Aktív témák
-
Perillustris
senior tag
Magam is előrendeltem, de nem bírtam kivárni, mert közben eladtam a monitoromat. Nagyon jó képe van, ennyiért megéri. Sajnos csúszik a szállítás, de ezt nyilván olvastad.
Itt van pl. ez. Kérdezz rá a típusra, persze előtte készülj fel néhányból. Elképzelhető, hogy ez az U2410-es. Mivel ez 130-ért már megvehető újonnan, a fenti ár erősen alkuképes. Ha van rá garancia (én anélkül nem vennék szinte semmit), és mondjuk tényleg e típus, ajánlj érte 90-95 ezret. Ha tényleg sürgős neki, oda fogja adni, legfeljebb 95-100 ezerért (két hete árulja). Többet semmiképpen nem ér. Persze csak személyes átvétellel vedd át, alaposan megvizsgálva a pixeleket és a monitor egyéb részeit.
Erről én semmit nem tudok, de ez semmit nem jelent.
Abból nem lehet baj, ha esetleg elmész és megnézed. Ha jó és szép, verhetetlen az ár/érték aránya. Esetleg olvass utána, hátha vannak tesztek-vélemények róla.
-
dabadab
titán
Ez TN paneles monitor, én a magam részéről ennyit nem adnék érte - az még érthető, hogy az ember 20-30k-s költségvetésnél azt választja, na de ennyiért?.... Akkor már inkább hozzárak az ember egy kicsit és vesz vmi rendes panellal szerelt cuccot, főleg, hogy videószerkesztésre is használni akarod.
-
Perillustris
senior tag
SZVSZ ha TN panelben gondolkozol, ez egy jó monitor. Pajtásnak van, nincs baja vele. Ám ha csak "kis játék" a terv, vegyél inkább egy HD5770 Vapor-X-et, s a megmaradt 25-50 ezer forintot dobd hozzá a monitor árához. Az így összejövő 80-100 ezer forintból már futja egy jó, az említettnél sokkal jobb monitorra.
Aktív témák
- Lenovo ThinkVision P27U-10 3840 x 2160 4K monitor - PIVOT - HDMI - USB- C - több db - gari + számla
- HP Z24i G2 Monitor 24"/FHD/IPS/1920 1200/USB Type-C
- Samsung 32" M8 4k Smart Monitor!32"/4k/VA/Smart Remote/DEX /Airplay/Type-C/Slimfit Kamera/Beszámítás
- Samsung Odyssey OLED G8! 32"/4k/240hz/0,03ms/10BIT/Freesync-G-sync/HDMI 2.1/Smart Monitor
- FÓLIÁS! LG 32MR50C-B ívelt VA Monitor! 100Hz / FreeSync / 5ms
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest