- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Samsung Galaxy Buds3 - vissza a kályhaezüsthöz
- Telekom mobilszolgáltatások
- Egyedülálló akkumérettel futott be a OnePlus Nord CE5
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Android szakmai topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
ZavaBalazs
őstag
-
ricsip
addikt
Tekintve, hogy 5+ éves, garancia nincs már rá, ilyenkor szeretnek végleg eltávozni valami miatt a túlvilágra, eleve niche piaca volt, eléggé le kell tolnod a gatyát. Én inkább odaadnám valami rokonnak aki még tudja "értelmes" dologra hasznalni amíg végleg be nem szarik.
-
parandroid
félisten
Most kaptam hírlevelet, a német MS Store-ban
128GB / 4GB / Core m3 - 999 EUR
128GB / 4GB / i5 - 1099 EUR
256GB / 8GB / i5 - 1449 EUR
256GB / 8GB / i7 - 1799 EUR
256GB / 16GB / i7 - 1999 EUR
512GB / 16GB / i7 - 2449 EURSP4 Type Cover - 149 EUR
Surface Stift - 64,99 EUR
Surface Dock - 229,99 EURLehet földhözcsapni a malacperselyt.
p
-
pzstm
titán
-
SP3: van két hőcső a procitól a mellette lévő ventilátor lamellákig, illetve az alaplapon van egy rézlap, ennek a szélén van a proci.
SP4: egy hőcső meg csak a ventilátorhoz, a másik egy alul középen (a kitámasztó mögött) található rézlaphoz megy, és annak majdnem teljes hosszában végig fut. -
ArsenalF
aktív tag
jah de ha mar ki is hasznalnad azt amit demoztak, az 1900, az az alattiban nincs dGPU.
Akkor mar inkabb megtartom az 512es I7es SP3am, nem erne meg 1000 dollárt az a laptop funkcio es még teljesitmény csokkenést is.
Egyéb kérdés: belehet valahogy állítani a képernyő billentyűzetet úgy, hogy ha a tollal hívom elő akkor is mindig a billentyűzet jöjjön fel, de a kézírás bevitel?
-
Gusztáv
addikt
Mi egy csomó Lumi-t vettünk tőlük, teljesen korrektek, hivatalos számlát adnak, amit itthon elfogadnak a Nokia Care-be. A Surface-ket meg már egy ideje itthonról is lehet gariztatni (az MS intézi a futárt, nem kell hozzá a kereskedő). Ha van EU-s adószám, akkor cégként ÁFA nélkül is lehet tőlük vásárolni.
-
Gusztáv
addikt
-
=WiNTeR=
senior tag
-
pzstm
titán
1, nem állítottam semmit felbontáson és nekem teljesen jó, szóval passzolom
2, hideg marad, hacsak nem aktív, prociterhelő appokat esetleg benchmarkokat futtatsz. Bár forró akkor sem lesz, bőven elfogadható még akkoris
3, Sleepben simán be lehet kapcsolni és kezdeni jegyzetelni. Full kikapcsolt állapotban nem, nem is akartam sosem
4, 128-at kezeli
i5/256GB-os modellem van 8GB rammal ugyebár. Videót nem vágok ugyan, de azon kívül elég sok mindent csinálok, megeszi reggeli a bivalylaptopokat is
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen légkondit a lakásba?
- Okos Otthon / Smart Home
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezetékes FEJhallgatók
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- BESZÁMÍTÁS! NZXT Kraken Elite 360 RGB vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
- Olcsó laptop! Lenovo Ideapad R3 3250U / 8GB RAM / 128Gb SSD!
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest