- Magisk
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Azonnali mobilos kérdések órája
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
Aktív témák
-
Whaazzup
senior tag
Szia.Igazából a panel típusa nem nagyon számít,inkább a lcd panel gyártója az igazán fontos.Én már mindenféle rossz kijelzővel találkoztam,mert a BENQ-AOC,HP,LG,Philips,Dell, STB is ugyan olyan panelt használ talán csak a Samsungban van Samu kijelző,de ebben is találkoztam más típussal.Én azt mondom az szerint válasz hogy mire akarod használni.Játékra,netre/TH,TN+film/Filmezésre 3D-re pedig // S-PVA//P-MVA//S-IPS// panelost ajánlom.Különben mindkét panelos jó mindenre csak a Contraszt,fény,és a látószöge az útobinak jobb.A 16ms gyorsaság már mindenre jó.ajánlatom ha jó monitort akarsz venni kicsit drágább de tuti HP.A bellseje meg egyezik a BENQ-val legtöbbször.ÜDV.
-
dabadab
titán
A betekintesi szog nem igazan hattervilagitastol, hanem a panel tipusatol fugg. A TN-ek ilyen szempontbol mindenkeppen pocsekok, foleg a fuggoleges szoguk miatt, szoval agybolmozizasnal mindenkeppen feltuno lesz.
A Hexanal meg az Oazisnal (ezt a kettot ismerem vmennyire) a pixelgaranciat nem kell ervenyesiteni, mert ott a boltban - mielott atadnak a futarnak - ellenorzik, hogy van-e rajta pixelhiba, ha van, akkor el se kuldik, hanem elovesznek egy masikat. (Az mondjuk erdekelne, hogy a pixelhibas darabokkal mi tortenik, lehet, hogy tobbeket erdekelne occsoert egy szubpixelhibas Dell
)
-
atee
őstag
Na igen így nehéz kivitelezni.
A betekintési szöget sose figyeltem, de egy monitor leginkább azért van, hogy 1 ember üljön előtte. Ilyen esetben mellékes is.
Film nézésre 2-3 ember még kényelmesen nézheti. Az, hogy a szoba másik sarkából nem látszik jól az marhára nem érdekel.
Komoly mozizásra mindenképp komolyabb ill. nagyobb tv szükségeltetik. -
atee
őstag
Ha jól értelmeztem akkor van olyan bolt ahol megvétel előtt meg tudod nézni, hogy van e pixel és vagy egyéb probléma.
Talán pont itt a PH-n árulják így a Benq monitorokat.Elvileg mind ellenőrizve van és csak ritka esetben csúszik be egy-egy pixel hibás.
Hogy melyiket válaszd azt nem tudom. Szerintem olyan csekély különbségek vannak, hogy egyikkel se nyúlsz igazán mellé.
Válaszd azt amelyik a legjobban tetszik. Én ezért vettem végül a V2400 at.
Aktív témák
Hirdetés
- LG UltraGear 27GR95QL-B LoL Edition OLED Monitor! 2560x1440 / 240Hz / 0.03 ms / G-Sync!
- Gamerek, tartalomgyártók FIGYELEM! DELL Alienware LCD monitor
- Samsung SD590C 27" Full Hd monitor
- Új Bontatlan Apple Studio Display 27 5K Retina Thunderbolt Azonnal Átvehető Deák Térnél.
- FÓLIÁS! LG UltraFine 32UN88A-W Ergo IPS Monitor! 3840x2160
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (bolti áruk 100.000Ft)
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
- Turbózd fel géped a jövő RAM-jával!
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest