- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi Redmi Note 5 Global
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- 7000 mAh fölé lőne a következő OnePlus Ace
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Soma01
veterán
válasz Csontikka #28825 üzenetére
AVStoDVD Nekem ez jött be legjobban erre a célra. Bár én avi/mkv filmeket szoktam vele kiírni DVD-re, de szerintem neked is tökéletes lesz.
Itt említeném meg, hogy az mkv-ban tárolt fejezeteket, feliratokat, nyelveket is simán kezeli és a DVD-n is ugyan úgy meglesznek. Illetve beállítható. Nekem ez a progi hozta a legjobb minőséget és persze ingyenes is. -
válasz Csontikka #28825 üzenetére
Mindég rosszabb lesz mint az eredeti. Nem csak átkódolja(veszteséges tömörítés kicsomagolása után veszteséges tömörítéssel való kódolás), de át is méretezi szabvány PAL felbontásra (720x576). Egy pillantást megér a képarány beállítás is(16:9 -> 4:3).
Freeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews
-
válasz Csontikka #28823 üzenetére
Pl. A beépített nem jó?
A WinX DVD Author használata sem ördöngősség.
Milyen paraméterekkel rendelkezik a forrás? Milyen bállításokkal konvertáltad?
Freeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews
-
veterán
válasz Csontikka #28604 üzenetére
valamint #28603 LonGleY : Nem jó, egyik sem tudja kiszűrni belőle a LAN adatforgalmat, így azt is beleszámolja.
Szerintem az lesz, hogy a routerre rakok DD-WRT-t, és az fogja nekem az adatforgalmat mérni
Okoskütyük ---> https://hardverapro.hu/apro/wifi_es_zigbee_okoseszkozok/hsz_1-50.html
-
alienpapa
senior tag
-
spe88
senior tag
-
PumpkinSeed
addikt
válasz Csontikka #26923 üzenetére
(#26922) zone
Elnézés nem voltam elég részletes.
pl.: van egy adobe termék pl PS, amire én saját gyártású ikonképet tettem. De most szeretném azt visszaállítani, de sehol nem találom a régit a mappájában pedig az új ikonkép az asztalon egy mappában van és nem a termék saját mappájába tettem.
"Akinek elég bátorsága és türelme van ahhoz, hogy egész életében a sötétségbe nézzen, elsőként fogja meglátni benne a fény felvillanását." - Kán
-
Chello
tag
válasz Csontikka #26317 üzenetére
Aidaval azt hogyan kell?
Azért, ha bárki tud vmit, hogy használhassam win7 alatt az extended task managert írjon, mert az lenne az ász.
Voltaképpen nem akrtam ennél többet csak nm tudtam, hogy van ez és, hogy át tudja venni a feladatkezelő szerepét.
Xp alatt ugye nem is kell csak win 7 alá.Ponty, szálka nélkül.
-
Chello
tag
válasz Csontikka #26236 üzenetére
Ez parancssoros ugyan, de a tudományai között én nen olvastam semi parancsikonokkal kapcsolatosról.
Viszont a másik problémám, hogy ha mondjuk írok egy filet vagy használok bármit akkor hogyan oldom meg, hogy a jobblkikk menüből működve átvegye az eredeti fájl nevét ?
Ponty, szálka nélkül.
-
-
Gabesz87
veterán
válasz Csontikka #25186 üzenetére
Köszi, már vártam, hogy ki fog nekem ilyet írni, hogy mekkora szemétség, bla bla bla. Számítottam rá. Egyrészt semmi közöd hozzá, hogy én milyen célból akarok ilyet használni, de akkor elárulom: igen, a saját gépemen akarok ilyet használni, ami a szüleimnél van vidéken, mert apám elég szemét dolgokat művel, és tudni akarom! Ha meg ennyire bűncselekmény, akkor az ilyen program készítőit miért nem ítélik el... Szóval kösz az érdembeli hozzászólást!
-
tyll30
tag
válasz Csontikka #25041 üzenetére
Lehet rosszul tettem fel a kérdést !
De pont ez a lényeg hogy nem szeretnék felhő alapú tároló szolgáltatást használni.(ezeket ismerem )
Nekem az lenne a lényeg hogy
A Windowsos gép pl 10 doksival és az Androidos telefonomon is megvan ugyanez.
Ha valamelyik eszközön bármit módosítok a dokumentumokba, és ezután bármilyen módon összekötöm a két eszközt a legutolsó módosításokat szinkronizálja össze.Van e erre valami megoldás?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - 1190 Ft-tól!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- AKCIÓ! Microsoft szoftverek, vírusírtó szoftverek, egyéb szoftverek széles választéka!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest