- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Egyedülálló akkumérettel futott be a OnePlus Nord CE5
- Magisk
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Fotók, videók mobillal
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gusztáv
addikt
Azzal még nekem nem lenne bajom, hogy disztribútortól vásárlok. Persze jobb lenne egy szép, igényes MS Store-ban megvenni. Én azt nem értem, hogy a magyarországi árak hogy jönnek ki, mitől lesz sokkal drágább (az amúgy sem olcsó termék), mintha egy német disztribútortól venném?
-
pzstm
titán
B2Bben kapható már jóideje több MS partnernél is. (konkrétan héten is adtunk el mi is....)
Új, erősebb és hatékonyabb Surface eszközök érkeznek
A Microsoft Surface eszközök hivatalos hazai viszonteladói:
Bechtle direct Kft. Magyarország, KingSol Zrt., SOFTLINE SERVICES Kft., Stark Solution Kft., SYSTEMFARMER Zrt.Alza-nál magánemberként is megveheted jóideje több modellt is, EU-n belül meg megrendeled és sok bolt ki is hozza. (Ismerősnek is így van)
-
MasterMark
titán
Nincs neki semmi baja, az akksi gyenge mar. Ez a kiadas mar parhuzamosan ment a Surface Pro 2-vel, annyira nem regi, de regi.
De hibaja nincs, nem sargul mint az ujak, meg rendes wacom tollas, minden tok jo.
Meg hat forro mint az allat, es nehez mint a dog, de ez nem hiba hanem by design.
-
Radványi
aktív tag
-
MikeRenton
tag
Viszont az egyetlen aminél a rajzolás során 21 ms késleltetés és dőlésszög érzékelés is van. Mindeközben elfut rajta egy InDesign. Ja igen és még gyártják és árulják
Ez is szempont. Én örülnék a legjobban, ha ajánlanál valamit ami megfelel ezeknek a kritériumoknak és a színtér lefedettség miatt sem kell szégyenkezni, mint az Acer 2 in 1 gépeknél.
-
Gusztáv
addikt
Én szerettem, jól működött a WP-s telefonnal. Meg elég fejlett cucc is volt, tele szenzorokkal, csak ugye a szokásos MS bénázás ennek is betett. Meg az Band 1-nek a minősége az valami pocsék volt, kb 2-3 havonta döglött meg. Gondoltam lecserélem Band 2-re, ha kijön a hármas modell és leakciózzák, erre nem megszűntették az egészet
. Na mindegy, azóta Amazfit Pace van, és imádom.
UI: a Band is megvan, szépen el van rakva az eredeti csomagolásba
-
konyi79
addikt
Ezzel én sem szoktam másképp lenni, de számomra nem opció LTE modem nélkül.
Mindent OneDrive-on tartok, több gépről oda dolgozok. Külön modemmel meg nem vagyok hajlandó kínlódni, ennyiért pláne.
Mióta megjelent az első Surface, várom a töketlen MS tegyen már végre bele SIM slotot. Végre bekerült. Azóta várom, forgalmazzák itthon, de látod, nem.
Nem szürkeimportosat szeretnék venni, rendes EU beszerzést, hivatalos német forrásból. Normális gyártóknál létezik EU gari, azért kérdeztem rá, de ha nincs az sem gond. Meghibásodás esetén -bízok benne nem 100% valószínűséggel fordul elő- még mindig ki tudom juttatni a származási országba. Ott jellemzően a garis szolgáltatások is jobbak szoktak végülis lenni, lehet még bevállalnák EU-n belül a szállítást is. -
dr.dre bike
csendes tag
Megoldódott. Még azon a hétvégén találtam valakit akinek 4ese van és tudott kölcsönözni töltőt. Az volt a gond persze. Hardveraprón találtam töltőt is egész jó áron. Még ígyis megérte a vétel. Elérhető volt az eladó is, nem reklamáltam adtam már el énis cuccot úgy, h pont akkor szart be rajta valami. Főleg az utángyártott cuccokban nem lehet megbízni.
De köszi a segítséget. Azóta jó kapcsolatot ápolok a kicsikével -
joebacsi
csendes tag
Tessék, ma bejelentették a Kaby Lake-es pro5-öt, passzív hűtéses i5-el.
Nálam csak az a kérdés, hogy most cserélem a pro3-at, vagy megvárom a sim kártyás változatot...Mondjuk egy standalone Surface Studio monitort dockon keresztül csatlakoztatva még értékelnék, de ne legyünk telhetetlenek
-
MasterMark
titán
Olvassuk mi sokan, csak max keveset írunk, mert senkinek semmi problémája nincs a Surface-ével.
pzstm: Micsoda károgás megy a kapcsolodó topikokban, a sok okos el sem olvasta mi fán terem.
Mellesleg, ha valaki fekete/surface szürke BT-s Arc Touch Mouse-t tud jó áron, az ne tartsa magában.
-
Gusztáv
addikt
Már bocs, de a 2699$ nem a gps-re fizeted, hanem az i7-re, 16GB ram-ra és a 1TB-os ssd-re. Ezek egyike sem éppen táblagépre jellemző alkatrész, a Surface Pro-nak nincs is sok köze a táblagépekhez, a formáját leszámítva. De ha annyira szükséged van a GPS-re, akkor egyszerűen a Surface nem jó választás számodra. Vegyél Androidos táblagépet, vagy ha Windows kell, akkor is van választék (Dell, HP, Lenovo, Fujitsu stb), ezekből mind van GPS-es verzió.
-
Gusztáv
addikt
Mielőtt teljesen elásod az MS-t kicsit érdemes lenne pc vonalon körbenézni. Az a nagy helyzett, hogy nem nagyon van olyan bővítőkártya amin csak GPS lenne, ez a funkció jellemzően a beépített 3G/LTE modemek extra szolgáltatása szokott lenni. Én összesen egy gépről tudok, amibe dedikált GPS kártyát lehet rendelni, ez a Latitude 7404, ennek a listaára potom 314$, szóval ez valami ipari/katonai cucc lehet.
A Surface meg soha nem akart árban az olcsó kínai tabletekkel versenyezni, ha megnézed egy iPad-nél is igen szépen megkérik az árát az LTE-nek. -
sasa134
addikt
Köszönöm a válaszod! Igen, most lesz USA először, Ázsia többször volt. Akkor ebben az esetben nem élem bele magam, max ha tényleg látok vmi kihagyhatatlan dealt főleg használt cuccból. A gari miatt amúgy is paráznék, mert nem pár ezer forintos eszközről van szó.. Meglàtjuk.
-
Gusztáv
addikt
Hát lehet hogy te láttál róla videót, de én meg nap-mint nap használom. Se nem lassú, se nem szar, böngészésre is marha jó, mert van flash, így pl működik egy csomó netbank, vagy olyan oldal amihez más platformon alkalmazást kell telepíteni. Mivel van rajta normál méretű usb port, így baromi kényelmes pl egy pendrive-ról másolgatni. A Surface 3 persze sokkal jobb, de más árkategóriában mozog.
-
bon
őstag
Akkuidő sokkal jobb, de nem csoda, mert az surface 3-at, ha hosszabb ideig nem használod akkor hibernálja magát, míg a surface 2-öm pl. csak alvóüzemmódban marad, így a fogyasztása is több, de cserébe rögtön üzemkész, míg hibernálásból felébredéshez azért kell pár másodperc.
-
ArsenalF
aktív tag
Az a fura hoyg nincs ilyen opcióm, csak ilyen alapfunkciók, mint az akkumulátor, képernyő, alvóállapot, stb.
Az is furcsa hogy csak a kiegyensúlyozott séma létezik semmi egyéb.
Van egyébként a módosításoknál egy "A jelenleg el nem érhető beállítások módosítása" amihez admin jogot akarna kérni ott a pajzs, de rákattintva semmi nem történik csak eltűnik a szöveg... -
ArsenalF
aktív tag
Az nem zavarna hogy ha dolgoztatom melegszik meg zúg, az SP2-m is ilyen volt. Viszont ez az alapjáraton zúgok nagyon fura... De most az alapján amit írtál várok még, felteszek mindent szépen. Az is lehet gond hogy az akksit is tölti még.
Amúgy az Antimalware Service az ami mindig 30%-on tekeri a procit, mi a pöcsömet csinál? (és egyébként ennyi, 30-40%-on teker csak a proci, ebből 25-35 mindig az Antimalware... :SUpdate: Mire ezt leírtam a Windows Modules Installer Worker lépett a helyébe most a 35-ből 30%-ot ő eszik meg... De megint 35-40-en pörög csak a proci.
-
Ganz-[HUN]
addikt
The following sleep states are available on this system:
Standby (S3)
Hibernate
Hybrid Sleep
Fast Startup
The following sleep states are not available on this system:
Standby (S1)
The system firmware does not support this standby state.
Standby (S2)
The system firmware does not support this standby state.
Standby (S0 Low Power Idle)
The system firmware does not support this standby state. -
Ganz-[HUN]
addikt
-
Gusztáv
addikt
Én ezen a bosszankodáson már túl vagyok, megjártam a hadak útját anno még a Surface RT-vel (legyen magyar gari, számla). Aztán egy hónap után, mikor végre megkaptam, a bekapcsolásba bele is döglött
. Utána röpke 2 hónap alatt sikerült elintézni, hogy ráfizetéssel egy Surfac 2 kapjak helyette (ezt így utólag már nem bánom, akkor kicsit ideges voltam
). Na, azóta az itthon beszerezhetetlen dolgokat (Nvidia Shield, Dell Venue 11 Pro) a Cyberport.de-ről rendelem, 20 Euro-ért Magyarországra is elhozzák, vehetsz tőlük magánemberként 19%-német Áfa-val, cégként Áfa nélkül. Sokszor van náluk Surface akciósan, és mióta ennyire erős a dollár, kb nem éri meg USA-ból behozni.
-
pzstm
titán
Amit írsz jogos, sajnos magyar MSFT kardoskodik erte, illetve legalább azért, hogy más EU-s orszag ship to country list-jere felkeruljunk, de nope...;(
EU más országában kaphato, EU-n belül neg hozhatod/viheted, s ezt egy kereskedő is megteheti.
Weblapon nem lehet kint, ki sem írhatják kinel kapható, mivel hivatalosan nem vagyunk Surface orszag, nincs rá support es garancia sem az orszagban(megsúgom nem igaz, mert Xbox-hoz hasonlóan megy a dolog, de mindegy)
Szoval garwnciaval, magasabb magyar aron magyar afaval is be lehet szerezni már, remélem hamarosan tudnak weblapot is csinálni majd neki.
-
Az átlag amerikai simán tud róla, hogy van MS tablet, mert rengeteg reklám van az utcán és a tévében is. Aztán a BestBuy, Staples, Frys mind tart már fenn saját részleget a Microsoft tableteknek, ahogy van almás sarok is. Ettől még nem lesz jobb eszköz az átlag vásárló számára. Lehet erőlködni, de egyelőre a Surface Pro 3-at kivéve, eladhatatlan a cucc. Azt meg munkára veszik a népek, az más piac.
-
ricsip
addikt
Jah, ezt majdnem el is felejtettem. A vadonatúj csereeszköz se bírja kiírni az akku kapacitást azokon a helyeken, ahol a régi se írta (screenshoton csak a mértékegység látszik "mWh" , számérték hiányzik). Mivel ez 1 teljesen új eszköz, ugyanazzal a gonddal, elkönyveltem h. ez a normális, és 1 másik RT tulajnál sem viselkedik máshogyan
-
ricsip
addikt
1 hónapja találtam egy fickót, aki szintén USA-ból becsempészett eszközét tudta gariban cseréltetni, mert Mo. is megjelent a garanciális ügyintézésre alkalmas országok listáján (értékesíteni továbbra sem értékesítik, de garanciális ügyet már lehet indítani innen is). Egy hét alatt postafordultával hozott a futár 1 zsírújat.
Újabbnak tűnik a HW revízió, mert a kickstand mintha strapabíróbb anyagból lenne, és a kinyitott kickstand mögött már nem szivárog át egy kereszt formájú lyukon a screen háttérvilágítása. A touch is működik most már a jobb oldalon, valamint az éppen kontakthibásodni kezdő érintkező a ház oldalán szintén jó lett, nem a töltőm romlott el (az elejétől sejtettem h. szánalmasan szar konstrukció azok a mágneses érintkező dudorok, csak idő kérdése mikor lesz kontakthibás).
Legyen ez intő jel minden vásárlónak: ha satnyának tűnik 1 konstrukció, akkor ne legyenek illúzióink: az el is fog romlani. Még a 2 évet se fogja kibírni.
-
NGA
addikt
-
-
bendzso
senior tag
Nem kell emiatt új usert létrehozni, csak a Control Panel -> Clock, Language and Region -> Add a language gombra kattintani, onnantól meg erre tovább. Aztán újraindítás.
Szerk.: ezt Win 8.1 alatt csináltam, de gondolom RT-n is elérhető a desktop CP.
-
ricsip
addikt
Még1x megpróbálom, hátha. Ne kelljen már könyörögni, aki olvassa a topicot, senkinek nincs 1st gen tabletje?
Nyitottam már rég thread-et a social technet-en, oda is b*sztak válaszolni, pedig azt kb. 100.000x annyi ember olvassa, mint a MA-t. Ilyen kiszolgáltatott szituációban mást nem tudok csinálni, mint itt -elvileg hasonló tulajok között- kérni némi support-ot. Ezek a szarok sajnos nem állnak halmokban a mediamarkt-ban, hogy egyszerűen be tudnék menni a legközelebbibe és megnézzem sajátmagam.
-
NGA
addikt
Lehet én néztem rossz helyen, de:
Bármilyen iPhone-t javítunk garanciálisan?
Sajnos nem.
Az alábbi forrásból származó készülékek garanciális ügyintézését vállaljuk:- EU-n belül értékesített készülékek (az országok listája: http://hu.wikipedia.org/wiki/Európai_Unió)
- Schengen-i övezet államaiban értékesített készülékek (az országok listája: http://hu.wikipedia.org/wiki/Schengeni_egyezmény)
Az alábbi forrásból származott készülékek garanciális ügyintézését semmilyen módon nem vállaljuk:
- A magyarországi szolgáltatók (T-Mobile, Vodafone) által értékesített készülékek
- EU-n kívüli szolgáltatók által értékesített készülékek
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen légkondit a lakásba?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Androidos fejegységek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Alakul a Visa és a Mastercard európai ellenfele
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- NYÁRI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest