- Nothing Phone (1) - nem semmi (2)
- Ulefone Amor 34 Pro - a nagy vetítőgép
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Google Pixel topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Android szakmai topik
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gusztáv
addikt
válasz
#02683648 #2515 üzenetére
Szia, nekem MS Band 1-el van tapasztalatom, ami USA-n és UK-n kívül hivatalosan sehol nem forgalmaznak. Ehhez képes már 4x cserélték magyar címről feladva. Ha be van regisztrálva a gép az MS accountod alá, akkor jelzed a szerviz igényt, nyomtatsz egy UPS szállító papírt és igényelsz egy futárt az ups oldalán. Becsomagolod, futár elviszi, majd visszahozza. Szuperül megy az egész.
-
parandroid
félisten
válasz
#02683648 #2512 üzenetére
Írd be a böngészőbe, hogy microsoft.hu, és ott keress egy kapcsolat menüt, (ott van egyébként az oldal alján). Persze ezt helyetted is megtehetném, aztán belinkelhetném, sőt ez előbb meglett volna, mint ez a hozzászólás, de annak nem lenne pedagógiai értéke - meg bunkó is vagyok.
p
-
-
Szomj4s
tag
válasz
#02683648 #2509 üzenetére
Amikor én vettem (USA, surface 4 pro), akkor direkt rákérdeztem a garanciára. Akkor azt mondták a boltban, hogy Bécsben a Microsoft Store-ban tudom intézni a garanciális dolgokat. De a Microsoft oldalán, ahova beregeltem a terméket, ott van valamiféle garanciális ügyintézés, azt nézted?
Más: Ti állítottatok valamit a windowsban, hogy a készenléti állapotban ne merítse annyira az akkumulátort a rendszer?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Crypto Trade
- SSD kibeszélő
- Milyen egeret válasszak?
- Medence topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Nothing Phone (1) - nem semmi (2)
- Ulefone Amor 34 Pro - a nagy vetítőgép
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Forrmell.enn
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest