- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Íme az új Android Auto!
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
Új hozzászólás Aktív témák
-
hito
nagyúr
válasz
MrPetya19 #3168 üzenetére
Töltőn és maxon.
Épp ma délelőtt találtam meg a megoldást. Intel grafikus vezérlőközpontot telepítve MS Store-ból, azon belül az asztali felbontást 1680x1050-re állítva megtáltosodott. Ha csak a játékban állítottam a felbontást ilyenre, max 40fps-sel futott a ROTTR, most viszont stabil 60fps
Más: nektek is gyakran dobja a 1060 drivert dokkolt állapotban? Egyszer csak fogja magát és eszközkezelőben sárga felkiáltójelt rak a 1060 mellé és nem is működik a nagyteljesítményű kártya, csak az integrált 620. Újradokkolás vagy restart megoldja a problémát, de ez naponta többször elég fárasztó.
-
#hpq
aktív tag
válasz
MrPetya19 #3086 üzenetére
Sziasztok!
Segítségeteket szeretném kérni, valószínűleg valami windows beállítás probléma lehet. Használok egy Surface Laptop go-t és az a jelenség, hogy eléggé "laggol, akadozik" a touchpad, ráadásul csak időközönként. Egeret csatlakoztatva nem tapasztalható ilyen jelenség. Valaki tapasztalt hasonlót esetleg van ötletetek milyen beállítást lehet megnézni?
(Azért gondolom, hogy windows beállítás mert előtte egy Dell notit használtam és ugyan ez volt a gondom, lehet amikor be jelentkeztem a fiókommal áthúzta a beállításokat is.) Előre is nagyon köszi! -
konyi79
addikt
válasz
MrPetya19 #2789 üzenetére
Igen, lehetne már rég egy kapcsoló a winben is, ne b@..gasd az akkut!. Droid alapból így működik. Rendszerfolyamatokat csinálja kábelen.
Ettől függetlenül marha jó gép, de tuti van itt optimalizálatlanság, ha a 15,6-os i7 haswell laptop rá bír verni üzemidőben. Biztos javul ez a cucc októberi frissítésével, a tavaszi új modell pedig a pletykák alapján erre gyúr rá. Sajnos nem tudtam addig várni a beszerzéssel, szívom is magam, azelőtt meg kellett vegyem, legalább kicsit kifutó árba kerülne. -
Dani82
senior tag
válasz
MrPetya19 #2683 üzenetére
Nyomtad folyamatosan vagy nyomogattad? Csak a bekapcsolot vagy a volume up gombot is?( hard reset)
Sima tolton volt, vagy a dokkolojaban?MasterMark: ezt irta a szerviz: szerviz megjegyzése:
Szétszedés nélkül nem tudjuk javítani. Ha szétszedjük 90%, hogy törik az érintőpanel. Ezt saját kockázatra nem vállaljuk be. -
hito
nagyúr
válasz
MrPetya19 #2553 üzenetére
Köszi! Hangszóró ugye nem gyengébb? Azt nem tudnám tolerálni
Egyébként azért kell Atomos, mert a HEVC hardveres gyorsításával elvileg nem birkózik meg a HD 5000.
Néhány kérdésem lenne még: a Surface 2 Pro-hoz való Type Cover jó a Surface 3-hoz? Surface 3-ba utólag lehet LTE modemet tenni? Surface 2 Pro-t hogy kell feldriverezni? Most 2-m van, de sehogy nem tudom feldriverezni. Intel honlapjáról letöltött HD4400 drivert nem telepíti, mert nincs aláírva, ugyanakkor a Microsoft honlapjáról letöltött 2 Pro-hoz való zip drivercsomagban található HD4400 driver nem tartalmaz install fájlt.
-
Ganz-[HUN]
addikt
válasz
MrPetya19 #2430 üzenetére
na igen, de nekem még ott az SCP Toolkit is, ami szintén szívja rendesen az akkut is sztem. van amikor a gép ötöt ír, de lesz belőle vagy 3. szerintem ergye akkuval kaptam meg ezt a szerencsétlent gyárilag.
Meg olyan hogy nem nyílik fel a startmenü, és a kereső/cortana -
-
parandroid
félisten
válasz
MrPetya19 #2363 üzenetére
Ezt hogy érted? Nekem csak Sandisk kártyáim vannak nagyobb méretben ithon, egy Extreme, és két Ultra, nem vettem észre velük semmi problémát. Mondjuk sebességet nem mértem, meg appokat sem telepítettem rá, csak filmek, meg képek voltak rajta, de azokkal nem vettem észre semmi disznóságot.
p
-
ArsenalF
aktív tag
-
sasa134
addikt
válasz
MrPetya19 #2256 üzenetére
Hálásan köszönöm! Akkor a nyelv az nem téma, angol tökéletes lesz.
Igazából már csak az ssd izgat. Nyilván nem én próbálnám szétszedni, de ha integrálva van az 'alaplapra', akkor megette a fene, dobható ki a gép. Garancia idő lejárta után nem tudom mit lehet vele kezdeni. Azért egy fél millás gép esetén ez nyugtalanító.
De ha nincs is integrálva, hol tudják vajon szervízelni?Szerk.: The SSD is oddly easy to swap out—if you brave removing that delicate screen.
Szóval cserélhető, csak kényes művelet..
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- A Windows 11 lett az úr az asztali PC-k piacán
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Építő/felújító topik
- No Man's Sky - Már elérhető a Worlds Part 2 frissítés
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Hamarosan rézhiánytól szenvedhet az egész chipgyártás
- Gumi és felni topik
- Anime filmek és sorozatok
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- További aktív témák...
- újszerű iPad Pro 11" (4. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi 128GB space gray asztroszürke Smart Cover
- Samsung Galaxy Tab S9 Ultra - 512 GB - GARANCIÁLIS
- iPad 8th.128GB Wifi Megkímélt/1-3 hónap gar.Akku 93%/p4327
- Kompakt Gamer Erőmű: Lenovo Legion Y700 Tablet +3db tok.
- Eladó Apple Ipad Air 5 10 9 / M1 /WIFI + CELLULAR / 256GB Újszerű állapotban!
- Canon imagePrograf PRO-6100S plotter - szinte új, 500m2 nyomat
- Ritkaság! Csere-Beszámítás! Intel I9 13900KS Processzor!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470M - i5-3GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest