- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kötelező újdonság kerül a telefonok dobozába e hónaptól
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 9a - a lapos munka
-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kashim
őstag
Nem tudnátok mondani egy olyan progit amivel Office fájlokat (powerpoint, excel, word) tudok gyorsan és többesével átmenteni pdf-be? Tudom, hogy mentés máskénttel megy office-on belül, de egyesével minden fájlon végigmenni baromi lassú, ha sok fájllal dolgozik az ember.
Macen például vannak olyan programok, hogy kint ül a desktopon egy kis négyzet alakú cucc, ráhúzod a fájlt és odamenti mellé pdf-be. Windows-ra nincs hasonló?
Előre is köszönöm a tippeket. -
Kashim
őstag
Majdnem. Sajnos ez csak kijelzi őket. Hozzáadni nem tud. Nekem leginkább olyan programra lenne szükségem, amivel egy billentyűkombinációval felugró ablakba bepötyögöm az adatokat és hozzáadja valamelyik netes naptárba amit aztán látok telefonomon, notebookomon és a melós gépemen is. Az se baj, ha fizetős.
Eddig telefonba szoktam, de oda nem egy élmény bepötyögni dolgokat, gyorsabb lenne rögtön gépen. Aztán megláttam ezt OSX-re, tökéletes lenne, de a melós gépemen Win7 van.
(érdekes, keresgélve kb. 5 hasonlót találtam Mac-re, Windowsra meg nem igazán) -
Kashim
őstag
Nem futott esetleg bele valaki ehhez hasonló programba Windowsra? Tudom Outlookkal is lehet emlékeztetőt/eseményt adni naptárhoz, de valami gyorsabb, sallangmentesebb megoldás lenne megfelelőbb. Nem hátrány ha iClouddal, vagy Google calendarral is kompatibilis.
Köszi előre is, ha tud valaki tippet adni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Jövedelem
- Medence topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen routert?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik
- További aktív témák...
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) G.Skill Trident Z RGB 6600MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest