- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- iPhone topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
MunezXBK
nagyúr
válasz
szőröscica #49170 üzenetére
Nagyjából senki. Te rendbe raknál másnak egy autót, de sz@r állapotban használnád? Nem. Na ugye.
Azokat se értem, akik eladás előtt políroztatnak.
-
zenke
aktív tag
válasz
Mert eladni akarja és lehet, hogy már volt hangja.
Én is autót nézek. Nem rég volt egy olyan négyesgolf amiben csörömpölt a lendkerék leállításnál. Ok, mondom tetszik a kocsi de minimum 300-t engedjen. Ááá az kivan zárva. Kösz, cső. -
adorjant
őstag
válasz
Mert amúgy meg se nézik,hanem olyat keresnek,amiben ki van cserélve.
Ennek csak a könnyebb értékesítés a célja,mégha nem is túl olcsó mutatvány. -
whitezo88
nagyúr
válasz
szőröscica #48867 üzenetére
A8-nál már tényleg nem számítana a benzin/diesel és egy 4.2 benzinnel is olyan nyomatéka van hogy hátbavág...
-
FerNandor
őstag
válasz
szőröscica #48737 üzenetére
értem.
hát én nem szoktam így még csorogni se, max motorfékkel megy oda a fordulat, vagy ha 2-ben megyek a tizesek között. mondjuk most nem tudom, milyen autóról, motorról beszélünk, de emelkedön 1200-1300-as fordulaton sebességet tartani szerintem azért elég meredek dolog. De az is lehet, hogy valami 3 literes a8-as dízelröl beszélünk, ami úgy emlékszem a 2000-et már elég magas tempónál haladja mega kerregést meg a kulturálatlanságot a fordulat leesésénél mondod vagy úgy általában?
(#48739) bitpork nem vezettem automatát, miért az 1200-nál nem vált le mondjuk 4-böl 3-ba? és ez is milyen motor?
-
amargo
addikt
válasz
szőröscica #48720 üzenetére
Tavaly horvátoknál egy 1.7 dízel astra kombival voltam. Amíg nem értünk el az 1500-öt azt hittem megőszülök. Kérdés, hogy lehet egy ilyennel emelkedőn elindulni? Mert, hogy 1-be kitaposom a belét, semmit nem jelentett..
-
FerNandor
őstag
válasz
szőröscica #48720 üzenetére
mindig jön ez az 1500 alatt. ezt nem értem. ki használ motort 1500 alatt, legyen az dízel vagy benzines???!!
-
-v-
addikt
válasz
szőröscica #48578 üzenetére
Én is amondó vagyok, hogy az elérhető legnagyobb motorral kell venni mindent
-
emvy
félisten
válasz
szőröscica #48578 üzenetére
> Én ezért annak a híve vagyok, hogy ha nagypapásan közlekedek, akkor is a legerősebbet kell venni, mert ugyanolyan felhasználási körülmények mellett egy gyengébb motor nagyobb részterhelést kap, mint egy erősebb, ergo kevésbé lesz tartós.
Ez sem biztos azert, a nagyobb maximalis teljesitmeny nagyobb komplexitassal szokott parosulni.
-
Typhoon47
senior tag
válasz
szőröscica #48330 üzenetére
egyetértek. fekete belsővel halál, bézzsel már csak-csak, de maga az autó tényleg unalom.
-
zolikaDB
veterán
válasz
szőröscica #48330 üzenetére
Sőt mi több. Kombit vezettem, kézi váltóval, 1.6 dízel -traktor- motor. Sehova nem ment, olyan 4000 körül kezdett élni.
-
zsid
senior tag
válasz
szőröscica #48084 üzenetére
Jöhet akár végig vonattal is. Vagy teheautóval mondjuk Bulgáriáig, onnan meg felhajóznak...
-
Xero
nagyúr
válasz
szőröscica #47909 üzenetére
Viszont az üzemanyag nagyon korrekt.
-
Xero
nagyúr
válasz
szőröscica #47907 üzenetére
Ha Miskolc, akkor Futó utca magán kút.
-
Revolit
senior tag
válasz
szőröscica #47411 üzenetére
Én elég rosszakat hallottam a második generációs almérákról
Nekem is tervben volt, de olvasgattam fórumokon, teszteket (nem csak itthoniakat) és szinte mindenhol azt hallani, hogy minden téren romlott a minőség az előző generációhoz képest. Persze ha az eslő generációról van szó, akkor nem szóltam
-
tomcsi23
veterán
válasz
szőröscica #35647 üzenetére
Aszittem benyás.
Hát, a dízel nem arról híres, hogy fent is kellően toljon, mert bár elforog, de elég hirtelen csökken a powa. Nem érezni fent torpanást amúgy?Azért nem biztos, hogy a 150, meg a 180 lovas motor között csak a csipsz a különbség.
-
Szplöttyy
senior tag
válasz
szőröscica #35647 üzenetére
Hany lo gyarilag?
-
m3tr0
őstag
válasz
szőröscica #35640 üzenetére
Csak nem a Qashqainak tolod ennyire?
-
whitezo88
nagyúr
válasz
ha benzinmotor akkor üzemmelegen még jót is tesz neki a magasabb fordulatszám, a 2000 alattihoz képest.
-
tomcsi23
veterán
válasz
Városban kilőni.
Tényleg, milyen járgány? Amúgy néha még jót is tesz a rendszernek, ha becsületesen ki van kormolva. Persze, ha rendesen megkapja a karbantartásokat. -
Zewa
senior tag
válasz
Egyáltalán nem gyilkolja ha tisztességgel bemelegedett. A hideg üzem annál inkább. Kérdés persze milyen autóval mész 180-t.
ps.: Tiltásig valóban érdemes elforgatnod teljesítménygörbe alapján?
-
Rick4
félisten
válasz
szőröscica #6650 üzenetére
Be is írtam neki, hogy majdnem annyiért vehetett volna gázosból bármit ami kevesebbet eszik a pénztárcából..
-
dízelracer
őstag
válasz
-
Tökmindegy
senior tag
válasz
Nekem még a mai napig itt áll egy a ház előtt. 300 ezer van a szegényben a motorhoz még nem nyúlt senki,fogyaszt a lelkem városban 4.5 öt ,országúton le sem merem írni,na jó ( 3,6)de az tény.hogy egy simson swable jó múltkor emelkedőn tartotta a tempót velünk
Jó 4 en ültünk benne.
De a hátsó futómű az mára kuka,meg egy csomó baja van. Bár tavasszal rá költök egy halom pénzt ,mert eladni nem lehet ,a fiam meg a calibra helyett inkább ezt használná,anyagi megfontolásból -
neduddki
nagyúr
válasz
HI!
de csak a tud5-os motorral, utolso eves ax ill saxo vagy 106 aket oto ugyanaz belul van kicsit atertelmezve
udv
neduddki
mod: az biszto shogy a yarsnak jobb a torese
-
Bigemperor
senior tag
válasz
Én "fázom" a psa-tól, de nekem magamnak nem volt, csak ismerőseimnek citrony,meg pug.toyota yarisom kettő volt (ebből egy pont a 99' 1.0), meg kettő a feleségemnek és a szüleinek, illetve néhány ismerősnek is.én csak ajánlani tudom.
-
Bigemperor
senior tag
válasz
szőröscica #6647 üzenetére
Toyota yaris 1.0 (1999/2000)
-
Xero
nagyúr
válasz
szőröscica #933 üzenetére
Miskolcon mind a három taxi társaság flottájában van bőven ilyen futásteljesítményű gép, jellemzően öreg Mercik és első generációs Octaviak. Azon kívül, hogy nyüszögnek nem sok semmi bajuk van.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i7-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-G5 I 8GB I 128SSD I 12,5" Foltos FHD Touch I Cam I W10 I Gari!
- HP EliteBook 840 G8 i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Ritkaság! Hibátlan Prémium felsőkategóriás LGA 1700 Alaplap! Asus Rog Strix Maximus Hero Z790 Wi-Fi
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 12GB 512GB 14" FHD 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest