- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- MWC 2025: A kicsi és a kamerás - megjött a Xiaomi 15 és az Ultra
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Yettel topik
- iPhone 17 képernyővédő üvegek mutatják meg a méretkülönbségeket
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Fotók, videók mobillal
Hirdetés
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szplöttyy
senior tag
válasz
bitpork #28433 üzenetére
Egy kis kapu csak nem okoz gondot, egy 2.5 V6-nak
Ma vittek pár kört egy faceliftes Transporter T4-el, 2.5 R5 TDI, cooler nélkül, 88lovas kék i betűs, de kicsit mókolt kipuf volt alatta. Nagyon tetszett. Szép turbó hang, 2500fölött szépen megjön a sör5 morgás, és egész jólmegy. Mondjuk alapjáraton 1henger nem az igazi és remeg/röfög. Meg motorféknél kuplung ráengedéskor remeg az egész, kéttömegű motyó is cserés már. Viszont a fűtés az elég nevetséges. Nem is melegszik, akkor se fúj igazán forrót ha üzem meleg, és 4es fokozaton is épp hogy csak leheli be gyengéden
-
Zewa
senior tag
válasz
bitpork #28214 üzenetére
Klappol minden? nem hiába, bírják ezek az óddik a vízet! Ez ráadásul benzines.
-
Typhoon47
senior tag
válasz
bitpork #28265 üzenetére
Így van. 1,5 milláért ne várjon csodát az ember. Viszont itt frankón rommá volt törve az autó, ami egy kicsit más.. ráadásul az autó forrása sem épp utolsó, mert ugye nem magánembernél volt, azaz, ment a jó öreg susmus itt is ezerrel... Az meg, hogy szegény nepper nem tudta.. aha persze.. egy 90ezret futott fullos S80at nem 1,5-ért árult volna kapásból ha nem lett volna megtörve..
-
latyak17
tag
válasz
bitpork #28132 üzenetére
egy jó tanácsot mondok, a bőrrel rettentően vigyázz, de tényleg nagyon, mert a mi ford galaxy bőrülésit egy ázás után, az okos szerelők gyorsan akartak eredményt... hát az lett 3 nagy szakadás a hibátlan bőrülésen.. nagyon figyelj, mert ugye ahogy kitágult a víztől a bőr a hő hatására gyorsan zsugorodott amit tovább rontott, hogy 9 évig szívta a nap...
csak jó tanács és egy kárpitossal nézess rá, mert ha nem vigyázol még a penész is előjöhet az ázást követően..
latyak17'
-
neduddki
nagyúr
válasz
bitpork #28152 üzenetére
HI!
na lemaradtam, mi a hejjzet?
udv
neduddki
mod: Mr.Csizmás: nana egy macsakzabalo mar az igaz odara allot, most gy wurstbrat/yit/ is at akasrsz neeleni?:- )))
tom hogy beazott, a fojtatast nem tuttam eddig
bitporkL jo hir, en enenk ellenre gyosan eladnam es venek bele masikat, habar ezt ma tudod, hogy uszott es nem okoz meglepit ha megall
-
zsid
senior tag
válasz
bitpork #28137 üzenetére
Csak most vettem észre milyen események történtek. Csodálom, hogy egy esőelvezető így be tudja sz0patni az embert.
Nekem tavaly - hegyre felfelé menet persze - elhalálozott a fűtőradiátorom az S80-ban. Mire meg bírtam fordulni, hogy orral lefelé álljak, addigra kb az összes hűtőfolyadékot leengedte az utastérbe. Át tudom érezni mekkora g3c| munka a kármentés - bár a víz még a kisebbik rossz. Nekem az összes kárpitot ki kellett mosni és szárítani, hogy ne legyen fagyállós.
Okos Volvoék szerencsére csak egy elektronikus kenyerét raktak rossz helyre. A jobb ülés alá került a gyári 300 wattos erősítő. Hát az kb egy hétig száradt,miután kiöntöttem belőle 7 deci fagyállót, de műxik
A TV/fejegység is túlélte, hogy kicsit gőzölgött a középkonzol. Mákom volt. -
Szplöttyy
senior tag
válasz
bitpork #27956 üzenetére
De W220nál nem volt első sárvédőn gyári felirat.Az AMG-n volt így.
Bár kutattam a neten, találtam olyat, aminek ott van V12 felirat, de szvsz nem gyári, de aztán én is tévedhetek. A lényeg, hogy egy V12-es Mercedesbe bármilyen is legyen az, nagyon szivesen beleraknám magam
(#27957) hdman:Ha kasztnis lennék, és lenne nekem is egy "okos" ilyenem, amit tegnap hoztak meg 5kilóért és elég meleg, akkor megvenném papírnak
Aztán akár vissza is adhatnám a németnek, vagy itthon elsütni. Vanbenne üzlet.
-
Kornel
veterán
válasz
bitpork #27907 üzenetére
Sajnálom, hogy így jártál, remélem bontott alkatrészekből meg tudod oldani, kár lenne érte.
Én az ezres swiftemet úsztattam el a borsodi árvízben 2010-ben, a 26-os főúton, a motort többször ellepte a víz, kb. a felééig, az anyósülés alatt 10 cm víz befolyt, azt hittem szétreped a blokk, amikor áthajtva egy mélyebb részen üzemi hőfokról nullára esett vissza a vízhőfok. Viszont megúsztam egy váltóolaj cserével, mert abba bement a víz, eléggé akadt utána.
-
Tökmindegy
senior tag
válasz
bitpork #27881 üzenetére
Hu bakker. Na de mint a Galaxis útikalauzban is megmondták NE ESS KÉTSÉGBE! Vagy ilyesmi.
Egyrészt ki is lehet szárítani ,másrészt lehet cserélni is benne ami megkotlott. Utána kell nézni a neten sok okosat lehet találni ,nekem annó egy BMW nél a klíma vezérlés elektronika megkotlott ,súlyos pénzeket kellett volna beleölni aztán kutakodtam és egy 200 forintos ellenállás vagy valami hasonlót kellett ki és beforrasztani ,és hibátlan lett. Első körben körbe kell nézni,de ettől függetlenül azt elhiszem ha éppen szétbax az ideg. -
törölt tag
válasz
bitpork #27897 üzenetére
Nagyon sajnálom, a kocsit is (nagy kedvencem) és azt is, hogy pont Te jártál vele így...ezerszáz embert ismerek, akik csak nyúzzák a kocsijukat, de nem költenek rá, Te rendbe raktad és kíméled is...
Remélem, sikerül megcsinálnod.
Én is jártam így, csak nekem a kárpit beázáson kívül nem volt gond, persze ott is le volt szűkítve a kifolyó, ami ledugult....szívesen elbeszélgetnék az elmés mérnökökkel, akik fél méter cső helyett ezt a megoldást választották
Sok sikert s fel a fejjel! -
TaaT
nagyúr
válasz
bitpork #27881 üzenetére
Nekünk a 3BG passat csinált olyat hogy a tűzfal tetején van egy vályú, abban van az akumulátor stb, az alján meg egy darab lefolyó, amit gyárilag le is szűkítettek egy gumi csővel... na az eldugult és megállt benne a víz, egyszer csak azt vettük észre egy nagyobb esőben hogy folyik be a víz a műszerfal alatt de nagyon... szerencsére a kárpitot leszámítva semmi sem ázott el
-
Szplöttyy
senior tag
válasz
bitpork #27800 üzenetére
Látom ismered a dörgést. Nagy felháborodás van már most is, mert haver a VTi-jére felrakta a katalizátor nélküli üres cső+üres végdob kombót, éjjel szépen lehet hallani, mikor vált a vezérlés, úgy nagyjából 10km-es távolságból. Szóval a szomszéd faluba(vagy távolabb van) de hallani
-
neduddki
nagyúr
válasz
bitpork #27784 üzenetére
HI!
most ne mongyad ma hogy kihagysz egy adagolojavitas a pohunal esnincs meg mellenyzsebbol???:- )))
gs, ls
de tenyleg noncs ojjan amire aszondanam, hogy huuu de qvara kell, amire igen az az ules unna elulrul /volvo 8/9 mellett/
de jaccunken benen vagyok mutassa nekm ojjat ami el tud csabitani:- )udv
neduddki
mod: Szplöttyy: errol a attetrol aszem van vhol adatom, de ha kezenalsz se fogk Neked ma seprut csalani:- )
-
DJ WOKKY
addikt
válasz
bitpork #27673 üzenetére
A nagyobb teljesítmény nem feltétlen a gyors sebességhez kell.
Dinamikus előzéshez, valamint a 4-5fős + csomagokkal való utazáshoz, hogy még így is korrekt fogyasztásból kijöjjön az autókázás. Nem kell mindig a maximum teljesítményen járatni, ha csak pl: 70%-át használom ki, akkor azzal az autónak is jót teszek (természetesen a folyamatos karbantartás mellett) szvsz. De indokoljátok meg, ha nincs igazam. -
Tökmindegy
senior tag
válasz
bitpork #27163 üzenetére
Én paraszt vagyok
De ez más asszem.
Ha bajban van valaki azonnal felajánlom a segítségem ,ha látom ,hogy csinálja és nem jut vele dűlőre ,de itt pusztán spórolási szándék vezette a ficakot ahogy kivettem a szavaiból,és azért ne az én bőrömön akarja megspórolni a karácsony fára valót.
Evvel az erővel mondhatta volna ,hogy adjá már kp-t ,hogy elvigyem szerelőhöz.Ráadásul nem is ismerem ,csak köszönünk egymásnak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Bluetooth hangszórók
- Béta iOS-t használók topikja
- Házi hangfal építés
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Vírusirtó topic
- További aktív témák...
- Kisvasút - saját kép - 40x60 - clip kerettel, prémium poszter, fényes fotópapír
- CORSAIR TC100 RELAXED SZÜRKE/FEKETE SZÖVET GAMER SZÉK
- Klarstein Aero Ring Smart 9000 BTU Mobil klíma
- Rohnson R-9450 Steril Air UVC+ION légtisztító eladó JÓVAL ÁRON ALUL! Bolti ára kb 72ezer Ft!
- Alfa Romeo 159 1.9JTD 120le 8v 2009 Facelift
- Eladó karcmentes Huawei Nova 8i 6/128GB / 12 hó jótállással
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U727 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3027
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P52s - i7-8GEN I 16GB I 512SSD I Nvidia I 15,6" FHD I W11 I Cam I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Aorus B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN I3 NEO 650W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest