- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Mobil flották
- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
Aktív témák
-
mpeti3
csendes tag
válasz
Daffni2 #8153 üzenetére
Na de van valamilyen hasonlítási alapod? vagy csak azért mondod mert neked Benq volt és nagyon megvoltál vele elégedve?
Az LG-ben csábító az a sok extra, a Samsung-ra meg azt írták hogy minden téren klassz egy kicsit problémáztak a fehéregyensúllyal de nem vészes. Egyébként tetszenek a kijelzők sok csatlakozási lehetőség miatt is. Emellett mindegyik készüléknél van pixelgarancia míg, a Benq-nál ez sajnos nem mondható el.
Félreértés ne essék a Benq monitora is tetszik, de nem akarom elkapkodni a döntést hiszen csak nem egy-két évre veszem.Játékoknál hogy teljesít a G2420HDBL? mert a HDB-nél azt írták a tesztben hogy elmegy nem a legjobb, meg még a szoftveres menükezelés hiányával volt gondjuk. Szerinted ezek mennyire problémák? (gondolom olyan nagy különbség nincs a ledes és sima ccfl-es verzió között, persze mindenképp a ledeset választanám ha emellett a monitor mellett döntenék)
-
Rami18
csendes tag
válasz
Daffni2 #8099 üzenetére
Igen tényleg nagyon jó ára van,nem is akarom elhinni
Azt gondolná az ember,h ennyi pénzért biztos valami sz.rt kap,de többen is meg vannak vele elégedve. Lehet,hogy beruházok egy ilyenre.
(#8100) Syron
Hát a jobb panelosak nekem túl drágák,de ez a BenQ nagyon elnyerte a tetszésemet,csak látom,h nincs rá pixelgari
-
Scholes9
nagyúr
válasz
Daffni2 #8049 üzenetére
Az tuti, h szokni kell, de anno ez volt, amikor a 17-es Samu crt-ről váltottam az Asus 19-es TFT-re, most ugyanaz a helyzet van, de az Asus-t már kicsinek találtam, azért is cseréltem le, meglepődnék, ha ezt is kicsinek találnám egy idő után, kb. 5 évre vettem ezt a moncsit
-
Scholes9
nagyúr
válasz
Daffni2 #8037 üzenetére
60-nál többet nem igazán akarnék rákölteni, az meg 5-el több, illetve DVI kábel sem jár hozzá és a tesztben írták, h írtó labilis a talpazata. Szal nemtom, miért azt ajánlották inkább. Amúgy meg 2 napja csak a monitorokat nézegetem és nagyon nehéz dönteni, de egyelőre marad ez.
-
-
dezz
nagyúr
válasz
Daffni2 #7024 üzenetére
"Félreérthetően írtam, tehát amit én max fényerőnek írtam a beállított fényerőre értettem."
Akkor írjál beállított fényerőt, hiszen arról van szó.
Lehet, hogy az Eizo sem teszi bele minden monitorába, a sajátomban mindenesetre benne van, és nem sok változást lehet észrevenni bekapcsolás után.
Továbbá, mint ahogy a kompakt fénycsöveknél is nagy szórás van minőségben, gyártótól és típustól függően, úgy a monitorokba épített CCFL-ekkel is így van ez. A TN monitorokba jellemzően a legolcsóbb fajtákat teszik, amik lassabban melegszenek be és a fehéregyensúlyuk is jelentősebben változik.
Az U2410-esben sincs belső szenzoros vezérlés, viszont jobb fajta, wide gamutos CCFL van benne, így a változás kis mértékű.
-
Cyberpunk
félisten
válasz
Daffni2 #6987 üzenetére
Nekem sincs semmi bajom LED-es háttérvilágítással ha a monitor mondjuk RGBled-es ami sajna igen csak drága
Viszont azon az sem segít hogy ha TN-es a monitor. Szóval nekem jelenleg egy H-IPS-es Dell U2410 van. Amí ugyebár hagyományos háttér világítású eszem ágában se lenne lecserélni LED-es TN-re
Véleményem szerint amíg a "LED"-es TV-k monitorok-ban ugyanott helyezkednek el a LED-ek mint a hagyományos fénycsöves társaiknál. Addig csak arra jó hogy némi áramot spóroljunk. Mondjuk ez notinál kifejezetten előny. -
pete_21
addikt
válasz
Daffni2 #6987 üzenetére
Próbáltam keresni üzletben olyat, hogy lényegében ugyanaz a monitor, csak egyik LED-es, másik pedig nem (pl. Benq G2420HDBL vs G2420HDB), de nem találtam. Csak teljesen más márkájúak voltak. És persze teljesen máshogy is voltak beállítva (fényerő, kontraszt), szóval átállítottam őket. Viszont tényleg élesebb és szebb volt a LED-es, csak hát, mivel teljesen más márka, és típus volt, ezért nem voltam benne biztos, hogy a led-nek tudható ez be.
-
TheClub
csendes tag
válasz
Daffni2 #6880 üzenetére
Meglehetősen tisztességes dolog egy kereskedőtől, hogy addig teszteled a megvásárolni kívánt monitort, ameddig szeretnéd. A pixelgarancia már tényleg hab a csúcson.
Ezt csak azért hangsúlyozom ki, mivel az Oázis Computer hatalmas csalódás volt számomra. Szó se róla: kiváló árukészlettel és -skálával rendelkeznek, nagyon jó cuccokat forgalmaznak. Kár, hogy az üzlet kb. 2 nm és ha bemegyünk, nincs bekapcsolt állapotban egy készülék se (kivéve, amin az alkalmazottak dolgoznak), de ettől még lehetne jó forgalmazó.
Az eladók viselkedése és arroganciája - magyarán nyíltan nemtetszésüket fejezik ki, ha meg is szeretnéd nézni amit megvásárolsz - számomra felháborító volt. Kb. úgy tűnik, mintha csak egy nyűg lennél, ami jobb, ha mihamarabb végez a gyanús monitortesztjeivel - főként, ha nem fizet a pixelgaranciáért! Ha nem tetszik az áru (mert pl. nem tökéletes) amit kibontottak, viszlát, nem fognak új példányt bontani! Ezt kerek perec kijelentették. Talán úgy érzik, nem vagy fontos, mert van még 100 vásárlójuk, aki nem akadékoskodik.
Jó lenne, ha egy üzletet nem csak a termékei révén ítélnénk meg, de számomra a kiszolgálás minősége is szorosan összekapcsolódik az áru megvételével és nálam ebből a szempontból megbukott az Oázis.
-
old_artist
addikt
válasz
Daffni2 #6815 üzenetére
Üdv!
Ezt alátámaszthatom, mivel a TN panelesek között
- nagyon elenyésző a meghibásodása
- 10-ből, ha 1 "sub-pixel" hibás, akkor az már "kuriózum"
- alig látható a bevilágítása
- jó az ár/érték/tudás színtjükcsak ajánlani tudom a jelenlegi BenQ monitorokat, akik TN panelesben gondolkodnak!
-
ToxLee
őstag
válasz
Daffni2 #6821 üzenetére
BenQ-t nem szeretnék, csak Samsung vagy max. Acer jöhet szóba.( Ez az én hülyeségem
)
Más: 22" FullHD monitort csak azért nem érdemes venni, mert kicsik a betük? Végülis ez szubjektív, majd megnézem élőbe.
Más2: Úgy hallottam ,hogy a 16:10-es 1920*1200-as felbontású monitorok jobbak játékra. Ez gondolom csak azért igaz mert a 16:10 támogatottabb, gondolom... -
V360
csendes tag
válasz
Daffni2 #6415 üzenetére
Milyen oldalakat nézegettél?
BenQV2410EcoSzerintem is távollevők közt jön létre a szerződés. Az ilyen kitételeket tevő boltokat inkább elkerülöm.
A digitaltrendnél (rendesek, nem volt velük még bajom) is olcsó a Benq.
-
dabadab
titán
válasz
Daffni2 #6384 üzenetére
"Nem az átvétel módja határozza meg a 8 napos elállás érvényességét,hanem a rendelés módja."
Igazabol egyik sem, hanem a szerzodeskotes, az meg akkor jon letre, amikor kifizeti a termeket: marpedig ha ezt szemelyesen teszi meg az eladonak, akkor nem nagyon lehet tavollevok kozti szerzodeskotesrol beszelni.
-
V360
csendes tag
válasz
Daffni2 #6403 üzenetére
A Benq hivatalos állásfoglalása. Amerikai cég, semmi gond nincs vele.
És nem összetévesztendő azzal az értékkel amit minden gyártó megad, ami a s készülék élettartamára vonatkozik, az itt is 60000óra. Persze tudva, hogy újra feldolgozott műanyagból van és a Tesco szatyor is elporlad megfelelő klimatizálás esetén. -
V360
csendes tag
válasz
Daffni2 #6384 üzenetére
Magam is furcsálom.
Ellenpélda, ha pl. bemész egy parkolóba Auchan, Tesco, lényeg, hogy magánterület. A behajtással, elfogadod a használati szabályzatot. Külön kitételt csinálhat pl, csak 20km/h sebesség, stb.. Persze a bevásárló központok a kresz alá vonják magukat, az kézenfekvőbb. Egy webes áruház esetében szintén tehet kitételt, miszerint Ő így ebben a formában nem alkalmazza a törvényt, és saját felhasználói társaságban hozhat egy egyénileg formáltat, ami a társaság tagjaira vonatkozik csak.Lényeg az, hogy társaságon belül bármilyen szabályt hozhat, csak legyem aki tagjaként elfogadja. Ez alkalmazottakon ténylegesen működő belső szabályzat országunkban, melyet a külföldi multik gyakorlatban is használnak, szerintem joghézagos pláne üzletszerű tevékenységnél, stb.. .
Iponnál minden szabályszerű, de nem adnak a Benq monitorra pixelhiba garanciát.
Aktív témák
Hirdetés
- Horgász topik
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hamarosan kapható a Helegaly linuxos handheld gépe
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Vicces képek
- Opel topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkVision P27U-10 3840 x 2160 4K monitor - PIVOT - HDMI - USB- C - több db - gari + számla
- 2 év garancia 32" Samsung Odyssey G6 G65B QHD 2K 240Hz VA QLED Smart Gaming Monitor - LS32BG650EUXE
- LG UltraWide 29WQ60A-B LED IPS Monitor! sRGB 99% / 5ms / 100Hz / FreeSync
- LG UltraWide 34WR50QC-B Monitor! VA 3440x1440 / 100Hz / FreeSync
- FÓLIÁS! LG 32MR50C-B ívelt VA Monitor! 100Hz / FreeSync / 5ms
- PS3 Játékok 1500Ft/db - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD - garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged