Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
zsid
senior tag
Szerintem ezek is normálisak, és nem '96os autók:
'07 MB E220 434 000 km
'06 MB E200 544 000km
'08 MB R320 242 000km
'05 Mondeo 498 000km (ezeket itthon 160-200k km-rel hirdetik)
'07 Mazda 6 477 000kmEgyik sem taxi, mégis beleszaladt fél milla,5-7 év alatt.
-
Polllen
félisten
Én most fogok átállni a napi 16 km-re a 70-ről munkába járás címén, uh persze hogy van ilyen.
De ilyen idős autónál már - sztem - mindegy mit mutat a km óra. Az számít mennyire van egyben. (ha valóban visszakövethető lenne, h valós vagy sem, naná hogy fontos lenne, de a mai helyzetben egy 10+ éves autónál nem nagyon mérvadó)
-
m3tr0
őstag
-
-
törölt tag
Általában a busz is elviszi oda, ahova menni szeretne
. Ha neki az X5 az istene, akkor vállalja a rizikót is, lassan már mindenki 3* elmondja. Lehet olyan is, hogy megveszi, használja két-három évet és továbbadja, mert meglátja az új audi land x 11-et és közben egy nagy kiadása sem lesz a bmw-re.
A lagunát is azért vette meg fórumtárs a 3 literes motorral, mert kellett neki. Szinte semmi más nem érdekelteMint a reklámban: "szüksége van erre a kocsira? Nem. De kell nekem!"
Ha kell neki, akkor vegye meg az X5-öt, ő nézi meg az állapotát és ő fogja magát szidni, ha tévedett...ha meg probléma mentes lesz, akkor élvezni fog minden pillanatot benne -
Én is gondoltam erre, de ismerem magam és ha lehetőségem lesz rá, hát nem tudom, hogy kibírom e, hogy ne vegyem meg azt amit igazán szeretnék. Tényleg nem vagyok egy pénzszóró, de amikor az ember sokáig nélkülöz, majd egyszer csak lehetőség nyílik valamire, amiről eddig csak álmodott, akkor nehezebben fogja vissza magát.
De pl. egy ilyen sokkal ésszerűbb megoldás lenne, tudom én is. Aztán majd meglátjuk, hogy a józan ész győzedelmeskedik e vagy az érzelmek. -
Napfénysüti
nagyúr
Van olyan szitu ahol ez igaz és van ahol nem. De nem mindenki engedheti meg magának az 5*-os autókat. Én is marha szívesen ülnék mondjuk egy A8-as Audiban de esélyem nincs rá.
Így marad más. Aztán ha gebasz van vagy túlélem vagy nem ezen nem tudok variálni.Off ugyan de azért megkérdezném: a motorosokkal mi van? Ők inkább felejtsék is el a motorozást?
Minden autós, motoros kockázatot vállal mikor közlekedik. Oké lehet csökkenteni a csúnya dolgok esélyét de kizárni még egy über csillagos NCAP-os autóval se tudod.
Hidd el nagyon örülnék ha itt mindenki annyit keresne hogy a csillagokat nézegethetnénk autóvásárláskor és nem kellene 5 alá adni (bár ugye min írtam ez nem feltélen releváns mutató).Remélem senki nem bántottam meg az okfejtésemmel.
-
Mr.Grincs
veterán
Én tudom hogy drága. Meg én úgy ismertem meg őt hogy Lupója volt és már akkor szopóállarc volt vele. Az meg hogy miért vesz te is írtad. a 3 liter miatt.
Ennyi erővel akkor vegyen egy marutit vagy ladát azt jóságvan. Ahhoz tényleg ócsó az alaktrész és még nem is sajnálja az ember ha belemennek a körforgóba.
Am tényleg nagyon kicsi, akkor már swift vagy fabia, az is jó áron van, vagy 206. -
Balupapa
senior tag
Látom benne vagy Te is
Végül én sem 3L-t vettem mert nem találtam megbízhatót.
Annyira nem vészes a helyzet azért, 30.000enként be kell állítatni a váltót, ajtó zsanérokra figyelni, meg a tolató lámpára, a csapágy drága...és?Az öninditója pedig 200.000 indítást bír ki
A Turbo, pd elem minden autohoz drága, ehhez miért lenne olcsó
AZ 1.0 , 1.4es motorokkal pont elveszti az autó az értelmét
ráadásul vagy 150 kilóval nehezebb is, csúnyább a beltere.
megfelelő szervize is van [link]
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- HP 14 Elitebook 1040 G9 FHD+ IPS i5-1245U 10mag 16GB 512GB 5G Modem Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Gombászkönyvek egyben
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest