-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Igen, tudom, hogy mivel lehet mgnyitni őket, de azt hittem, hogy az adott program kreál belőlük szép kis grafikonokat. Nem egy szövegfile-ból akarom kibogarászni az eredményeket.
Szóval egy olyan progi kéne, ami grafikusan is képes megjeleníteni az általa mentett adatokat. -
törölt tag
Üdv!
Olyan programot keresek, mellyel tudnám monitorozni (játék alatt) a CPU,GPU terheltségét, hőmérsékleteit úgy közben ezeket az adatokat el is mentse, és később grafikonos formában vissza tudjam nézni. -
törölt tag
Üdv!
Ajánlanátok egy igyenes PDF SZERKESZTŐT, amivel pl crop-polni is lehet? -
törölt tag
Üdv!
Zeneszámok vágására (pl csengőhang készítés) mely program a legegyszerűbb, legkezelhetőbb?
Lehet ingyenes de akár fizetős is.
A lényeg a könnyű kezelhetőség.mod: visszaolvasva látom már ajánlottatok is egyet.
-
törölt tag
Üdv!
Olyan programot keresek, amely valami jóminőségű online adatbázisból frissíti az asztal hátterét. Tehát nem olyan kéne, ami a gépen lévő képekből válogat.
Jó lenne, win és osx változat is.
Köszi! -
törölt tag
Üdv!
Két programot keresek:1. Olyan biztonsági szoftver, mely lopás esetén használhatatlanná teszi a laptopot, tehát nem csak a HDD titkosításáig terjed ki a tudása. (Valahol még boot előtt kér jelszót, vagy valami hasonló).
2. Lehetőleg ingyenes szoftver, mellyel kideríthetem, hogy hol van a notim. GPS adó nincs benne, szóval maradna a Wifi-s megoldás... Ide sem ártana, ha mondjuk egy windows reinstallal vége lenne mindennek.
Szóval efféle hatékony programokat keresek, előre is nagyon szépen köszönöm a segítségeteket!!!
-
törölt tag
Üdv!
Létezik oylan program, amivel ki tudnék kapcsolni bizonyos belső merevlemezeket, ha éppen nincs rájuk szükségem? -
törölt tag
Hali!
Eljött az idő, hogy többen használjuk a PC-t.
Egy oylan progit keresek, amivel pontosan, részletesen be tudnám állítani, hogy kinek mihez van joga, mit láthat írhat/olvashat stb.
Tudtok erre egy jó progit? -
törölt tag
És kéneegy ingyenes jól működö LAN messenger is!
Borgchat kizárva!
Konkrét ötleteket várok, mert linkgyűjteményt én is találtam, de ott még egy használható sem volt... -
törölt tag
Hali!
Távoli asztali kapcsolat szerűséget keresek!
Logmein nem jó, mert az a netet használja, nagyon lassú és nehézkes.
Olyan kéne, LAN-on működik... -
törölt tag
Köszönöm a segítséget, kipróbálom őket.
net send command, azért kicsit nehézkes. -
törölt tag
Üdv!
Olyan instant messengert keresek, ahol nincs rejtve kapcsolódás mód, nem bombáz hirdetésekkel, és egyszerű.
Egy, a helyi hálón lévő delikvienssel szeretnék így csevegni, szóval nem muszály, hogy online alapú legyen.
A következők kizárva eme célra: borgchat, achat, msn, skype, irc, yahoo...
Köszönöm a segítséget! -
törölt tag
Olyan program létezik, ami pl együtműködik outlookkal és felvillantja a scroll lockot, ha e-mail jött?
Pop peepernél van ilyen, csak az a kliens nem vált be. -
törölt tag
Tudnátok mondani egy DVD lejátszó (VOB!) programot? PowerDVD nagyon nem vált be.
Minden másra tökéletesen megfelel a GOM és a VLC, de a VOB fájlokkal valamiért vacakolnak. Pl nem sorrendben játszák le őket, meg ott menü sincs. Ue a helyzet BSP-vel is. -
törölt tag
Üdv!
Egy olyan stílusú programot keresek, mint a Windows Media Center vagy a Power Cinema.
Tehát egy jó kis médialejátszó, ami tv-n is jól mutat, PC-s távirányítóval is jól kezelhető. -
törölt tag
Üdv!
Olyan progit keresek, amivel általam választott frekvenciákat tudok lejátszani.
Előre is köszönöm! -
törölt tag
Üdv!
Tudnátok ajánlani olyan progit, amivel pdf fájlokat lehet szerkesztgetni?
Konkrétan egybefűzés, és levágás érdekelne.
Nitropdf-et próbáltam, de nem nagyon jött be. -
törölt tag
Üdv!
Tudnátok mondani egy olyan progit, amely pl játékok alatt monitorozza a belső hőmérsékleteket, és ezt később vissza tudom nézni?És egy oylan is kéne, ami méri az internet adatforgalmát. (nem a sebességét)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VivoBook X1504ZA notebook - i3 1215U 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Intel UHD IGP WIN11
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest