- Milyen okostelefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Magisk
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- iPhone topik
Aktív témák
-
válasz
Perillustris #7287 üzenetére
Igen, másik gépen is csak fehér kép.
Garanciafutár 2500ft lesz... de örülök.
Az árlistáról már le vették a mocsit, elfogyott. -
válasz
Perillustris #7282 üzenetére
Azóta ismét emeltek rajta 500ft-ot.
Este megkaptam a moncsit, nincs kép, fehér az egész.
Küldhetem vissza. -
vbbb
őstag
válasz
Perillustris #7282 üzenetére
Helyesbítek, biztosan van por csak laminált padlóburkolat van (műanyagos? felületű) és a koszt magához vonza le a földre. Legalábbis talán ez a valószínűbb.
Egyébként Angliába gyere ha kevesebb port akarsz és több pénzt...
-
válasz
Perillustris #7271 üzenetére
Köszi, közben megrendeltem.
Remélem jó lesz.
Első TFT monitorom, eddig 22"-es Eizo-t használtam.
Most itt van nálam egy 22" Asus eladásra, én inkább maradtam volna a CRT-nél, de a srácaimnak nagyon megtetszett, ezért most kényszer hatására váltok.
Többet meg nem akartam rászánni, ez is nagyon sok most.2 napja még Asus VH242H-t néztem, akkor még 39183ft volt, mikor megakartam rendelni már 52.000.
Mondjuk még tegnap ez a LED-es is 48 volt, most 50.Egy előny látok, van hely az asztalomon.
-
madgie
titán
válasz
Perillustris #7262 üzenetére
Nincs gari rá, de alkuképes (cimborám érdeklődött érte, nemtom, megvette-e)
-
IgnisFatuus
aktív tag
válasz
Perillustris #7224 üzenetére
Hát a HP úgy adta ki, mint utód, ahogy a hivatalos publikációkat néztem!
-
Nyugdíjas
nagyúr
válasz
Perillustris #7134 üzenetére
BTW ajánljatok nekem kérlek egy jó minőségű HDMI kábelt, ha kell, ne kelljen agyalnom.
Nem vagyok meggyőzve arról, hogy van jelentékeny különbség az egyes kábelek közt. De azért nekem is vannak kétségeim, mert annyira túl van z lihegve bizonyos fórumokon, hogy már én is elbizonytalanodom. Azthiszem ez egy jó alkalom erre, hogy a nálam okosabbak megmondjk a tuti. Szóval? Van-e különbség a HDMi kábelek közt képminőségben? -
adm
őstag
válasz
Perillustris #7130 üzenetére
nekem ma több napos használat után dobta el egy 4850-es dvi2-n a 2475w-t. ami azért érdekes mert, a dvi1 és a kompozit is aktív volt és a 4850 másik kimenetére kötött monitort átrakta elsődlegesre. újraindítás után visszaállt az eredeti beállításra...
-
janos666
nagyúr
válasz
Perillustris #7130 üzenetére
Ez inkább software-es hibának tűnik, cserélj VGA drivert. (Első körben újabbra, ha nem adja, próbálj ki egy régit is.) Illetve kipróbálhatod még a HDMI-t, az is húzósabb minőségű kábelt használ, és elvileg ugyan úgy átmegy rajta a 3x10 bit is, mint DP-n.
Érdekes hiba ez, mert ahogy én kivettem a HD5-ösökön már a DP kimenet a preferált, pl. az Eyefinity-hez egy megjelenítőt kötelezően a DP kimenetre kell kötni, és azt nem is teheted sima passzív átalakítóval, hanem natív DP-os eszköz kell rá (vagy aktív átalakító).
-
Speeedfire
félisten
válasz
Perillustris #6731 üzenetére
nem is így gondoltam, hanem hogy milyen a gyártástechnológia
milyen gyakorisággal fordul elő olyan h pixelhibás 1 termék kicsomagolás után -
paix
tag
válasz
Perillustris #6670 üzenetére
Nagyon szépen köszönöm a segítséget, úgy tűnik, megtaláltuk az ideális monitort. Feltalálósdit játszunk pár cimborámmal..
többet nem mondhatok, kéremkaccsoljaki.
-
atee
őstag
válasz
Perillustris #6561 üzenetére
Ez elképzelhető. Pár éve Benq is ilyen volt számomra. Ma meg már a Samu elé helyezem, ha választanom kell.
-
atee
őstag
válasz
Perillustris #6511 üzenetére
Igazad van. Én fogalmaztam rosszul. Kap segítséget. Egyet értek, hogy van egy ár aminél már tényleg érdemesebb elgondolkozni, hogy 10-20 ezer plusz pénzért a jobbat kapja.
-
Cyberpunk
félisten
válasz
Perillustris #6508 üzenetére
Ezt a nézetet én is osztom bár most vissza kellett ülnöm a régi TN-es monitorom elé mert ugye a Dell szervizben van
És hát hogy is mondjam jól látható a különbség. De a réginek dicséretére váljon a lassan 4 éves használat mellett 0 pixel hiba pedig én elég nagy kocka vagyok nálam a gép 8-10 órát megy naponta ha épp szabadnapos vagyok akkor meg többet isDe legalább jól összemérhető a Dell-el ez egy Samsung 931BF több mint 90k-ért vettem anno (igen akkortájt még jó árban voltak a sima 19"-os 5:4-es képaranyú TN-ek is).
Azt tudni kell hogy ez a monitor elég "gyors" 2ms g2g válaszidővel rendelkezik de én amíg a Dell-t használtam egyáltalán nem vettem észre azt hogy az 6ms-os, pedig többnyire FPS-ekkel játszom és ha valahol hát ott számít. Ugyan ez van inputlag ügyileg is talán a Dell-en kicsit érezni jobban mellé kell céloznom az embereknek főleg nagy távolságból sniper-el. De ez szerintem teljesen elhanyagolható ha valaki HC gamer-nek érzi magát az úgy is valamilyen CRT-t használ még mindig.
Persze én AdobeRGB módban játszottam rajta szerintem úgy szebb a kép mint gamer üzemmódban. Szal gamer módban némileg javul a bemeneti jel késése is.Szóval ezt a monitort bátran merem játékosoknak is ajánlani nem kell megijedni a 6ms-os válaszidőtől. Pláne hogy itt a teljes válaszidő is 6ms, nem pedig csak a g2g mint ahogy azt a TN panelos monitoroknál szeretik kihangsúlyozni a gyártók.
-
benceyce
tag
válasz
Perillustris #6482 üzenetére
Mert a futárszolgálat oda-vissza elvesz 2 értékes napot legalább. Bár ez ügyben nem vagyok már tájékozott, hogy bele számít-e vagy sem.
-
Nyugdíjas
nagyúr
válasz
Perillustris #6472 üzenetére
Ez egészen biztos, hogy nem U2410, csak mer' nem ugy néz ki
2408, vagy 2407 lehet.
-
Hix3r
csendes tag
válasz
Perillustris #6460 üzenetére
Köszi a válaszokat!
Esetleg tudtok akkor ajánlani is olyan 24" monitort ami a rádobott pénzből videószerkesztésre, filmnézésre és kis játékra jó lenne? Most 80-100k-ról beszélünk akkor!Pont néztem, hogy van itt ilyen old_artist-os gyönyörűség? Van van jobb ötlet is?
-
old_artist
addikt
válasz
Perillustris #6361 üzenetére
Üdv!
Tulajdonképpen a Green nem "bizonytalan", csak a szállítmányba "belecsempésztek" volna fényes előtétes monitorokat (amit nem kértünk), és még időbe sikerült leállítani, de lassan itt lesznek a monitorok, sőt jönnek majd teszt példányok 22"-os eIPS panelesekből is!
-
LGLuke
őstag
válasz
Perillustris #6361 üzenetére
Köszi a tanácsokat srácok, de ebből Highline Golf TSI DSG lesz!
Egyébként engem is ez a bizonytalanság tántorít el a Greentől.
Valószínűleg a célnak megfelelne, de félek, hogy keserű lesz a szám íze, csak nem lesz olyan, mint a Dell. Sajnos a Dell-t még élőben nem volt szerencsém, csak egy pillanatra látni, a Green-t már csodálhattam teljes pompájában.Nem tudom. Alszok még rá párat.
-
Daffni2
addikt
válasz
Perillustris #6359 üzenetére
Dehogynem, Hexaa tudna mesélni biztosan.
-
Daffni2
addikt
válasz
Perillustris #6356 üzenetére
Ha valaki egy Ford Mondeót akar, ajánlasz neki egy Opel Astrát?
Astrát nem,de pld. egy Chevrolet Epicat feltétlenül.
Nagyobb, erősebb,megbízhatóbb, és nem mellékesen jó egy - másfél millával olcsóbb.
Igaz, Koreai.Ha már az autós hasonlatnál vagyunk.
-
q13579
senior tag
válasz
Perillustris #6345 üzenetére
Próbáltam őket több formában is elérni, de nincs reakció :S.
Amúgy valahol azt olvastam, hogy még olyan gart is vállalnak valamilyen módon, hogy ha hibás a termék lejönnek érte. Igaz lehet? Mert pár ezer ft-os plusz ktsg-ért bőven beleférnek az ilyesfajta szolgáltatások.
-
Zinho
aktív tag
válasz
Perillustris #6266 üzenetére
Ironikus próbáltam lenni... ha egy 16:9es monitoron egy filmnél alul-felül csík van, akkor magamtól is rájöttem, hogy a film nem 16:9-es arányú. De kösz a feltételezést hogy nem sikerült
Na nem kötekedek tovább.
-
dabadab
titán
válasz
Perillustris #6275 üzenetére
Mondjuk a monitor pont az egyik legidőtállóbb cucc meg hát mégis csak ez az, amit néz az ember és a TN jobban fárasztja a szemet, mint az IPS v a *VA.
-
Zinho
aktív tag
válasz
Perillustris #6222 üzenetére
Aha, köszi az infót. Sosem gondoltam volna.
-
Daffni2
addikt
válasz
Perillustris #6224 üzenetére
Hát igen,brutális masina,16:10 képarány igen komoly,ha lett volna a próbadarabon kívül,azt vettem volna.
Aktív témák
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Lexus, Toyota topik
- Napelem
- Hobby rádiós topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- OLED monitor topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkVision P27U-10 3840 x 2160 4K monitor - PIVOT - HDMI - USB- C - több db - gari + számla
- 2 év garancia 32" Samsung Odyssey G6 G65B QHD 2K 240Hz VA QLED Smart Gaming Monitor - LS32BG650EUXE
- LG UltraWide 29WQ60A-B LED IPS Monitor! sRGB 99% / 5ms / 100Hz / FreeSync
- LG UltraWide 34WR50QC-B Monitor! VA 3440x1440 / 100Hz / FreeSync
- FÓLIÁS! LG 32MR50C-B ívelt VA Monitor! 100Hz / FreeSync / 5ms
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- Xiaomi Redmi A3 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- AKCIÓ! ASRock H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB AeroCool Strike-X 500W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged