Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Fotók, videók mobillal
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Yettel topik
- Tömeges bevetésre kész az új Huawei AI-chip
- MIUI / HyperOS topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shaqual
újonc
válasz
ecaddsell #81987 üzenetére
Igen, láttam ilyen megoldást is máshol. Talán a cső fűtése miatt ez kicsit bonyolultabb lehetne, mint átrakni magát a klímát.
Köszönöm mindenki másnak is a válaszokat. Az én klímám került fel előbb, így ő nem hivatkozhat, hogy nekem kéne átrakni. Erről neki kellett volna gondoskodnia a felszerelés előtt. SzMSz szerint szabályosan van fent az én klímám, ebben az állt, hogy a két oldalsó szomszédtól kellett írásos jóváhagyást kérnem. Az övé nem tudom, hogy jogosan lett-e felrakva, engem nem kérdezett meg, de ugye én alatta lévő szomszéd vagyok.
Azóta újra felszólítottam telefonon is még egyszer. Próbált mindenféle megoldást felhozni (rakjak tetőt fölé és társai), de amikor nem jutott már dűlőre - ugyan ingerülten - de megígérte, hogy gondoskodik az átrakásáról. Szerintem csak le akart rázni. Ha nem intézkedik, akkor belengetem a birtokvédelmet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series X|S
- Letarolná a kínai AI igényeket a Huawei CloudMatrix 384
- alza vélemények - tapasztalatok
- One mobilszolgáltatások
- Az AMD Kínára szabott AI gyorsítója is beleesik az USA új exportkorlátozásaiba
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Ukrajnai háború
- Autós kamerák
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Fotók, videók mobillal
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Üzleti Fujitsu Lifebook u7510 15,6" FHD IPS 2021/08. havi gyártás
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest