Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Akciófigyelő: Százezer forint engedmény a Nothing Phone (3)-ra
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Kompatibilis lett az Android Quick Share és az Apple AirDrop
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
-
Mobilarena
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
jegesib
aktív tag
Sziasztok, vettem egy cAP AC-t. Otthoni wifinek használnám, semmi extra. Van mellette egy RB2011UiAS routernek. Quick setuppal szerettem volna gyorsan felkonfigurálni, kiválasztottam a "Home AP Dual" módot, ebben van minden ami kell, 2gigás wifi, 5 gigás wifi, illetve, guest wifi. Ellenben nem tudom kiválasztani h bridge módban működjön a meglévő hálózatomban. Ha "WISP AP"-t választok, ott tudok bridge módot választani működik is frankón, ellenben nem tudok dual wifit használni, illetve guest wifit sem. Elnézek vmit? Vagy ez direkt van így? Át tudom állítani hogy bridgebe működjön Home AP Dualként?
Új hozzászólás Aktív témák
- LG NanoCell 43NANO763QA csere is érdekel (dobozával minden tarozéka meg van)
- Bomba ár! Dell Latitude E5540 - i5-4GEN I 4GB I 240SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3388, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
ekkold