- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Magnum_
nagyúr
válasz
pècsimunkás #160414 üzenetére
Kartamasz nekem is muszaj. Egyszer volt anelkuli autom, meg at se vettem, de elore megvettem a belevalo UGy kartamaszt.
Ide is beteszem.reggel atvettem az ujraborozott kartamaszt az uj autoba
-
VIBO
őstag
válasz
pècsimunkás #160130 üzenetére
HKorn:
-
HKorn
veterán
válasz
pècsimunkás #160130 üzenetére
Illetve a menet közben csöpögő olaj is 3 csíkot húz
-
BigBlackDog
veterán
válasz
pècsimunkás #159962 üzenetére
Hát, igen, ez érdekes. És mondjuk azt se mondanám, hogy a két rögzítés között tettek még bele bőven, mert egy hónap az időkülönbség.
-
kisza25
félisten
válasz
pècsimunkás #159962 üzenetére
az jó kérdés, ilyenkor 200e alá szokták tekerni, mert az jól mutat
-
válasz
pècsimunkás #159430 üzenetére
Hát ez valami brutal ronda, nem is láttam még belőle ilyet. A sedan viszont tényleg jó küllemre.
-
Richard!
addikt
válasz
pècsimunkás #159246 üzenetére
Én a 15 évesnél is így vagyok
-
törölt tag
válasz
pècsimunkás #158851 üzenetére
Persze, hogy nincs extra igényem. Elegendő a pénz, jó a kocsiválasztás is. Csak én mentem rossz helyre. Ez egy 250-et érő autó maximum, az a kínálat legalja és ahhoz mérten reális is volt az állapota, azokat én meg se nézem. Ezt se néztem volna meg, de ugye kereskedői árszabásban volt "becsalva" a 400 ezresek közé, úgy már könnyű belefutni.
-
w333
félisten
válasz
pècsimunkás #158316 üzenetére
Pedig tényleg jobban megy !
Különben melyik Focus -ról beszélünk ? Mk1 jól megy de már Mk2 nem !
-
Gergőke88
addikt
válasz
pècsimunkás #158184 üzenetére
Octavia és az auris méretben nagyon nem egy kategória.
-
Jakab66[hun]
senior tag
válasz
pècsimunkás #158186 üzenetére
Nem rossz. Ezek a 2.0tdi-k már javított motorok? És igen lehet levágtam az infót, kombi kell mindenképp.
-
Integrale
veterán
válasz
pècsimunkás #158180 üzenetére
Es egy merettel kisebb is. Kevesbe "premium" kivul, belul es anyagaiban, mint a Pug. Egy Toyota nem alternativa minden autora es kivansagra.
-
Land
veterán
válasz
pècsimunkás #145545 üzenetére
Ha nem tudok milyen szelszereltséggel, milyen színben és mennyiért tudtál venni i30-at? A színet csak a felár miatt kérdezem, mert talán fehér az alap színe. Próbáltad az 1.6-os motort? Milyen?
-
válasz
pècsimunkás #145563 üzenetére
Ha általános autós kérdésed van, azt itt tedd majd fel, sokkal többen vagyunk és igazodik is a topichoz!
Még1x grat a verdához!
-
válasz
pècsimunkás #145561 üzenetére
Teljesen jó vétel volt! Én is javaslom a max. 15ezrenkénti/éves olajcserét, meghálálja.
1-2k-ig valóban bejáratós, ne gyilkold, utána lehet esetenként taposni, ha már meleg. Nagyon jót tud tenni nekik egy sokszáz km-es út, rendesen ki tud égni a bele és utána simábban járnak, érzésre jobban gyorsulnak. -
törölt tag
válasz
pècsimunkás #145554 üzenetére
Ez a GDI saját fejlesztésük, vagy megvették a Mitsubishi licencet és a technológiáját?
-
molnarpeter
nagyúr
válasz
pècsimunkás #145557 üzenetére
Ezek a rövid utak erősebb igénybevételnek számítanak szvsz, illetve amúgy is jobb lenne, ha 10-15 ezrenként kapna friss olajat.
-
aero.
veterán
válasz
Nem kell nagyon bejaratni, 1000km-ig finoman, utana akar ami a csovon kifer.. Mikor irja elo az elso olajcseret?
A kokszosodas nem lesz problema 120-160e km-ig biztos, csak ne nagypapi tempoba jarj vele alapjaraton. -
diegho
nagyúr
válasz
Lehetőleg mindig jó minőségű benzint tankolj bele, mert ezek a direkt befecskendezéses motorok eléggé kényesek a benzin minőségére. Főképpen a kéntartalomra.
-
válasz
pècsimunkás #145550 üzenetére
Nyugi semmi komoly gáz nincs. Neked erre a felhasználásra sokkal jobb a benzines. Itt a link koksz. Sima diós szórással pucolható. Jól választottál
-
válasz
pècsimunkás #145545 üzenetére
Mivel közvetlen befecsis, a kokszosodás esetleg lehet gond.
-
pècsimunkás
addikt
válasz
pècsimunkás #145362 üzenetére
Megveszem az I30- at . Mindenben megegyeztem a kereskedèssel !
1,6 135le , 2016.12.
Annyi lenne a kèrdèsem , hogy tudnom kell esetleg valami extrát esetleg a GDI motorról ? -
Kornel
veterán
válasz
pècsimunkás #145362 üzenetére
Honda jó, ha halkabb lenne, komolyan.
Én most kezdem élvezni.
(Lassan 1 év után)
Igaz ez 8 gen, de az alakok és a motor ugyanaz, igazából egy erős FL.Én azért vettem Hondát, mert jobban megy, mint a hyundai, igaz én csak használtan nézegettem akkor.
-
Kornel
veterán
válasz
pècsimunkás #145359 üzenetére
Civic 71,5 dB 130-nál
I30 69,4 dB
És ez nem lineáris skála...Htomi: van ami még felét sem éri, van ami meg 60-70%-ot 5 évesen.
-
válasz
pècsimunkás #145334 üzenetére
Kb 20 euróval lenne havonta olcsóbb az I30 , 1,6 135 le -s autó , mint a Honda 1,8 140 le .Honda drágább , de jobb a finanszírozása . 4 év alatt kb 1000 euróval fizetnék ki többet a Hondáért .
Nekem ebből egyértelmű a Honda.
-
Kornel
veterán
válasz
pècsimunkás #145317 üzenetére
Honda nem csendes, az 9 gen már csendesebb, de a 8 gen ordít.
Szerintem a hyundai csendesebb.
Én a hyundait is simán be merném vállalni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen autót vegyek?
- Need for Speed: Rivals
- Battlefield 1
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Milyen légkondit a lakásba?
- EAFC 25
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Eladó bontatlan LTT Noctua barna csavarhúzó
- Rohnson R-9450 Steril Air UVC+ION légtisztító eladó JÓVAL ÁRON ALUL! Bolti ára kb 72ezer Ft!
- EZVIZ 4K biztonsági kamera, 10400mAh akkumulátor, vezeték nélküli, napelemes 1,4W, Wi-Fi 6
- ÚJ AXIS M1114 hálózati kamera Kompakt és adaptív HDTV Onvif
- Eladó KTM női bicaj!
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest