- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
!Overdose!
őstag
válasz
LaptopSystem #22725 üzenetére
Nekem nem hiteles egy olyan műhely ahol előre meg tudják mondani milyen erős lesz az autód. Őket viszont tudom ajánlani: [link]
-
Mágus2
Közösségépítő
válasz
LaptopSystem #20896 üzenetére
+1, aki nem tud szinte araszolva beállni a parkolóba, az hogyan fér be autópályán 130-al egy sávba
zsid a Bravo-Brava mióta kisautó?
-
törölt tag
válasz
LaptopSystem #20896 üzenetére
Lassan nem tüsszenthetsz a kocsiban, mert büntetnek érte, de a parkolókban történő szabálytalan parkolás miatti büntetésekről nem hall az ember semmit
-
zoo8800
veterán
válasz
LaptopSystem #20880 üzenetére
Én azt lógatnám ki az ablakon, aki 10 centire áll meg a másik kocsitól
A rendszámból ítélve ez Franciaországban történt, de pl. Milánóban a napi rutin része, hogy helyet csinálnak maguknak a sofőrök. Ott szó szerint nem dísznek van a lökhárító... -
hdman
őstag
válasz
LaptopSystem #20888 üzenetére
Páran inkább áramot vezetnének
-
_NCT
addikt
válasz
LaptopSystem #20883 üzenetére
Pont ezért nem akarok első autónak nagyon 850-900k feletti autót, mert én hiába vigyázok rá...És ha ilyet neadj Isten meglátok valakit, h az én autómmal paráználkodik akkor sírva fakadok....Előbb én utána meg az elkövető, miközben pépesre verem az orrát....
-
AMD Power
titán
válasz
LaptopSystem #20883 üzenetére
Ezzel látod én is így vagyok. Nekem egy év alatt 2x is "megzúzták" a kocsimat.
-
_NCT
addikt
válasz
LaptopSystem #20880 üzenetére
Sajnos BP-en is láttam már ilyet.....Sőt Balatonra mentünk haverokkal (Volvo XC90) és mekinél megáltunk szünetelni egy picit. Bömösben a csaj úgy gondolta, neki szakadó esőben ki kell nyitni az ajtót teljesen. Igenám, csak szépen rávágta a Volvo oldalára az ajtót. Megláttam, megkérdeztem gyorsan tőle, hogy ezt ugyan a k*rva anyjába gondolta. Hülye picsája csak ennyit nyivákolt: "jaa, nem láttam..." Ennyit erről, nem vette észre, h koppan a másik autó oldalán. Leosztottam gyorsan, jött a faszija is, szerencsére normális volt, ő is lebaszta a nőjét
A kocsi haveré volt, de látva a nemtörődöm f*sz embereket mindig elönti a szar az agyam.....
-
hdman
őstag
válasz
LaptopSystem #20828 üzenetére
Gratula, a felniért meg plusz pont, ez a kedvencem az Alfás felnik közül!
-
válasz
LaptopSystem #20846 üzenetére
Kívánok hozzá sok sok hülyementes kilométert!
-
válasz
LaptopSystem #20831 üzenetére
Jó lesz az
. Gratulálok hozzá
.
-
neduddki
nagyúr
válasz
LaptopSystem #20837 üzenetére
H!
azt latom a gumitobbi meretet legyszi, de azrt Te is dofog tamogatni a szegenysorsu futomuveseket :- )
udv
neduddki
-
giigz
veterán
válasz
LaptopSystem #20835 üzenetére
Nem nehéz annak lenni, kívül-belül úgy néz ki, hogy az nagyon durva...
Ha leraknák elém, csak nézném, nem tudnék betelni vele.
Belülről is nagyon el lett találva, komolyan irigyellek.
-
giigz
veterán
válasz
Iszonyatosan király!!!
-
neduddki
nagyúr
válasz
HI!
esmerosnek vot ijjen perosba szipvot:- )
udv
neduddki
-
bambi33
csendes tag
válasz
LaptopSystem #17646 üzenetére
Én csak Alfákban tudok gondolkodni.
Vicces lesz, ha kiderül, hogy van biztosítása az embernek, csak nem a szerbeknél hanem a szlovákoknál..(szlovák volt a rendszám) -
válasz
LaptopSystem #17638 üzenetére
De EGYEDI !!!!
-
MunezXBK
nagyúr
válasz
LaptopSystem #17633 üzenetére
Simán vissza lehet húzni, ügyes kezű kasztnis láthatatlanra megcsinálja. Nyilván ára is van.
Szvsz jól gondold meg mit döntesz, jól már úgysem jössz ki belőle.
-
Bigemperor
senior tag
válasz
LaptopSystem #17618 üzenetére
Sajnos nem könnyű helyzet. A MABISZ ezesetben helytállni tartozik ugyan, de a vélhető fedezetlenség végett peren kívül nem biztos, hogy hajlandó a bérautót kifizetni. Perben jobbak a kilátások azért.
-
hobizoli
nagyúr
válasz
LaptopSystem #17531 üzenetére
egyes biztositoknal KGFB felaras opciokent kotheto szolgaltatas, hogy a sajat biztositod kifizeti neked a kart, aztan ok meg elkeccsolgetnek a karokozoval
Allianz-nal tuti volt ijen par eve
-
gejzanet
tag
válasz
LaptopSystem #17576 üzenetére
nem rosszabb a mentalitás, mint máshol, kevesebbet se dolgozunk csak itt több az élősködő.
-
Dell XPS
veterán
válasz
LaptopSystem #17603 üzenetére
Elnézést, hogy így reagáltam rá, de 20 év ügyfelezés után nekem kicsit sok, elég a szervizben a sok okostojást hallgatnom, ( aki dolgozott ezen a területen az tudja ) itt nem szeretném. Nagyon sajnálom, hogy ez történt Veled, de úgy gondolom elég körülményes az ügyed.
Szóval jelezzél, ha gondolod...
Üdv. -
Rick4
félisten
válasz
Az, hogy nekem ez alatt a 3hét alatt milyen plusz költségeim keletkeztek az autó hiánya miatt, az senkit sem érdekel majd természetesen.
Természetesen ha a károd megtérítését kéred akkor igenis érdekel mást, hiszen olyan nincsen hogy Te addig gyalog jársz. Ugyanolyan kategóriájú autót autót bérelhetsz, és még az elszállíttatást, a telefonköltségeket, de még a ruhád elszakadását is meg kell téríteniük mint minden más biztosítónak, hiszen a harmadik fél Te vagy, és ezek a neked okozott kárt tartalmazzák. A biztosítás célja az eredeti állapot visszaállítása. Ha neked volt a fiókban 1 milliód, és ebből trélerre, telefonszámlára, kölcsönkocsira ki kellett venni 400 ezret, akkor az autó ára mellé még ezt is oda kell csapni, csak külön így kell kérni, hogy a teljes kár megtérítését kéred.
-
Dell XPS
veterán
válasz
Amennyiben, igényled a segítségemet, akkor jelezzél priviben, amiben tudok segítek! Nem akarom, hogy itt a topicban elsüllyedjen az ügyed, holmi okoskodások miatt. Nem olyan régen látogatom a fórumot, de látom hogy némelyik embernek kifejezett igénye az okoskodás és a kötekedés. Még alig láttam olyat, ha valaki esetleg valamivel nem ért egyet, ne lenne támadó, cinikus...stb. Esetleg rákérdezne például.
Üdv,
-
Bigemperor
senior tag
válasz
Dell XPS: elég komoly dezinformációid lehetnek a témában, ha nem értesz hozzá, nem kellene hangulatot kelteni. Szabálysértési eljárásban (hiszen a helyszíni eljárásuk során vélhetően feljelentést tettek a rendőrök) nincs olyan, hogy a külföldi állampolgár útlevelét elveszik, meg gyorsított eljárásban hoznak határozatot! Ezt hol olvastad? Én gyakorlatból és a jogszabályokból tudom, hogy akár magyar, akár külföldi, az eljárás azonos. Ha nincs kötelezője vkinek (itt is független az állampolgárságtól) nem jelenti azt, hogy megfosztják papírjaitól, szabadságától, sőt elárulom, egyéb misztériumok sem történnek vele. Az eljárás során csak annak meglétét tisztázzák (egyébként a hatóságot -eljárása során- különösebben ez nem is érinti) és ennek eredményétől függően lehet igényt érvényesíteni. A MABISZ, jelen esetben, mint a Kártalanítási Számla kezelője köteles helytállni a kgfb-vel nem rendelkező károkozók helyett. A MABISZ eljárása igencsak körülményes és lassú, lévén, saját apparátusuk a kárfelvételi eljárásra nincsen, ilyenkor biztosító társaságokat bíznak meg ezzel, esetedben vélhetően az UNION kárszámítása alapján. A teljes folyamat egy viszonylag korrekt biztosító és csak magyar elemekkel rendelkező káresemény esetében sem túl gyors, ha külföldi elem is belép, az csak lassítja, saját tapasztalatom szerint.
-
Dell XPS
veterán
válasz
LaptopSystem #17546 üzenetére
A balesettel kapcsolatosan minden kárigényeidet lehet érvényesíteni, amennyiben azt igazolóan összeállítod. Hogy mire vagy jogosult, azt majd később...
-
Dell XPS
veterán
válasz
LaptopSystem #17544 üzenetére
Azt még nem igazán értem, hogy ilyenkor elszokták venni külföldi állampolgárnak az útlevelét
( vagy egyéb igazoló dokumentum ) és gyorsított eljárásban hoznak azonnali határozatot. Vissza akkor adják, ha már hitelt érdemlően igazolja a befizetést. Az eljárás során, nem csak a szabálysértés és annak körülményeit vizsgálják, hanem pl: a felelősség biztosítás meglétét érvényességét is. -
Dell XPS
veterán
válasz
Bocsánat, UNION !
-
Dell XPS
veterán
válasz
Szia!
Szóval volt helyszínelés, ( hál istennek ) de nem említed a jogerős végzést. Gondolom, a behazudott biztosításnak volt a magyarországi partnere az Uniqa biztosító. Ők letotálozták, azaz megállapították a roncs, ill a maradványértéket, és illetetlenség okán továbbították kárrendezés céljából a Mabisznak. Ezek szerint még nincs ott iktatva és nincs kárszámod?!
Jól értem?Üdv
-
válasz
LaptopSystem #17578 üzenetére
A papírokon amik ki lettek töltve, hol lakik a manus? Csak mert ugye nekem főnököm szerb és sokat járok át, hátha van értelme körül kérdezni
-
válasz
Én tuti nem nyugodtkodtam volna el a dolgot. Autóból ki, pírszinget fel, oszt segítettem volna neki helyben fizetni.
-
AMD Power
titán
válasz
LaptopSystem #17561 üzenetére
Az gyönyörű! Mondjuk én elásnám ha összetörne és nem lenne biztosítása.
-
_NCT
addikt
válasz
LaptopSystem #17573 üzenetére
nem nem hitelre soha semmit sem!
Van mikor sajnos muszáj. Pl lakásvásárlás előtt (is) állok, de kb még 5-6 évig itthon kellene laknom, hogy az első kis panelomat meg tudjam venni. Lehetne így is, és az életben nem válnék önállóvá + egyéb dolgok.
Az más kérdés, hogy a bank lehúzza az emberről az utolsó bőrt is.
Valahogy így:
-
Kornel
veterán
válasz
LaptopSystem #17573 üzenetére
Eddig én is így voltam vele, de az olcsóbb casco miatt valószínű fel fogok venni 300-400k HUF-ot, max 2 évre, egyharmadába kerül úgy a casco.
-
gejzanet
tag
válasz
LaptopSystem #17570 üzenetére
//Szabad rablás van ebben az Országban!!!
igen. mindig is az volt, az van és az is lesz.
-
Kornel
veterán
válasz
LaptopSystem #17570 üzenetére
Az előbb nem deviza hitelről beszéltem, hanem sima forint hitelről. Itt a tőketartozásod nem nőhet, max. a kamat, de akkor meg kifizetem egybe
Egyébként jól beszéltek, kár, hogy a többség csak ül a seggén, és arra vár, hogy jobb legyen a sorsa! Nézzétek meg a csigaevőket és a spanyolokat, ha nem tetszik nekik valami, feje tetejére állítják az országot.
-
Kornel
veterán
válasz
LaptopSystem #17567 üzenetére
mondom, nézd meg, hogy felveszel egy minimális hitelt, és elég olcsó lesz úgy a beépített casco, én csak emiatt vagyok hajlandó hitelt fizetni
-
Kornel
veterán
válasz
LaptopSystem #17564 üzenetére
Most én is kocsi vásárláson gondolkozok, meg tudnám venni kp-ra is, de fel fogok venni egy minimális hitelt rá, mert mellé lehet "beépített" casco-t kötni, és még a kamattal együtt is jobban jövök ki úgy, mintha sima casco-t kötnék, ráadásul addig én tudom használni a pénzem, ami így megmarad. Igaz én csak 1M Ft körül gondolkozok, de már ezt se akarom casco nélkül "hagyni", mert ha valami barom gallyra vágja, azért sokat kell ám dolgozni
(#17565) Tökmindegy: azt nem értem ebben a retek országban, hogy lépten nyomon kameráznak, traffiznak, elsősegély dobozt! ellenőriznek, megállítanak, és emellett ennyi ember közlekedik biztosítás nélkül? Valami tényleg nem OK itt
Biztosításhoz még hab a tortára, hogy 2 biztosító se tudja egymás között "kicserélni" az ügyfél adatait, mert "rossz a rendszer" okkal, engem vissza akartak sorolni A0-ba, telefonon nem mentem semmire, élőben kellett elküldenem a picsába őket, hogy maradjak már B3-baAki nem ment be verni az asztalt, azt tuti visszasorolták.
-
Tökmindegy
senior tag
válasz
LaptopSystem #17564 üzenetére
Mi kerül ezen ennyibe?
De azért ne add fel. Múltkor haverom kb ugyanilyen sérülést szenvedett ,a hölgynek aki bele ment sem volt érvényes biztosítása,de neki kifizette a mabisz. Megcsináltatta,asszem hátfal ,csomagtartó ,fenéklemez ,lökhárító csere volt fényezéssel,persze az csak egy Logan volt. De kifizették neki."de könyörgöm a biztosítást rendesen fizetem akkor milyen jogok illetnek meg??"
Az hogy mindig fizess időben
Ennyi a jogod semmi több.
Persze ha kopasz ,tetkós ,nagydarab ,hajókötél aranyláncos arc lennél és heti rendszerességgel törnének az autóid más lenne a helyzet. -
Kornel
veterán
válasz
Ez teljesen kiábrándító történet, de remélem, hogy végül kifizetik a károdat.
Casco nem volt, igaz?(#17562) Tökmindegy: nekem egy kis károm volt csak 2 éve, de ugyanígy megcsinálták, szerviz a biztosítónak küldte a számlát.
-
Tökmindegy
senior tag
válasz
Ha beviszed szervizbe akkor azok nem harcolják le a biztosítóval?
Megcsinálják ,oszt a biztosító nekik fizet. Régen ez járható út volt ,most nem tudom,hogy hogyan megy. -
Tökmindegy
senior tag
válasz
LaptopSystem #17556 üzenetére
Ebben az országban minden megtörténhet. Tavaly a teherautómba belejött egy tag oldalról. Volt rendőri intézkedés ,megállapították ki a hibás ,elismerte,ere a biztosító aszonta 50 -50% . Ki akarta szúrni a szemem . No behatoltam,persze nem lehet senkivel beszélni,csak a recepción a hölgyekkel,sem telefonszám se semmi. Csináltam olyan perpatvart ,hogy csak na. Ügyvéd ,stb. Aztán erre csak fizettek. Persze ha az esetek 80 % ban bejön nekik már nyertek,hogy rohadjanak meg.
Másik az,hogy itt nem tisztelik a mások vagyonát tulajdonát. Az emberek többsége szarik rá. A törvény pedig szart sem ér, nem véd meg. -
MunezXBK
nagyúr
válasz
LaptopSystem #17556 üzenetére
Szvsz Ők nem hibáztak.
A rendszer nem az igazi.
-
MunezXBK
nagyúr
válasz
LaptopSystem #17553 üzenetére
Nem akarlak elkeseríteni, de mire a Mabisz fizetni fog...
Amúgy sem szeretnek fizetni, ilyen esetben pedig főleg nem.
Van helyszínelő ismerősöm, sokszor az ő határozatukat is felülbírálja a biztosító.
-
Tökmindegy
senior tag
válasz
LaptopSystem #17551 üzenetére
Igen olvastam
csak késve. Reggel mobilról átsíklottam. A külföldiekkell sajna ez van. De csak kifizeti a mabisz.
-
Tökmindegy
senior tag
válasz
LaptopSystem #17509 üzenetére
Rendőrt kell hívni minden esetben.Volt már rá példa,hogy belémjöttek el is ismerték,de addig nem mentünk sehova amíg a jard ki nem jött.
Vagy.Tegnap bevásárló központ parkolóban ember rávágta a kocsija ajtaját az enyémre. Még jó, hogy éppen láttam.Szép piros festéknyom az ajtón.Mondom neki hahó kollega csak nem mennél. Hebeg habog. Na komám ez egy teljes polír lesz,( nem sérült amúgy) próbált a tag ellenkezni de mivel nagyon " határozott" voltam,nagyon nagyon,így kénytelen volt a bankautómatához fáradni.
Kilátásba helyeztem,hogy a belét kitaposom ott helyben,ha nem hozza renbe a káromat amit a felelőtlenségével,nemtörődőmségével okozott nekem. Nejem nem győzött csitítani.Amúgy szó nélkül elpályázott volna a doktor úr. -
Dell XPS
veterán
válasz
Van már Mabisz kárszámod? Jogerős rendőrségi határozat?
-
Dell XPS
veterán
válasz
Szia!
Eltudod mondani röviden mi történt pontosan. Megpróbálok segíteni Neked, ha tudok! 15 évig foglalkoztam kárrendezéssel ( ez nem jelenti, hogy pénzed is lesz ), mert nagyon sok jogszabály változott. A Nemzetközi Zöldkátya egyezmény is......
-
1F2X5
csendes tag
válasz
LaptopSystem #17529 üzenetére
Na az fasza... Saját zsebből meg nem igen fogja kifizetni
-
válasz
LaptopSystem #17527 üzenetére
persze azt mondták nyugodjunk meg minden rendben van!
majd 3 hét múlva jött a fekete leves szolt a biztosító,hogy nincsen érvényes biztosítása!
-
válasz
LaptopSystem #17527 üzenetére
Hivatalból , ha nem volt személyi sérülés csak jegyzőkönyveznek. Ők is csak a Szerb nagykövetség, v a szerb rendőrségen keresztül tudják. Ha meg az idegenrendészet belekeveredik akkor van egyfajta átfutási ideje.
HEhe, felhívtam idegenrendészetes ismerőst: a határőrök is tudják ellenőrizni a papírjait.
-
válasz
LaptopSystem #17523 üzenetére
Akkor a MABISZT cseszegesd meg kicsit. Bár magyar bürokrácia....1-2 hónap?!
-
TaaT
nagyúr
válasz
LaptopSystem #17519 üzenetére
ejha, vannak árak... haver a kisebb összegből jó állapotú dízel négyesgolfot vett nemrég...
-
válasz
Hát rossz hírem van. Bebattyogsz a Szerb nagykövetsége -miután a rendőrségtől megszerezted a jegyzőkönyveket amin rajta van a pali összes ismert adata- és a jogsegély egyezményre hivatkozva megkérded őket, hogy el tudják-é fogni. Ha szerencséd van akkor előkerítik.
Sztem a MABISZ is perelni fogja majd, távollétében születik egy ítélet és a végén egy adósságkezelő megveszi és majd megy oda behajtani. -
nesa
veterán
válasz
LaptopSystem #17515 üzenetére
A javittatasa nemvolt opcio?
-
Zewa
senior tag
válasz
LaptopSystem #17512 üzenetére
Külsejét -főleg az elejét- nagyon el találták a digok...
Gyönyörû, az egyszer biztos. Sűrű. küllős felni még erre is rá dob.Esetleg kép a jelenről?
Ps.: Nem hanggal megy az biztos de a léleknek jó!
Egy Bubu -val kiegyezünk? (sti) Turnyó, benzinestől, boxermotor. Awd. Fincsiii. -
1F2X5
csendes tag
válasz
Ejj banyek
Feljelentés stb? Felesleges szvsz telefonon hívogatni úgyse fog az semmit fizetni. Mocsok
-
válasz
LaptopSystem #17507 üzenetére
Szósz , vagyunk itt páran majd elmegyünk a háza elé egy PH találkára grillezni oszt gyors lesz a kártalanításoddal
-
neduddki
nagyúr
válasz
LaptopSystem #17485 üzenetére
-
1F2X5
csendes tag
válasz
LaptopSystem #17485 üzenetére
Buktál vele?
-
1F2X5
csendes tag
válasz
LaptopSystem #17483 üzenetére
Töröttel mi lesz?
-
válasz
LaptopSystem #17477 üzenetére
Fogadjunk nem jársz sűrűn Szeged felé...de ha meglesz az új 159, akkor nyugodtan szólhatsz , mert ha arra járok én is megtapiznám, megszagolnám...
-
orvil
tag
válasz
LaptopSystem #16701 üzenetére
8-10 eves kocsinal mar nem marka kerdese, hanem az eloelete.
pl alfa igy meg ugy, nekem eddig barki ismerosnek volt a korben 8 eves felett, mind befurdott vele, ilyen pl a 156 ... de ugyanez megesett mas markakkal is, szoval nem markafuggo.
persze vannak tipushibak is, de az masik lapra tartozik.aki meg alkatreszen akar sporolni, az vegyen 10 eves suzukit, tele a bonto :-D
TaaT: nincs ket egyforma szerviz, nincs ket egyforma szakember, hiaba vw szerviz, meg hiaba merci, ha szar a garda, akkor szivas van, lehet a szemkozti opel szervizben sokkal tobbet ert a melos a mercihez, de neki nincs celszerszama ...
-
AMD Power
titán
válasz
LaptopSystem #16733 üzenetére
Biztos van sok jó Olasz autó. Ki kell fogni. Én nem szidom őket mert nem ismerem egyik márkát/tipust sem. De igazából a számomra elérhető kategóriában nincs is olyan ami tetszik.
Ez olyan mint nálam a Francia. Én inkább afelé ezen belül is inkább a Renault kultiválom.
-
Kornel
veterán
válasz
156 1997 - 2005
átlag: 7,58
ítélet: 131 db
azért ez nem olyan acélos -
MunezXBK
nagyúr
válasz
Engem egyik autóm se hagyott ott sehol, akkor szerencsés vagyok? Pedig csak német vasakkal közlekedem.
-
1F2X5
csendes tag
válasz
LaptopSystem #16723 üzenetére
-
stangli
senior tag
válasz
LaptopSystem #16723 üzenetére
csak a statisztika mutat mást.
-
neduddki
nagyúr
válasz
LaptopSystem #16695 üzenetére
HI!
"maximálisan meg vagyok elégedve már immáron 8 éve van Alfám és eddig csak + a tapasztalatom minden szempontból" akkor miert kacsingacc masfele?
udv
neduddki
-
válasz
LaptopSystem #16695 üzenetére
Én azért lennék annyira stílustalan h belerakjam a fenekem
-
válasz
LaptopSystem #16689 üzenetére
Rossz hírem van: alfa
-
SureStudio
tag
válasz
LaptopSystem #16689 üzenetére
Huhh..hát öm nem vagyok vlmi nagy szakértő, de talán ez: [link]
Vagy talán: PEUGEOT 307 biztonságos, takarékos
Vagy még jók a Golfok a 3-as bmw-k
Audio A3? -
válasz
LaptopSystem #16684 üzenetére
Vegyes üzemben?
-
SureStudio
tag
válasz
LaptopSystem #16686 üzenetére
Ja, igen...nem tudom mit tartasz Te első szempontnak, igazából úgy kellene autót keresni.
És szerintem az összes Saab minimum 8 liter körül eszik. Írd meg a szempontokat! -
SureStudio
tag
válasz
LaptopSystem #16684 üzenetére
Mármint a Saab 9-3-nak?
-
SureStudio
tag
válasz
LaptopSystem #16680 üzenetére
Talán ha ezt elolvasod: [link]
De szerintem az összes Saab megbízható, egyik ismerősöm olyan 2 éve vett egy 9-5-öset és nagyon megvolt vele elégedve még mindig azzal furikázik. -
válasz
LaptopSystem #16680 üzenetére
Nincs sajnos. A szomszéd nemrégen vett egy kombit, de 1-2 héttel később a mosós srác szanaszíjje törte neki.
De ilyen névvel mi lelt h nem olasz kocsi?!
Új hozzászólás Aktív témák
- DUNE médialejátszók topicja
- Milyen routert?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- BestBuy topik
- Milyen autót vegyek?
- Need for Speed: Rivals
- Battlefield 1
- További aktív témák...
- Alufelni 4 db., R16 méretű gumihoz (pl. Ford Galaxy II) (az ár 4 db-ra vonatkozik)
- Dualtron Popular - 52V 20Ah dupla motor elektromos roller
- Rohnson R-9450 Steril Air UVC+ION légtisztító eladó JÓVAL ÁRON ALUL! Bolti ára kb 72ezer Ft!
- iScooter i9 2022 használt (olvass leírást!)
- ÚJ AXIS M1114 hálózati kamera Kompakt és adaptív HDTV Onvif
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3041, 96% Akkumulátor
- Kihagyhatatlan ajánlat vadonatúj Ryzen 7 5800x processzorainkra! 0% THM-re is!
- LG K61 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I9 13900K / RTX 4080 / 32GB / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest