Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • flymi

    addikt

    válasz Lacielvtárs #21594 üzenetére

    Értem, tehát alsó hangon 300k körül számítsak és akkor nem ér meglepődés.

    Nálunk egy gond van, azon kívül, hogy tetőtér és pala...
    Történetesen az, hogy két szoba van fent és nyáron mindkettő pokol. Nappal azért, mert alapból meleg van, este meg a pala ontja magából a hőt és éjjel is meleg van. Padlásra ki se lehet menni, mert megfulladsz.
    Namost kérem babaprojekten dolgozunk és a mostani háló lesz majd a babaszoba, ez a kisebbik és észak, észak-nyugati fekvésű, a másik kicsit nagyobb alapterületű és amolyan dolgozószoba, ebből lenne egy háló-dolgozó kombó, ez dél, dél-keleti fekvésű és szinte egész nap besüt a nap, itt van egy kisebb erkély is, tehát ablak+ajtó = nagy üvegfelület. Ezt nem is akartuk gyerekszobának az előbb említett felsorolás miatt.

    A kérdés, hová tegyük így a klímát?

    Ajtókat csukjuk, mert lent az öregek bagóznak, tehát az előszobába (lépcsőhöz) nem tehetjük. Bár ilyen időben igazán kimehetnének... Lehet ha kiraknám a tévét kiköltöznének...
    Esetleg össze lehetne nyitni valamelyest a két szobát, mert tulajdonképpen egy beépített szekrény választja el egymástól a két teret.

    Sajnos tegnap (sem) nem nyertem a lottón, úgyhogy elköltözni egyelőre nem tudunk, én már évek óta győzködöm az asszonyt, hogy szereljünk be klímát, mert egész nyáron nem lehet pihentető alvásról beszélni.

    [ Szerkesztve ]

    /// "A félelmet lazán arcul csapom és fricskát nyomok az orrára" (T.B.A) ///

Új hozzászólás Aktív témák