- Légies iPhone halvány színei
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Netfone
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
parandroid #2511 üzenetére
Köszönöm a gyors választ! Azt esetleg tudjátok, hogy a ms ügyfélszolgálat hogy érhető el?
Van egy telszám amit hívni lehet, vagy az apple-hoz hasonlóan jelezni kell online és visszahívnak? -
A_ScHuLcZ
addikt
válasz
parandroid #2479 üzenetére
Nekem egy 10"-os gépre lenne szükségem hosszú, 7-8 munkaóra üzemidővel (3-4. gen, ahogy a kolléga is említette), ezek szerint ilyen nem létezik
Manapság nagyjából mit ér használtan egy első generációs masina kiegészítőkkel (bill, töltő), illetve egy második generációs szintén kiegészítőkkel? (hogy tudjam, a hirdetéseket böngészve melyik számíthat jó vételnek)
Van-e valami extra dolog, amire feltétlenül figyelni kell, rá kell kérdezni vásárlás előtt?ui: az akkumulátor problémára számomra az is megoldás, ha powerbank szerű hordozható töltővel tudok mászkálni, ami folyamatosan energizálja a gépet.
-
Ganz-[HUN]
addikt
válasz
parandroid #2479 üzenetére
Pro 2-nek mennyi volt az akkuideje?
-
válasz
parandroid #2364 üzenetére
Olyat csinál sok sandisk kártyával, hogy alvó állapot után nem ismeri fel őket. Sandiskból se az összessel van gond.
Nekem pont olyanom van, amit nem szeret, de legalább gyors a kártya.
Kipróbáltam egy samsung és egy kingston kártyát, és azokkal semmi gond nem volt. -
pzstm
titán
válasz
parandroid #2272 üzenetére
jah, hogy Pro1-es volt neki?
Egyébként MS-nél annyira ez nem nagy szám, ismerős épp tengerentúlon járt, garanciáztatta az SP2-jét, és helyszínen MSFT Store-ban Surface Pro4-re cserélték új billentyűvel.
-
válasz
parandroid #2171 üzenetére
Akkor tényleg nem lesz ujjlenyomat leolvasós billentyűzet Európában?
-
pzstm
titán
válasz
parandroid #2095 üzenetére
cserébe lesz egy gyönyörű állapotban lévő, megkímélt darab hamarosan jóáron eladó az aprón
-
válasz
És az gyengébb, és nem sikerült annyira jól összeségében, mint ez a gép.
Nekem még szerencsém volt, mert még áremelés előtt vettem a gépet, ráadásul akciós is volt.
i5/128gb+type cover+office volt valamivel több, mint 900 euró. -
bon
őstag
válasz
Sajnos tapasztaltam amikor a Surface 2-met vettem. De akkor döbbentem le amikora külföldön élő ismerősöm megmutatta ezt az oldalt, ő itt vásárol: [link] 63ft=1 maláj ringgit.
-
Gusztáv
addikt
válasz
parandroid #1995 üzenetére
Nem lehet, hogy az Intel Smart Connect zavar be? Az tud olyan, hogy x percenként felébreszti a gépet.
-
pzstm
titán
válasz
parandroid #1991 üzenetére
hmnmmm...valaminek nott lennie kell, két SP3-ból egy sem csinál ilyet, 10-15% merülés van max 8-10óra alatt.
Ma megkérdek még pár embert, akik még 8.1-et használnak
-
válasz
parandroid #1991 üzenetére
Nekem az sp3 elég jól bírja általában, a frissítés letöltés sokat eszik. Egyébként nekem csak e-mail és twittert szinkronizál a háttérben.
-
Gusztáv
addikt
válasz
parandroid #1989 üzenetére
Én Surface 2-nél nem tapasztaltam ilyet.
-
pzstm
titán
válasz
parandroid #1864 üzenetére
ezért szóltam. Type Cover2 nagyon jóféle amúgy, én imádtam Surface2-vel és akinek eladtam az az illető is imádja
(és sokkal vékonyabb mint az első generációs Type Cover, súlya is könnyebb, ami nem utolsó szempont
)
-
pzstm
titán
válasz
parandroid #1862 üzenetére
Fogalom zavar van itt úgy érzem. Type Cover 1 és 2 az első két generációnyi Surface-hez jó (méret alapján), SP3-hoz Type Cover for SP3 van
Type Cover2-t használtam a Surface2-mel (RT) és igenis iimádtama háttérvilágítást, ma már e nem tudom képzelni anélkül notebookot
-
ArsenalF
aktív tag
válasz
parandroid #1860 üzenetére
Van type cover 1 és 2, viszont mindkettővel kompatibilis.
Itt van pár dolog amiben jobb a 2-es: [link]Én egyébként pont emiatt hagyom ki az SP3-at, bár nagyon szép, könnyebb, vékonyabb, jobb a fogása, de most emiatt nem fizetek plusz 100ezret ki. Én már az SP4-re készülök
-
pzstm
titán
válasz
parandroid #1854 üzenetére
Apró észrevétel:
Elvileg és gyakorlatilag sem ugyanaz a hardver, persze az SP2 még mindig boven elegendő asszonynak szerintem.
-
garambe
tag
válasz
parandroid #1856 üzenetére
Nekem ebay es és volt és semmi baja nem volt. MiniDP to vga és minidp to hdmi ~1200 Ft/db
-
ArsenalF
aktív tag
válasz
parandroid #1856 üzenetére
én soha többé nem vennék olyan drágát, mert semmi különbség nincs köztük. csak sajnos akkor azonnal kellett.
-
ArsenalF
aktív tag
válasz
parandroid #1854 üzenetére
Én itthon az egyik elektornikai kereskedésben a Mac kiegészítők között találtam mini displayport - hdmi átalakítót, természetesen horror áron (8ezer) aztán végülis később rendeltem az ebay-en 4 darabot kínából darabját 700 forintért... Ugyan azt nyújtják. Egyébként kapható sok monitor display port csatlakozóval is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A partnerektől függ, hogy lesz-e Arc csúcs-VGA az aktuális generációban
- Hobby elektronika
- Elkezdtek szállingózni az Arctic P Pro sorozatú ventilátorai
- Tőzsde és gazdaság
- Hamarosan rézhiánytól szenvedhet az egész chipgyártás
- Milyen routert?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Légies iPhone halvány színei
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Digital edition! OLVASS!
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ViewSonic VG700b monitor 17" 1280 1024 DSUB, DVI, beépített hangszórókkal
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest