Hirdetés
- A Deezer zenei kínálatának 18 százalékát már AI generálta
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
TeeJay
félisten
Syen Muse is Gree. Teljesen egyezik és halk szintén.
Polar tényleg retek gázmargithid:
Halk kell? Akkor japán gépet.
Daikin Sensira vagy Comfora
Mitsu Toshiba vonalon is nézelődhetsz
Több száz gépet takarítottam, megmondom neked a frankót, takarítás után tesztüzem mindig és én egy kezemen meg tudom számolni azokat a kínai gépeket amik halkak voltak. De lehet Sensira mellé tenném és kiderülne hogy még mindig hangosabbMa üzemeltem vissza két Gree-t még R410-es gép 2017-ből meg egy Bosch R410-es gépet, a két Gree még elég tűrhető is volt bár engem kikészít hogy ventilátornál csak AUTO meg 1-2-3 csík van plusz a turbó de egye fene elment viszont a kültéri meg sem közelíti a Daikin Sensira-t hangban jóval hangosabb
Bosch na az ultra béna volt, benyomtam 22fok hűtésre és baromi hangosan ment a kültéri, csukott ablaknál bent is hallani, 24fokra állítva vissza vette magát de még mindig hangos volt.
AUX-ot egyet láttam már az viszonylag halk volt de annak meg a kültéri vékonyka és ki van spórolva minden
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- A Deezer zenei kínálatának 18 százalékát már AI generálta
- Facebook és Messenger
- E-roller topik
- Spórolós topik
- One mobilszolgáltatások
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 - i5-6300U I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Cooler Master CK350 Mechanikus billentyűzet Brown Switch RGB Megkímélt állapotban!
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" 4K I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest