Hirdetés
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Motorola Moto G04 - fapadot szépen
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Redmi Watch 4 - olcsó hús, sűrű a leve
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- AGM H Max - faék strapakivitelben
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
waveson
tag
válasz rmihaly #50787 üzenetére
Teljesen egyetértek veled. Csak próbálom kitesztelni a dolgot, de nincs egyszerű dolgom, mivel a szoba ahol az artic van, kb napi 19-20 órán át nyitott ajtóval van jelenleg..Articot akkor fogom tudni kitesztelni, ha nem vagyunk itthon 1 napig, és becsukom az ajtót, arctic 22 fokra állít, papá.
Én úgy gondolom hogy ahogy jönnek a hidegek újra, ha mázlim van, fogok tudni tesztelni kicsit.
A Daikin Comfora amúgy nem tudom 650W körül mit művel, mert ahogy eddig észleltem, kimondottan ragaszkodik a lehető legkisebb teljesítményen való üzemelésre. Azaz 200W körül. 250w teljesítményen (oké, ha kint 4 fok van, nem -10!) már szabályosan f0ssa a meleget a szobába. Akkor kezdi drasztikusan megemelni a kompresszor teljesítményet ha ilyen 27-30fokra állítom, ezt 1x próbáltam ki, sikeresen eltűnt 2 óra alatt 1.7kWh. De az a meleg, ami jött ki belőle, full ventifokozaton, brutál volt.
Gyanítom amit te is mondtál, hogy ez a nagyszerű fogyasztás ennek az alacsony teljesítményen való működésnek (is) köszönhető.
(Azért remélem nem lesz hideg telünk, nem kevés lóvéba kerül a fűtés abban az esetben ha ilyen -15ök repkednek. De az jó lenne ha lenne egy hét ahol elég konstans az éjjeli-nappali hőfok, mert ami most van az megint egy vicc, 10 fok volt nappal, 5 éjjel, pár napja meg egész nap 4 fok volt. Nálam itt már akár ilyen 20-30%-os különbségek alakulnak gáz-áramfogyasztás terén, szerintem a szigetelés rovására írható..)
Új hozzászólás Aktív témák
- NBA és kosárlabda topic
- Elemlámpa, zseblámpa
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest