- Magisk
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Akciófigyelő: Jelentősen olcsóbban nyit az Ulefone új mindenese
- Xiaomi Watch S1 - szép az idő
- iGO Primo
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Android szakmai topik
-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
LonGleY
veterán
válasz
sketchifun #27028 üzenetére
Akkor ha a legújabb Thunderbird nem jön be, még rápróbálhatsz a Chrome Offline Gmail módjára is.
Egyéb klienseket annyira nem ismerek, így újabb dolgot nem tudok javasolni. Esetleg ha elegendő az is, ha csak jelez, hogy van új leveled, akkor azok jóval erőforrás-kímélőbb megoldások lehetnek.
-
LonGleY
veterán
válasz
sketchifun #27024 üzenetére
Pontosabban miket kezelnél vele?
És milyen szempontból nem vált be a Thunderbird? Melyik verzió?
Csak mert pl. a Gmail kezelésen sokat javítottak a 2-es verzió óta. -
T. Almeida
senior tag
válasz
sketchifun #27020 üzenetére
Ha vindózozol, akkor Windows Live Mail. Sokfélét kipróbáltam, de messze ez a legstabilabb. Legalábbis nekem ez vált a a legjobban (The Bat-ot, Thunderbird-öt, Sylpheed-et is próbáltam).
-
kispx
addikt
válasz
sketchifun #27020 üzenetére
The Bat!
De fizetős. -
Csontikka
aktív tag
válasz
sketchifun #26993 üzenetére
ne vedd magadra, ha csak kukacoskodni akartam volna, ott be is fejeztem volna a hozzászólásom, csak akartam h tudd, ha esetleg nem tudod
-
AtHoS
nagyúr
válasz
sketchifun #26993 üzenetére
Ha sokat fórumozol és sokat töltögetsz fel képmentéseket, akkor alapból előbb szerkeszteni/vágni szokás a képmentéseket és csak ezután feltölteni tárhelyre.
Ezzel megtiszteled azokat, akik szintén ugyanazt a fórumot olvassák, hogy ne kelljen fölösleges adatokat letölteniük.
Én legalábbis így szoktam...bár nem vagyunk egyformák
-
zone
őstag
válasz
sketchifun #26990 üzenetére
Greenshot ingyenes, Dropbox-ba biztosan tud feltölteni
-
Csontikka
aktív tag
válasz
sketchifun #26990 üzenetére
Szia,
Azt ugye tudod, hogy valakinek a gépét megfigyelni a beleegyezése nélkül bűncselekmények minősül?
Egyébként felesleges, hogy a screenshot program tudja az mentse csak szépen egy könyvtárba timestamp-el.
Háttérben fut egy script, ami időszakosan felküldi a könyvtár tartalmát FTP-re és ha sikerül akkor törli a könyvtár tartalmát.
Ezt beütemezed feladatütemezővel, vagy indítópultból, mind1...
Ilyen egyszerű scripthez még a batch is elég, de VBS példát is találsz a neten kismilliót.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új, bontatlan World of Warcraft gyűjtői kiadások
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Álmodozol egy erősebb gamer élményről? Kamatmentes rèszletre is!
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf Gamer laptop! R5 3550H / GTX 1650 / 8GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged