- Prohardver app (nem hivatalos)
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen okostelefont vegyek?
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Légies iPhone halvány színei
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- 8300 mAh, maradhat?
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ricsip
addikt
Nagy szívfájdalmam 8 éve, h. nem tudod úgy megvenni direktben a gyártótól (MSFT), mint pl. egy osztrák store.microsoft.com-ból. Muszáj közbeiktatni 1 disztributort, köztes embert, bolti garancia vs. gyártói garancia és a többi nyűg, amiért csak egy 2.rangú fogyasztónak vagyok nézve.
-
ricsip
addikt
De ott nem a gyártótól tudod közvetlenül megvenni idehaza, hanem a disztributor megvette Németo.-ban vagy csehektől, és behozta neked. Ergó a garanciát is a disztributor intézi, így ülhetnek rajta hetekig is ügyintézés címen. Míg ha hivatalosan Mo. rajta lenne az Európa térképen, bevinnéd a MSFT store-ba, és jönnél ki 10 perccel később a cserélt kacatoddal.
Mellékesen meg lenne billentyűzet magyar kiosztással hozzá.
-
nbukta77
addikt
-
joebacsi
csendes tag
Pro5 érzésre azért előrelépés volt pro3-hoz (passziv hűtés, könnyebb, véknyabb, mágneses tolltartót végre eltalálták), de ez a 6 tényleg csak pro5.5
Nekem pro3 azért a vége felé már vacakolt (valami háttérjobb miatt mindig felmelegedett, felpörgetve a hűtést és ledarálva az akksit, melegen a képernyő jobbalsó harmadában szarakodott a touch, stb...).
Lehet javítható lett volna akár software-esen is, de szerencsére ezekkel a hibákkal is elvitték jó árban, ezért nem vacakoltam sokat a cserén.
"powercfg /batteryreport" alján mennyit ír neked most becsült üzemidőnek?
-
MasterMark
titán
INTEL® PENTIUM® GOLD PROCESSOR 4415Y
Nem néz ki rossznak ennyiért. MSRP: $399
-
bPatrik0521
csendes tag
-
Nekem pedig általában a frissítéseket telepítettünk értesítés előtt van olyan hangja, hogy mindjárt jön az utánégető
Amúgy az jobban zavar, hogy mostanság lemerüléskor nem mindig hibernálja magát, és 10%-ról 7%-ra kb azonnal merül.
Amúgy a Surface Connect->USB-C átalakítóra kíváncsi leszek.
-
ricsip
addikt
Kapcsolódó cikk (ápr 28.-án írták, azaz ez a tegnapi shiny laptop még nincs benne konkrétan, de a gondolatmeneten az sem változtatna):
https://arstechnica.com/gadgets/2017/04/why-is-microsoft-trying-to-turn-its-surface-business-into-the-next-nokia/
1.gen MSFT terméket SOHA többet nem veszek. Pont. No exception. 2. gen-t sem. 3. gen-re meg eséllyel már kiderül h. az MS megint csak játszott a klienturájával egy jót, v. komolyan gondolta amibe belevágott.
-
katzy86
csendes tag
Koszi!
Windowst naprakeszen tartom, viszont a Chrome x64 eleg bugos. Majd kiprobalom mit szol 32 bithez. Nehany alkalmazas, program szovegmezojebe tapizva nem ugrik fel a bill. Mas szoftveres nyugom nincs (meg).
A toltokabel mint ha nem a sajatja lenne. A gep ferde oldalahoz nem illeszkedik es ezert kicsit mozog is. Ezen kivul eleg minosegi a cucc.
Kijelzovedo foliat, uvegfoliat milyet ajanlotok?
-
-
-
Berzso
tag
http://www.techradar.com/news/mobile-computing/laptops/surface-pro-4-release-date-price-news-and-features-1285416
http://www.pcworld.com/article/2994973/tablet-pc/microsoft-surface-pro-4-review-its-faster-its-better-and-it-has-more-competition.html
http://www.cnet.com/products/microsoft-surface-pro-4/
http://www.anandtech.com/show/9727/the-microsoft-surface-pro-4-review-raising-the-bar -
Ahhoz én is fáradt vagyok, de egyenlőre igazán részletes teszteket nem találtam.
Más: A surface book csatlakozása ugyanaz a billentyűzethez, mint a töltő=dokkolú csatlakozó. Ha a pro 3-on és 4-en is van azon a csatlakozón PCIe kivezetés, akkor nagyon sok jó dolgot lehetne csinálni.
Ja és az új toll is működik a 3-al.A pro 3 tollába hol tudok aaaa-s elemet venni?
-
smano
csendes tag
szerkesztve
Teljesen tanácstalan vagyok.
Használt gépért nem igazán szeretnék 200k többet költeni. (használt sp3 i7 bármikor) Bár az i7 teljesítményére meg nincs szűkségem, pláne ha ez az üzemidő rovására megy.
Új gépért beleférne az általad említett 150 plusz környéke de abszolút tanácstalan vagyok, hogy megéri e a plusz költséget. -
ricsip
addikt
Ezért kérdeztem h. milyen közöd van a MSFT-hez. Mert ha alkalmazottjuk vagy, akkor a királyi többes használatos publikus kommunikációban az összes divízió összes termékére és szolgáltatására, még ha neked Gipsz Jakabnak személy szerint semmi közöd nem volt a termék / siker / kudarc megvalósulásában.
-
ArsenalF
aktív tag
Azt tudni esetleg hogy az ujjlenyomat olvasós typecover is megy-e SP3-al?
Illetve hogy a 3 és a 4 mérete végül is megegyezik-e csak a káva lett kisebb? Tehát az új cover nem fog túl lógni?Amit még szintén nem tudok hogy az új dokkoló miben jobb mint a régi, a kialakításon kívül persze.
(Nem rég vettem egy SP3-at, de a dokkolót és a billentyűzetet már 3 hete nem tudták elküldeni mert out of stock és akkor már lehet megvárnám ezeket az újakat inkább)
-
Engem annyira nem hoz lázba a pro4, de az új type cover tetszik, és a dock is. Az új toll vajon működik a pro 3-al?
Egyébként mitől olyan nagy dolog ez a pen storage dolog?
Mióta tudsz ezekről a dolgokról?Egyébként meg holo lens szerintem nagyon menő.
Ja és ez a lumia 950 se rossz.
-
Gusztáv
addikt
Szerintem sincs sok értelme a 4k kijelzőnek, de ha a többieknek már van, akkor az új Surface-be is be kell rakni. Szerintem 12" felé már nem érdemes menni, az már nem táblagép kategória. Cégnél próbálták a Dell E7350-et, de az volt a tapasztalat, hogy táblagépként már kényelmetlen.
-
Ganz-[HUN]
addikt
ez nem lehet véletlen, nemsoká jön az utód (nagyon várom, lehet váltunk is... Ez melegszik, gondolom az is fog, de nem annyira.)
MrPetya: De, feltétlenül, hisz töltőn az érintőpanel bizonytalan, és akkor van hivatalos magyar gar is igaz? em tudom kérdeztem -e már. Valaki majd tudna segíteni megoldani?
-
parandroid
félisten
Visszavonom, tegnap este az SP2-t 50-60% között lealtattam, reggel is kb annyi volt, szóval valamit rendberaktak. Gondolom valamelyik frissítéssel sikerült végre megoldani a problémát.
A gondom már csak a Dell-lel van, azt már jó ideje egyszerűen nem tudom frissíteni - akár a tablet beállításaiból, akár a vezérlőpultból kattintok a windows update-re, képes órákig homokórázni, és belefagy az ablakba. Minden más működik közben a tableten, ez is futó processznek látszik, de nem történik semmi, akármeddig várok, és vagy egy töküres fehér ablakot mutat, vagy a vezérlőpult ablakát, de semmi nem kattintható. Még googleval sem találtam hasonló problémát, már én szgyellem magam, mert akárhol keresek rá, hogy nem megy a windows update, mindenhol azt mondják, hogy persze, mert engedélyezni kell, vagy belinkelnek egy youtube videót, ami szájbarágósan elmutogatja, hogy kattintsak rendszerbeállításokra, ott a vezérlőpultra, aztán windows update, és kétszer nyomjak yest.
Bocs, ez itt tök off, de hátha valakinek van ötlete.
p
-
ricsip
addikt
Amugy elárulhatnád hogy megy ez pontosan(step-by-step), mert ha pl. én -aki MS fronton az átlagnál azért igencsak jobban tájékozott, ráadásul szakmabeli- nem tudom ez hogy működik, hogyan lehet elvárni h. az átlagember akinek tablet kell majd pont ilyen detektívmelóval derítse ki a dolgot, amikor a PÉNZÉT AKARJA KÖLTENI! Ipad retinást vesz kap az ember talán még a legkisebb magyar faluban is, ezeket a "szar" surfaceket meg úgy kell vadászni egész kelet-EU-ban.
Csak h. tiszta legyen, most arrol az esetről beszélek, amikor az egyszeri adófizetőnek lesz egy olyan belső ingerenciája, hogy francba az androidos samsung szarokkal, meg almás vackokkal, én mazochista hülye windozos tabbal akarom szivatni magam, és valaki mesélt nekem arról, hogy létezik valami Microsoft Surface. Mivel "Microsoft", gondolja -megjegyzem teljesen jogosan- elblattyog az MICROSOFTSTORE.COM/Hungary oldalra. Ha már itt vagyunk, az is megér 1 misét h. az idióta MSFT store-nak hivja a webáruházát ÉS az app boltját is, közben meg a 2 között nincs semmi összekötő link, és a 2 teljesen máshogy néz ki ill. teljesen más található rajta, aztán próbáld meg elmagyarázni egy hozzá nem értőnek h. neki most épp melyik STORE url-je is kell, mindegy..).
Naszóval igen, ott van a jóember a magyar MSFT store (webáruház) oldalon, és keresi a tableteket. Hát nem fogja találni, mert windows8 és offisz365-ön kívül a nagybüdös semmi van ott.
És ezzel el is érkeztünk a surface rákfenéjéhez: nem lehet a hivatalos gyártótól beszerezni, mégjobb h. a hivatalos gyártója még csak meg se említi h. ilyen termék egyáltalán van a bolygón, és utána sírnak h. mennyire rosszul megy az értékesítése. Jah ha nem is áruljátok, akkor ne csodálkozzatok. Érdekes az alma képes árulni a világ nagy részén a padját, és drágán is veszik a birkák.
Azt az esetet ne vegyük figyelembe, mikor véletlenül fel-felbukkan 1-1 db surface a mmarkt, edigital emag stb. boltban, mert az kb szökőévente történik, és a kutya se veszi meg azt tőlük fél millióért, ők meg csak azért sem viszik le az árát nehogy bukjanak rajta, így végül rájuk rohad. -
ArsenalF
aktív tag
Néha van 100.000-ért oda vissza repjegy New Yorkba és akkor még egy város nézés is belefér
Mondjuk mióta így felment a dollár már a különbözet csökkent kicsit. Én még 230-as árfolyamon vettem tavaly februárban az SP2-met. Na most itthon ugyan az a konstrukció 392 300 Ft volt, míg én így ottani áfával megúsztam 247 905 Ft-ból. Azért ez a nem mind1... Azt nem tudom mondjuk hogy mennyibe kerül az általad említett gép itthoni áfával most.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Gumi és felni topik
- Nehéz helyzetben az SMIC, régebbi chipet használ az új Huawei laptop
- PlayStationre is jön az első Gears of War felújítása
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Kompakt vízhűtés
- NVIDIA® driverek topikja
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 5578 2in1: i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- HPE Aruba PoE+ L3 switch raktárról azonnal elérhető!
- AKCÓÓÓ!!! Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel 4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest