Új hozzászólás Aktív témák
-
bon
őstag
válasz
Dawide@axele #3203 üzenetére
Minden gép merül kikapcsolt állapotba, mert valójában csak altatja az eszközöket. Munkahelyi laptopom is merül mint a nyű, de a nemrég eladott surface 3-am is merült.
-
bon
őstag
válasz
bPatrik0521 #2819 üzenetére
Egyik sem. myservice.surface.com.
-
bon
őstag
válasz
MikeRenton #2816 üzenetére
Németországba küldik, egy héten belül visszakaptam a kicserélt készüléket. Gari időn túl meg lehet fizetni a javítást ha igényled, én nem kértem.
-
bon
őstag
Akkuidő sokkal jobb, de nem csoda, mert az surface 3-at, ha hosszabb ideig nem használod akkor hibernálja magát, míg a surface 2-öm pl. csak alvóüzemmódban marad, így a fogyasztása is több, de cserébe rögtön üzemkész, míg hibernálásból felébredéshez azért kell pár másodperc.
-
bon
őstag
A surface 2-el akadt egy probléma, touch screen firmware-t frissített. De valamit elcseszet és most nincs érintő képernyőm. Rendszer visszaállítást már megpróbáltam, nem segít, visszaállítást korábbi driver-ral se megy. Letöltöttem egy korábbi drivert. az se segített? Valakinek ötlet? Persze a cucc már nem garis, sőt 1x már úgyanilyen gond miatt volt cserélve a készülék. Azt olvasgattam a neten, hogy nem ritka eset sajnos a jelenség.
-
bon
őstag
Na megjött a surface 3 64gb, typecover és a Surface Pen. Németből. Fekete pénteki vásár.
-
-
bon
őstag
xoomstore-tól rendelt már valaki?
-
bon
őstag
válasz
ArsenalF #2204 üzenetére
Igen, pont az akciók miatt jó, mert billentyűzetet és tollat is akarnék és a cyberport csomagban még kiköhögném az árat. De így, hogy magán személynem nem szállítanak szívás. Az meg gondolom nem szabályos ha beregisztrálok egy céget adószámmal. pl. a munkahelyemet (ami ráadásul nonprofit, tehát még áfa elszámolás sincs).
-
bon
őstag
Van e olyan cég az eu-ban aki szállítja a Surface-t Magyarországra? ebay-en kívül.
-
bon
őstag
válasz
parandroid #2095 üzenetére
Sajnos tapasztaltam amikor a Surface 2-met vettem. De akkor döbbentem le amikora külföldön élő ismerősöm megmutatta ezt az oldalt, ő itt vásárol: [link] 63ft=1 maláj ringgit.
-
bon
őstag
válasz
Ganz-[HUN] #1981 üzenetére
Milyen surface-ed van?
-
bon
őstag
-
bon
őstag
válasz
Beetlejuice #1882 üzenetére
Nekem gari lejárta után kb 1 héttel bejelentett surface 2-öt cseréltek ingyen, példás support!
-
bon
őstag
Na úgy néz ki, hogy a surface 2-öm érintő része tönkrement. Gondolt egyett és nem megy. Semmi előjele nem volt. Már újradobtam a rendszer is, de nem javult meg.
Persze a gari február 5.-én járt le. Nem tudom mennyibe kerülne a javítása és megéri e egyáltalán.
-
bon
őstag
Megjött a cserebillentyűzet. gyors és korrekt garis ügyintézés volt.
-
bon
őstag
Egy kis helyzetjelentés a billentyűzet meghibásodásomról. A myservice.surface.com oldalon bejeletettem a hibát, kértem szervízelést. Készült egy elszállítási igény, ups címkével. Másnap kértem csomagfelvételt az ups-től. Tegnap már Németországban a küldési címen volt. Várom a visszaérkezését.
-
bon
őstag
Nem tudjátok, hogy a surface gariztatását lehet e magyar nyelven intézni? Úgy néz ki megpusztult a touch cover 2-öm, ki be kapcsolgat ha megy akkor láthatóan vibrál a világítása és nem érzékel semmit. Stabilan csak úgy műkődik ha lógatom a levegőben.
-
bon
őstag
Nagyon tetszik a Surface pro 3, jól láttam, hogy új töltőcsatija van? Mintha keskenyebb lenne mint a régi.
Úgy láttam az új office-t használták a bemutató során. -
bon
őstag
válasz
robi12ster #1325 üzenetére
Használd a rajta lévő Windows-t jobb mint az android. Csak az áruházban lévő alkalmazásokat lehet telepíteni és futtatni.
-
bon
őstag
A töltő csatlakozoról kérdeznék, hogy másnak is sőtétebb a középső láb a surface-en?
-
bon
őstag
A touch cover-t mivel lehet takarítani? Kezd koszolódni
-
bon
őstag
A tocuh cover hangját hol lehet kikapcsolni? Eddig még nem találtam meg, csak a képernyő billentyűzet hangjának kikapcsolását.
-
bon
őstag
válasz
Beetlejuice #900 üzenetére
Fagyásokkal még nem találkoztam, pedig nyúzom elég rendesen a beépített böngészőt. Film lejátszást még nem próbáltam de kifogom.
-
bon
őstag
Nem tudom néztétek e a disztributor.hu oldal Surface árait, szerintem pofátlanul magasak.
-
bon
őstag
Ma végre megérkezett a touch cover 2-öm
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 Prémium
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB SilentiumPC Signum SG1V TT 500W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest