- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Képeken a Huawei új Watch GT 6 órái
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Nagyon erős ajánlat lett az Apple Watch SE 3
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lenry
félisten
ahhoz túl sok az egymáshoz kapcsolódó adat, egy táblázatban ez áttekinthetetlen lenne.
pl: kolléga adatai, gépe, licencei, de ezeknek is van egy csomó aladata (mikor lett véve, honnan, leltár, stb)
valami adatbázis sokkal kézenfekvőbb lenne.plusz bár személy szerint bízom annyira a Googleben, hogy a saját, jelentéktelen adataimat nekiadjam, de céges információkat, amik közt személyes adatok, bejelentkezési információk, szoftverlicencek vannak, semmiképp nem bíznék harmadik félre, akkor sem, ha az a Google.
-
Lenry
félisten
kellene nekem egy webalapú leltár program / adatbázis
amibe fel tudom venni a cégnél dolgozó kollégák gépeit, konfigokat, szoftver licenceket, hozzáférési adatokat, stb.
amit weben keresztül tudok módosítgatni és lekérnimost működik egy sql adatbázis, de baromi használhatatlan, és agyonbonyolított, mind adatbevitel, mind lekérési szempontból, szívesen lecserélném valami emberbarátabbra.
-
Soja
aktív tag
Sziasztok!
Olyan programot keresek, ami gombnyomásra lementi a képernyő tartalmát egy fájlba.
Fél percenként kellene egy képet lementeni fél órán keresztül. Ezt kellene egyszerűbbé tenni a prntscr->paintbe beillesztés->mentésnélKöszi.
-
cigam
titán
válasz
#77081088 #25992 üzenetére
Lefotózod magát az épületet több oldalról/szögből. A képekhez illeszkedő szögből lefotózod a kültéri egységet, és rámaszkolod az épület fotójára. Ezt a legtöbb rajzoló program tudja.
Lényegesen 1xübb mint egy 3D tervezőben lerajzolni magát az épületet és környékét. (pl. http://www.homedesign3d.net/, vagy DoubleCADXT)
-
törölt tag
Sziasztok!
"Látványtervet" kell készítenem egy klíma berendezés kültéri egységéről! Ehhez kellene valami progi ami tud magyarul,viszonylag kis méretű és nem túl bonyolult a kezelése!
Köszi előre is!
-
-
Gaben1
tag
Sziasztok
Keresek olyan programot ami a videókból ki tudja szedni a zenét mp3-ban
Tud valaki ebben segíteni? -
Vasinger!
nagyúr
válasz
csferke #25984 üzenetére
Köszi, felraktam egyelőre nagyon tetszik. Be tudtam lőni, hogy jó legyen és gyors.
cigam:
Arra gondoltam korszerűség alatt, hogy i5-ös procival azért ne kelljen sokat gondolkozni egy kép megnyitásakor meg hasonlók, tehát legyen több szálra optimizálva. A formátumot meg azért mondtam, mert annó Xnview sikeresen megnyitotta teljes képernyő a videókat amitől le is fagyott.
-
cigam
titán
válasz
Vasinger! #25983 üzenetére
Egy képnézegető még milyen formátumot ismerhet?
Mit értesz korszerü alatt? Mert az irfanview uccsó kiadása 2012-es.Amúgy egy próbát megér ez az ingyenes promó: Ashampoo Slideshow Studio 2012 . Most a teljes funkcionalitású verziót is megveheted akciós áron.Itt kiválasztasz 100$ értékú programot, viszont csak 20dodo-t (~4750.-) kell fizetni érte.
-
Vasinger!
nagyúr
Olyan képnézegető kéne ami lehetőleg csak képformátumokat ismer, de ismerje a GIF-et is.
Az se lenne baj, ha lehetne benne pár alapvető módosítást csinálni a képpel: forgatás, kivágás, színkorrekció stb.
Továbbá kéne diavetítés is ami képes olyanra is, hogy nagyítani lehessen diavetítés közben és forgatni.
Nagyobb felbontással is könnyen megbírkózzon, legyen korszerű, ne egy IrfanView legyen.
Tud valaki ilyet?
-
-
Ciripke
tag
Sziasztok!
Olyan progit keresek elsősorban WIN7-hez, ami képes arra, hogy egy friss installt (de már a driverek telepítve vannak) lementsen valamilyen módon mondjuk USB-re, és aztán később, ugyanazon a gépen, ugyanazokkal a hardwer elemekkel már csak fel kelljen másolni.
Szóval ne a windowst állítsa vissza, hanem az egész (rendszer) partició u. az legyen, mint mikor a mentés készült.Előre is köszönöm a segítséget!
-
Buster17
addikt
Hali!
Van egy SFW fájlom és azt szeretném GIF-re konvertálni. Van erre a célra valami ingyenes progi? -
.... fraps szinten használható videórögzítésre, és ingyenes, limitálatlan?
-
sfdrakex
nagyúr
A sok másolgatással, mire minden registry bejegyzést, és egyéb fájlokat össze szedsz, másolsz, létrehozol, elmegy annyi időd mintha telepítenéd és beállítanád a programokat. Ahogy előttem is írták, nézz szét ha van belőlük portable verzió használd azt, jobban jársz, mint ezzel a szutykolással, és abban sem vagyok biztos, hogy a sok szívás után tökéletesen működnének másolva a telepítést igénylő progik.
-
mexel
veterán
-
mexel
veterán
Sziasztok! Van olyan program ami megmutatja, hogy a rendszeren lévő adott programnak milyen összetevői vannak?
pl a registryben, vagy valami a dokumentumok között vag egy dll például. Esetleg az, hogy ki is lehessen másolni az külön extra lenne. De elég lenne ha fel tudnám térképezni az adott programot. -
choco01
addikt
Hali.
Nem biztos hogy ide való kérdés..
De melyik a leginkább NEM erő forrás igényes OP. rendszer?
XP kivételével,jöhet bármi.. -
sanyek2
senior tag
Milyen program ami...
ami fényképen lévő szöveget szerkeszthető karakterekké, betűkké alakítja, beolvassa?
Pl lefényképezek egy oldalnyi szöveget, és azt a program átszerkeszti és (pl) word formátumú fájlba lementi. -
Vasinger!
nagyúr
válasz
olivera88 #25953 üzenetére
Orbit-ot is próbáltam.
Több videót is kéne leszedni, így képlopó alkalmazás kiesik. Tanulmányi oldalról kéne leszedni, gondolom direkt azért védték le, hogy más egyetem ne használhassa fel, de nekem offline kéne.
Valamiféle beágyazott videó lehet. Nem silverlight és nem is flash.
-
Vasinger!
nagyúr
Egy olyan videóltöltő program kéne ami egy aduász. Mindenhonnan le tud szedni Firefox Downloadhelper plugin és a Freemak Video Downloder nem eszi meg.
-
Encian
tag
Sziasztok!
A segítségeteket kérném az alábbi probléma megoldásában:
Van több száz .cdr kiterjesztésű, Corelben készült rajz, amit át kellene konvertálni .jpg-be, de nem egyenként, mert az rengeteg időt vesz igénybe.
Létezik-e valamilyen program, ami ezt egyszerre megoldja?Köszönettel: Encian
-
zone
őstag
válasz
sanyek2 #25941 üzenetére
Ha programot indítanál, akkor a parancsikonján jobb klikk - tulajdonságok - billentyűparancs. Nem biztos, hogy a média gombokkal működni fog.
Még egy program, amit talán érdemes megpróbálni: AutoHotkey -
cigam
titán
válasz
alitak #25930 üzenetére
Pontosan hol akad el? Bár ezt inkább a topikjában.
Persze, meg lehet próbálni másik rendszert, is, hátha az megeszi. -
sanyek2
senior tag
Sziasztok!
Olyan programot keresek, amivel a billentyűzet multimédiás, illetve funkciógombjait lecserélhetem.
Nem találtam drivert a gyártó oldalán. A4Tech KD-600L -
zone
őstag
válasz
Rodzser Mór #25933 üzenetére
Ezen a téren az Abby Fine Reader a legjobb.
-
Rodzser Mór
senior tag
Sziasztok!
Karakterfelismerő, azaz OCR programot keresek. Lehetőleg ingyeneset vagy okosíthatót okosítással.
Fényképezővel készült képhez kéne, könyvnek a tartalomjegyzéke van lefényképezve, ehhez kéne tulajdonképpen. Nem mindegyik lap van síkban, ez is kicsit nehezíti az ügyet. Valamint nincs nagyon kapacitás a képet úgy forgatni, hogy a sorok vízszintesen (monitoron nézve) fussanak. Ja és magyar könyvről lévén szó ékezetes betűk is vannak. Légyszi segítsetek, ha tudtok ilyen programról. -
kispx
addikt
-
Telda
addikt
Halli!
Milyen program, ami mindenféle képformátumok között keres és kidobja az egyformákat.
Köszi!
-
myke01
senior tag
Nekem egy particion managerre lenne szükségem,ami free ,boot lemezről indítható és van benne lassú formázási lehetőség.
-
alitak
senior tag
... képes arra, hogy egy ms server 2003-at, valamint egy tartományban levő windows xp-t lementsen úgy, hogy virtualizálva el lehessen indítani.
-
rigo88
aktív tag
üdv
socks proxy-s ftp-t kezelő php editort keresek, ami nem csillió giga méretű.
php expert, bluefish, notepad++ nem ilyenek.
köszi
rFecogame: windows movie maker?
-
Melyik ingyenes programmal lehet egy kép alá zenét tenni? Tehát csinálni egy videót, benne egy kép van fixen és egy zeneszám megy végig.
-
-
AtHoS
nagyúr
válasz
Ereshkigal #25914 üzenetére
mp3-as duplikátumoknál inkább az okozza a problémát, hogy több forrásból, többféle kódolással eltérő elnevezéssel találhatóak meg az azonos számok. Így pedig nem igazán lehet automatizálni a felderítést, mivel sem tartalom alapján, sem elnevezésből kifolyólag nem lehet azonosítani egyazon hangzású számokat programmal.
-
-
zoltanz
nagyúr
A telepítő 5177 ír, de ne foglalkozz vele. Én csak AMD videókártyárval teszteltem nem tudom, hogy viszonyul ez a verzió máshoz. (lehet csak AMD-sel lesz gyorsabb mert UVD-t ír a program, magában az OpenCL -el nem lesz hamarabb készen, az újabbak már DXVA-t írnak de azok nekem néha szállnak)
-
zoltanz
nagyúr
A Freemake csak DXVA-n használja a GPU-t, a Handbrake pedig OpenCL-en keresztűl (teljesen) és jobb minőségű is. Letöltés oldala én a 5226 -ost használtam már sokat ez stabil, ha kell feltöltöm valahova.
-
cigam
titán
Ott vmi más gubanc van. mégha csak 1 magot tud kezelni a codec, akkor is 100%-on kéne járnia az egyik magnak. (Bár nemtom ez a feladatkezelőben hogy néz ki. Ha 4 magos a procid akkor még talán stimmel is a magonkénti 25%
)
Próbáld meg handbrake-el, vagy avidemux-al bekódolni. Esetleg utánnanézni, hogy miért nem pörög a cpu (Nem kap olyan gyorsan adatokat, hogy kihajtsa a procit, valami befékezi (víruskergető(k), egyébb naplózó progi)
Új hozzászólás Aktív témák
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- iPhone topik
- Újratervezés: biztonsági okból változtat a Tesla
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Honda topik
- ASUS routerek
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- További aktív témák...
- 143 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13500H, RTX 4060
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3083
- Eladó egy wittings steel hr sport hibrid okos óra dobozával töltővel
- Surface Laptop 7 Business edition - Intel Core ultra 5 236V energiahatékonyabb az intelnél! -olvass
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2159
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest