 0 ra fél percenként és már az ideg megöl. Valami ötlet hogy mi csinálhatja?
-
prucam
tag
sziasztok,
xp-re keresek egy egyszerű szövegszerkesztőt (mint a notepad), amiben lehet háttérszínt beállítani; egyébb plugin-ok.
Ha valaki tud ilyet írja meg.
köszi
-
valami egyszerű/gyors, ingyenes, magyar nyelvű program kellene, amivel egy több gépről is szerkeszthető noteszt kapok. (dropbox-ba dobott .doc nem alternatíva)
-
MaciG
addikt
.gif kiterjesztésű képekhez van olyan progi amivel lehet rajtuk nagyítani meg lehet manuálisan is léptetni az animációt? Nem szerkeszteni akarom csak nézni.
-
zone
őstag
válasz
PumpkinSeed #26932 üzenetére
-
zone
őstag
válasz
PumpkinSeed #26929 üzenetére
Nem értem miért bonyolítod
Ahova telepítve van a program, megkeresed az exe fájlt, azon jobbklikk - küldés - asztal (parancsikon létrehozása)
-
LonGleY
veterán
válasz
PumpkinSeed #26927 üzenetére
Te tudod egyáltalán, miről beszélsz?
Most írták le a megoldást: csinálsz új parancsikont az eredeti exe-ről..
-
zone
őstag
válasz
PumpkinSeed #26924 üzenetére
Egy sima parancsikon, nem? Akkor miért nem csinálsz egy újat?
-
Csontikka
aktív tag
válasz
PumpkinSeed #26924 üzenetére
húh, hát azt szerintem "visszaállítani" azt sehogy sem tudod, mert tulajdonképpen az egy egyedi parancsikon, a windows nem emlékszik annak az eredeti állapotára.
A legegyszerűbb ha megkeresed a start menüben az eredeti ikonját a programnak, (remélhetőleg nem áthelyezéssel került az asztalra) és akkor ott megfelelő lesz az ikon, vagy esetleg onnan kilesheted.
-
PumpkinSeed
addikt
válasz
Csontikka #26923 üzenetére
(#26922) zone
Elnézés nem voltam elég részletes.
pl.: van egy adobe termék pl PS, amire én saját gyártású ikonképet tettem. De most szeretném azt visszaállítani, de sehol nem találom a régit a mappájában pedig az új ikonkép az asztalon egy mappában van és nem a termék saját mappájába tettem.
-
Csontikka
aktív tag
válasz
PumpkinSeed #26921 üzenetére
Ha pedig az icon cache "szállt el", akkor le kell állítani az explorer.exe-t és törölni a profilból az IconCache.db-t (rejtett file)
XP alatt:
%userprofile%\Local Settings\Application Data\IconCache.dbWin7 alatt:
%userprofile%\AppData\Local\IconCache.dbújraindítás után a rendszer újraépíti.
-
zone
őstag
válasz
PumpkinSeed #26921 üzenetére
Milyen ikonképeket? Asztali ikonok? Win 7? Ha igen: asztalon jobb klikk - személyre szabás - asztali ikonok módosítása - alapértelmezett
-
PumpkinSeed
addikt
Olyan program van ami az ikonképeket visszaállítja az alapértelmezettre?
-
-
Mert nem tudja mozgatni.
Pl. a Fotód alapján csökkented a D: méretét, a D: és a C: között lesz az üres hely. Ezt az üres helyet kell áttornázni a C: végére. Csak úgy lehet megnövelni a C: méretét, hogy a végéhez csapod hozzá az üres területet.
Per pillanat ehez külső gyártó lemezkezelője szükséges, pl. gparted -
Zedz
addikt
Sziasztok!
Új Win7-et raktam fel a gépre, és véletlenül elszúrtam a particionálást. Tudom, hogy már lehet a rendszerben ezt kezelni, csak amikor elveszem az egyiktől a kívánt méretet, nem tudom hozzá adni a másikhoz. Miért? :SNem tudom EZ mennyire kell.
-
törölt tag
Igen, tudom, hogy mivel lehet mgnyitni őket, de azt hittem, hogy az adott program kreál belőlük szép kis grafikonokat. Nem egy szövegfile-ból akarom kibogarászni az eredményeket.
Szóval egy olyan progi kéne, ami grafikusan is képes megjeleníteni az általa mentett adatokat. -
törölt tag
Üdv!
Olyan programot keresek, mellyel tudnám monitorozni (játék alatt) a CPU,GPU terheltségét, hőmérsékleteit úgy közben ezeket az adatokat el is mentse, és később grafikonos formában vissza tudjam nézni. -
thiclyoon
aktív tag
valaki tud mondani virtuális lemezképírót?(asszem így hívják)
itt (vagy máshol) olvastam, hogy a daemon tools nem jó (lehet, hogy jó, de ez most mindegy), eljárt felette az idő stb. ezért kéne valami hasonló -
AtHoS
nagyúr
Csak azért, mert a Chrome nem a bezáráskori tartalommal fogja megnyitni az oldalakat, hanem a megnyitáskor szépen újratölti azokat a megnyitáskor elérhető tartalommal. Innentől pont nem az fog történni, mint ami az elképzelésben elhangzott:
"megnyitott weboldalak pillanatnyi állapotát le lehet menteni valahogy, hogy a gép újraindítása után visszanyíljanaka?"Alapesetben az Opera sem dobja vissza a bezáráskori tartalmat, ezért kell "mókolni" kicsit a beállításokban
Szerk.
Persze statikus oldalak esetén alapértelmezetten is megfelelő bármelyik böngésző az utolsó munkamenet megnyitással
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Stellar Blade
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- OLED TV topic
- PlayStation 3
- Fujifilm X
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- OLED monitor topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Antivírus szoftverek, VPN
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- Felújított számítógépek/merevlemezek Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged