Aktív témák
-
q13579
senior tag
válasz
Perillustris #6345 üzenetére
Próbáltam őket több formában is elérni, de nincs reakció :S.
Amúgy valahol azt olvastam, hogy még olyan gart is vállalnak valamilyen módon, hogy ha hibás a termék lejönnek érte. Igaz lehet? Mert pár ezer ft-os plusz ktsg-ért bőven beleférnek az ilyesfajta szolgáltatások.
-
q13579
senior tag
Természetesen nem komoly mozizásról lenne szó
.
Csak ha úgy gondolnám, hogy éppen ágyról akarom nézni a filmet másodmagammal...
, akkor se legyen probléma. Onnan a monitor durván másfél méterre lenne csak ugye lejjebb. Szóval ez is egy szempont
.
De az esetek 90%-ban természetesen egyedül és normális távolságból használnám.
-
q13579
senior tag
Sajnos nem pesti vagyok.. Megint a hatalmas handycap a vidékieknek.. De már megszoktam.
Így csak házhozszállítás jöhet szóba, ahol amúgy is nehezen érvényesíthetném a pixelgarit...
Amúgy a v2400 nagyon tetszene, csak bajom van az állíthatóságával és a betekintési szögével. Nekem szükségem lenne mind a kettőre, hiszen "tv"-ként is használnám filmnézésre és ezt nem gép előtt ülve. Azt olvastam, hogy a LED miatt éppen ez az egy gyengéje. Amúgy viszont minden tekintetben a többi fölé nő.
Szóval nagyon nem egyszerű.
De köszönöm a segítséged!
-
q13579
senior tag
Sziasztok.
Mennyire kell félni a pixelhibáktól a TN panelesek esetében? Ugyanis hatalmas dilenmában vagyok, hogy milyen 23-24"-os monitort kellene vennem.
Alapjáraton a Benq pár típusa vonzana 2420hd, v2400, de ezekhez ugye nincs pixelhibagar...
Ellenben a Samsungnál van... Viszont hasonló árban levő Samsungok-at rendre "gyengébbnek" ítélik minden tesztben. Ismerősömnek 2343-a van és váltig állítja, hogy ennél szebb képet adó monitora még nem volt. Viszont azon meg HDMI nincs, ami mondjuk lehet 2-3 év múlva meg már kellene...
Most notiról használnám csak, elsődlegesen netezésre, munkára és FILMNZÉSÉRE. (tehát jó, ha minél korrektebben állítható a monitor és széles a betekintési szöge. Játékra minimálisan, de ez nem is lehet szempont, hiszen anno már az 5 éves 8ms-us LCD-en sem vettem észre semmilyen utánahúzást...
Ezek alapján még mindig a 2420HD tűnik a legjobb választásnak, de nagyon félek a pixelhibától... Esetleg a Samsung 2350-ese?
-
q13579
senior tag
Sziasztok. Ahogy korábban írtam 24-es monitor vásárlás előtt állok. Nagyon valószínű, hogy Benq 2420 vagy V2400 lesz belőle, mert nagyon jó ár/érték arányú készülékek és nem igazán mondanak jobbat ebben a kategóriában.
Azonban KÉRDÉS:
Notebookhoz használnám, ezen viszont CSAK d-sub kimenet van. Ez mennyire fogja lerontani a kép minőségét??
(játékra nem használnám szinten egyáltalán és ha igen, akkor is csak max alacsonyabb felbontásban).
A szokásos mindennapi alkalmazások win alatt és filmnézéshez kellene.
-
q13579
senior tag
Remélem tetszeni fog, mert nagyon erre hajazok én is. Vagy a feketéjére. Azt mondják nagyon klassz kis darab és szerintem maradok a 24"-nál, hiszen filmezéshez lenne igen sokat is használva, ahhoz meg nagyon nem árt.
Ha lesz tapasztalat kérlek dobj meg egy pm-mel, nagyon megköszönném.
-
q13579
senior tag
Sziasztok.
Természetesen én is monitorvásárlás előtt állok...
MAX 60 ezer HUF-ot szeretnék rászánni.
Valakinek lennének tapasztalati ilyen típussal kapcsolatban?
[link]Notebook mellett lenne használva, természetesen a 15"-oshoz képest szeirntem minden megfelelne
.
Amire használom és ez a legfontosabb szempont:
- Internet, office, egyéb felh. progik.
- filmnézés!. Ezt jó másfél 2 méterről szeretném, tehát ezért lenne nagyon fontos a 24". És lehetőleg legyen normális szögben látható is....
- játékra minimálisan, vagyis a noti által szabott határok miatt mind1 milyen a monitor...Ha esetleg valaki tud jobb alternatívát mondani, nagyon nagyon megköszönném.
Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i5-2GEN I 6GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Beszámítás! Apple Mac Studio M2 MAX 2023 32GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest