- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Na! Ez egy JÓ utólagos autós fejegység - Minix CP89-HD
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- 8300 mAh, maradhat?
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
MasterMark #3398 üzenetére
van e kompatibilitási probléma a programok futtatását illetőleg? ( snapi proc vs win. )
-
válasz
MasterMark #3393 üzenetére
Nem igazán értek hozzá.
Ha mágnessel csatlakozik, akkor pláne érdekes a kompatibilitás.
-
hito
nagyúr
válasz
MasterMark #3373 üzenetére
Még jó, hogy nem vártam
2 óra után transzba estem volna, úgy idegesített a dolog. Most meg a win11 upgrade-del küzdök. Nem akarja megtalálni a Windows update.
-
smallmer
őstag
válasz
MasterMark #3347 üzenetére
Köszönöm! Miben tartjátok jobbnak a surface-t? Milyen felhasználás esetén?
-
Gábor001
tag
válasz
MasterMark #3336 üzenetére
Nekem refurbished gépnél mutatja a lakatot, de működik tökéletesen. Nem önmagában ez a gond.
-
BZX
újonc
válasz
MasterMark #3336 üzenetére
ezt tudom,de ha nem lép be a biosba ,nem is tudok rajta változtatni sajnos
-
válasz
MasterMark #3241 üzenetére
Mire bármit is kérdezhettem volna egy fél vagon update érkezett most, benne Intel WiFi update és még egy rakat kiegészítő.
Most frissül a kis drága. -
válasz
MasterMark #3239 üzenetére
A központi frissítésnél, vagy a programot magát?
Ahogy megvettem és átírtam benne mindent és regisztráltam a gépet, egy rakat frissítés ment rá vég nélkül. -
dcsabesz
tag
válasz
MasterMark #3197 üzenetére
Köszönöm a kimerítő választ.
Tudsz valakit ajánlani, aki az akkut ki tudja cserélni? -
nafikra
tag
válasz
MasterMark #3191 üzenetére
az is már megvolt. auto 5-ön volt áttettem 11-re. ugyanez a helyzet.
-
Speeedfire
félisten
válasz
MasterMark #3173 üzenetére
Létezik ilyen?
Nem ismerek sajnos ilyet.
-
hszilard666
veterán
válasz
MasterMark #3143 üzenetére
Hogy berúgta az ajtót a csávó! Mi lehet abban a sünpörköltben amit esznek!
Államvezetőkről kell példát venni, milliárd alatt nem érdemes lopni. Nem is értem miért kezdték el ezt a melót.
-
hszilard666
veterán
válasz
MasterMark #3141 üzenetére
Hehe, igen a régebbi pro elég chonker, de nekem tetszik
Nem néztem rá, mert túl drága, ennyit nem akarok költeni. Mostanában a hordozható gépeknél nagyon fontos számomra hogy ne legyen túl drága. Egyrészt nem csinálok semmit amihez bika hardver kell, másrészt mindig bennem van a félsz hogy összetöröm, beáztatom, és ha ez megtörténik akkor csak aprópénzt bukok!
Ezért használok most egy 11" es macbook air-t, 256SSD vel, mert nem hogy mindenre elég de egy marék apró a vételára.
-
hszilard666
veterán
válasz
MasterMark #3138 üzenetére
Hát igen, azt nem vitatom hogy nem túl combos, de azt nem hiszem hogy használhatatlan lenne. Konkrétan a mostani kukázott macbook airem is erősebb
Igazából az vonz benne hogy icipici, desktop OS van rajta, tölthető USB-C ről, és viccesen olcsó, valamint ahogy fentebb említettem kiváltaná az ipad mini-t és a 11” es macbook airemet is!
Szuper cucc a surface pro. De hatalmas. Volt pro-m pár hónapig, szerettem, de valahogy nem hiányzik. Pedig az is egy filléres projekt volt.
-
hszilard666
veterán
válasz
MasterMark #3136 üzenetére
A gyenge proci miatt. Egy 8/128 as masinát néztem ki, szóval az eMMC csigalassú tárolóval nem kell bajlódnom mert az csak a 64 es modellben van, de azt az infót kaptam hogy a Pentium Gold 4415Y egy használhatatlan CPU. Nem csinálnék vele semmi komoly dolgot, böngészgetnék meg filmet néznék, néhanapján nagyritkán egy kis lightroomot futtatnék a gépen. De ennyi. Szerintetek is kevés erre a felhasználásra?
-
hszilard666
veterán
válasz
MasterMark #3134 üzenetére
Király, nekem pont az kell!
Surface Go 1 a kiszemelt eszköz, feltéve ha elég a teljesítmény. Milyen laptopot vegyek totyikban lebeszéltek róla, de aludtam rá egyet és lehet hogy beleugrok. Csak nem fogom elbukni az egész vételárat ha nem jön be.
-
maci25
aktív tag
válasz
MasterMark #3115 üzenetére
Van egy program ami csak azon megy és kb más funkciója nem volna a pro 3 nak.
-
Thom!
veterán
válasz
MasterMark #3111 üzenetére
Most már minden ok
-
Thom!
veterán
válasz
MasterMark #3109 üzenetére
windows még nincs betöltve odáig...
még nem állt föl a rendszer
van pár lépés előtte ott amig felhasználó. nevet nemnadok meg nem enged tovább -
Thom!
veterán
válasz
MasterMark #3107 üzenetére
de innen hogyan tudok tovább menni?
az egérrel ment egy ideig de karaktert nem tudok bevinni...
billentyűzet pár nap mire lesz -
Thom!
veterán
válasz
MasterMark #3105 üzenetére
az miért van telepítés után konfigurálnám a win10 es csak az usb egér megy a notebook gyári billentyűzet es egere meg se mukkan?
-
GTVili
tag
válasz
MasterMark #3080 üzenetére
Aha! Ezt jó tudni. Köszönöm!
-
hszilard666
veterán
válasz
MasterMark #3041 üzenetére
Az mondjuk lehet, igen látható eszközként!
-
hszilard666
veterán
válasz
MasterMark #3039 üzenetére
Elnézést kérek, legközlebb figyelni fogok erre!
Köszönöm!
Ennyiből win10 zel max egy thinkpad X220 jött volna ki 120 as SSD vel, de ez talán jobb deal az 1440p-s jó kis kijelző miatt!
Az az egy chip csinálja a logic boardon a wifit és a bluetoothot, sorra fekszik ki a legtöbb pro 3 ban, vagy a hőtől vagy a rossz konstrikció miatt. Nincs hivatalos magyarázat. Sajnos gari idő után jön elő. El tudom képzelni hogy tervezett elavulás. A tünet az volt hogy nem látott semmilyen wifit, se bluetooth eszközöket.
-
hszilard666
veterán
válasz
MasterMark #3035 üzenetére
Köszönöm holnap nekiesek!
A`rpi:
Köszönöm, kiderült hogy hardveres a probléma! Nem megy az UEFI ben sem a razer orochi, sem a logi m100 as.
-
hszilard666
veterán
válasz
MasterMark #3033 üzenetére
Igen, azzal mozgattam adatot a gépre. Elvileg minden friss rajta, az előző tulaj megcsinálta reinstall után.
Mivel érdemes kitisztítani az USB-t? Sosem csináltam még ilyet.
-
válasz
MasterMark #3011 üzenetére
Elvileg tudod második kijelzőként használni és be lehet állítani, hogy engedélyezze a tollas bevitelt. Nézz rá a kivetítés erre a gépre a gépházban.
-
A`rpi
addikt
válasz
MasterMark #3011 üzenetére
Távoli asztal?
-
A`rpi
addikt
válasz
MasterMark #3008 üzenetére
Beleöntöttek valamit, és használták tovább, én szétszedtem, kitakarítottam, aztán szembesültem a hibával. Első blikkre, más baja nincs (csak a torka véres
), elvileg kábel csere megoldja, de ha netelántán az alaplapi csatlakozó is sérült a hatalmas hőhatás végett, no annak a cseréjét nem tudom bevállalni.
...Mai gépek beázás szempontjából eléggé vacakok, mert az ember a teljes áramtalanítást nem igazán tudja megoldani (azonnal) a beépített akkumulátorok végett. Pedig sok esetben egy alapos tisztítás nem okozna különösebb kárt a készülékben, ha azonnal lekapcsolnánk, és áramtalanítanánk.
-
A`rpi
addikt
válasz
MasterMark #3006 üzenetére
-
Lalikirály73
csendes tag
válasz
MasterMark #2997 üzenetére
Igen-igen....ez nem magas....de a magas és tartós hőtermelés nincs kihatással a többi alkatrészre...pl. kijelző vagy alaplap... az állandó hőhatás nem okozhat deformálódást, stb.?
-
kusztax
tag
válasz
MasterMark #2978 üzenetére
Egy kommentben olvsatam a 32 bit-et.
Meddig érdemes lemenni, hogy laptop értékű tabletet kapjak? Az ár miatt elsősorban. Go is olyan mint egy laptop?
-
ricsip
addikt
válasz
MasterMark #2935 üzenetére
LOL, te sem vagy akkor kicsit sem MSFT fan.
A MSFT-nak az volt régen a szerencséje, h. ilyen elvakult támogatói voltak mint Te, meg én. Az elmúlt pár évben aztán szép fokozatosan megutáltatták magukat még a leghűségesebb rajongóikkal is. Én a wp 8.x után számoltam le a cuccaikkal végleg. Mondom, egér bill. még okés, annál drágább hardvert én a büdös életben nem veszek tőlük.
-
ricsip
addikt
válasz
MasterMark #2933 üzenetére
Annak a Pro1-nek is véres lehet már a torka így 6 -7 év után :)
-
ricsip
addikt
válasz
MasterMark #2931 üzenetére
Neked surface1 rt vagy surface2 rt-d van?
-
ricsip
addikt
válasz
MasterMark #2929 üzenetére
Ezt a Surface RT termékvonalat a MSFT 2013/2014-ben leírta a nagy bukta után. A normál support 2018 jan-ban már lejárt. Van még rá extended support keretében security update 2023 októberig a hivatalos írás szerint:
https://support.microsoft.com/en-us/lifecycle/search?alpha=%5C"windows%20rt%5C"
de bármi új OS fícsört 2015 óta nem kapott.
Mivel a Windows 10-et már nem kapta meg (ami nem is baj amúgy, botrányosan lassú lenne rajta, a 8.1 is homokórázik bármit csinál az ember, kevés a 2 giga ram és a hitvány kategóriás eMMC storage rajta).
Windows on ARM szintén nem lesz rajta. Ahhoz meg kell venni a 2020-as új ARM surface-eket. Én biztos nem adok 1 lyukas fillért se több MSFT hardverért, nem hogy 600 ezret! Egér meg billentyűzet sincs már olyanjuk ami kibírna 10 évet.
Ez a surface RT azért van halálra ítélve, mert semmi x86 program nem fut rajta, ARM-ból is csak store-only app-okat tudsz rá telepíteni. A win8 store már ezelőtt 5 évvel is kalapszar volt. A windows phone 8.1 store-t 3 nap múlva dec16-n lövik le végleg, a win8-ast meg 2023-ban.
-
konyi79
addikt
válasz
MasterMark #2799 üzenetére
Ami érdekes, OneNote-nál nem, csak Word-ben okoz ez gondot.
Az a baj, elég körülményes a csukló megtámasztása nélkül közelrakni úgy, ne érjen oda.. -
konyi79
addikt
válasz
MasterMark #2797 üzenetére
Asztali módban használom, sajnos ha pl egy Word-be bele akarok rajzolni a pennel, ráteszem a kezem a képernyőre egyből felugrik a képernyő billentyűzet. Pedig egy wedge csatlakozik bt-n, tudnia kellene, nem kell a szoftveres bill.
-
válasz
MasterMark #2794 üzenetére
Már az van rajta már egy jó ideje.
-
konyi79
addikt
válasz
MasterMark #2782 üzenetére
A net kellene néha közben háttérben, azért vettem LTE-t.
Takarékos módot használtam eddig is, abba már nem avatkoznék bele még lentebb vegyem, így is megdöccen olykor már. Ezek szerint ennyit bír. Meglepő, mert 15,6-os laptopom 96Wh-s akkuval 4720HQ-val simán elment új korában 8 órát.Kitámasztó zsanér. Szóval a tietek nem ilyen? Mert egy kicsit ezt így elég gagyi...
-
konyi79
addikt
válasz
MasterMark #2779 üzenetére
Köszi!
-
gabor85
őstag
válasz
MasterMark #2766 üzenetére
Jó lett, működött tökéletesen.
-
bPatrik0521
csendes tag
válasz
MasterMark #2747 üzenetére
Az ára is zavaró volt persze
...de az angol kiosztásra gondoltam. Most már amúgy magyaron is "altgr+j"-vel írom a hosszú "í"-t
. MajorSoft.eu-n vettem anno, bár ahogy nézem már ott sincs ennyiért. Lehet jobban megéri külföldről hozatni.
-
rankesz
veterán
válasz
MasterMark #2722 üzenetére
AIDA 64 akku kijelzésnek mennyire lehet hinni?
-
parkasz
senior tag
válasz
MasterMark #2703 üzenetére
amcsiból van a kütyü.
te leszel az első akinek szólok, ha netán végleg végede remélen nem, mert van még hozzá egy plusz type cover és dokkoló is
-
parkasz
senior tag
válasz
MasterMark #2697 üzenetére
Passz. Az érzékelők pucolásán túl vagyok. Type coverről és power coverről van szó. Max kontakt spayt tudnék még fújni rá. De. Mint mondtam, ha a burkatot megnyomom a közepénél, akkor mi den oké. Persze simán lehet, hogy nem a ragasztás, csak a szalagkábel mozdult el, vagy ilyesmi. Én csak tippelgetek, de hátha ti tudtok segíteni.
-
válasz
MasterMark #2688 üzenetére
Megtörtént.
Valahogy nem bánik jól az kksival a win 10. -
válasz
MasterMark #2679 üzenetére
Eddig mindig azt csinálta.
Lehet, hogy megint a win 10 alkotott valamit. -
szipipeti
tag
válasz
MasterMark #2665 üzenetére
-
válasz
MasterMark #2645 üzenetére
Én a hármadik prón érzem a spórolást.
-
válasz
MasterMark #2651 üzenetére
Köszönöm a feltételezést.. Omg..
-
válasz
MasterMark #2647 üzenetére
"első generációs Surface Pro"
-
válasz
MasterMark #2645 üzenetére
Az enyémnek elég sárgás a kijelző jobb széle.
A töltője meg esik szét folyton.. -
ricsip
addikt
válasz
MasterMark #2628 üzenetére
"ha az éppen kapcsolódott WiFi-re azt mondjuk a Windows-nak, hogy forgalmi díjas"
vagy csak simán turn wifi off?
-
garambe
tag
válasz
MasterMark #2628 üzenetére
-
válasz
MasterMark #2623 üzenetére
Okés, akkor passz. Egy tabletnél min. 6 óra lenne nálam az elvárás.
-
Something_
őstag
válasz
MasterMark #2623 üzenetére
Nagyon meg vagyok elegedve a pro 2mmel, viszont jo lenne egy 9 oras uzemido. Mivel regi modell, igy kb az enyem is 4-5 orat bir.
-
törölt tag
válasz
MasterMark #2595 üzenetére
Egyedül a nem pro SF3-at tudom elképzelni hogy lehet tölteni powerbankról, mert micro USB töltőcsatlakozója van (én LG telefon töltővel szoktam tölteni)
-
válasz
Lehet, csak nem olyan átlagosak azok, amikről lehet.
-
Strezi
őstag
válasz
Sziasztok,
beruháztam egy alap Surface Pro 4-be. Nagyon tetszik!Egy most 8.-évében elhalálozott szubnotit (Acer 1810tz) vált le, otthoni kanapés szüttyögsre meg utazó mindenesnek. Nagyon kellemes a Windows Hello meg a cerka is frankó hozzá rajzolgatni.
Böngészs, pár torrent, MPC-HC megy szépen olyan hat óra körüli üzemidővel
-
Something_
őstag
válasz
MasterMark #2593 üzenetére
Visszaolvasva tenyleg magas labda volt a kerdesem
-
hito
nagyúr
válasz
MasterMark #2582 üzenetére
Remek, akkor nem kell aggódni
-
hito
nagyúr
válasz
MasterMark #2570 üzenetére
Köszönöm, megoldódott és ugyanolyan, mint a másik
-
hito
nagyúr
válasz
MasterMark #2570 üzenetére
Na ez az. És hol keresem ki? Erre kéne a driver utvonala a win rendszermappaiban. Nem tudom hol tárolja a drivereket a rendszer.Ja várj, asszem értem
Megnezem.
-
hito
nagyúr
válasz
MasterMark #2562 üzenetére
Köszi, megnézem! Egyébként csak azért vettem Surface-t, mert izgatott, hogy mit esznek rajta ennyire az emberek. Kb. 15 perc alatt megfertőzött, pedig nem egyszerű tab hibridjeim voltak. Legutolsó egy HP Elite X2 G1 1012 volt a legújabb Core M-mel, 8GB DDR3-mal, 256 SSD-vel. De kb. elő se vettem, nem használtam. Aztán tegnap megvettem ezt a 2 Pro-t (tiszta karc, 4GB/128GB, régi Core i, stb.) és nem tudom letenni annyira végem lett tőle.
A gond ott kezdődik, hogy akkor maradnék Surface vonalon, de sajnos a 2 után számomra nagyon rossz irányba mentek a dolgok. A 16:9-es kijelző tetszik benne a legjobban, erre 3-tól 3:2-re váltottak
Nem értem miért. Lehet veszek egy fullos 2 Pro-t és elleszek vele egy jó darabig.
-
hito
nagyúr
válasz
MasterMark #2560 üzenetére
Kiírta, hogy telepítés, zöld csík kúszott, végén kiírta, hogy telepítve. Mind1, majd megoldom ha lesz időm jobban belemerülni
-
hito
nagyúr
válasz
MasterMark #2555 üzenetére
Ott meg azt írja, hogy már telepítettem a legjobbat hozzá. Holott asztalon jobb gombbal még Grafikus beállítások menüpont sincs
-
válasz
MasterMark #2549 üzenetére
Tudom, de neki simája van.
-
Ganz-[HUN]
addikt
válasz
MasterMark #2507 üzenetére
Zsintel oldaláról. ami a microsoftnál van valszeg elavult
-
Ganz-[HUN]
addikt
válasz
MasterMark #2505 üzenetére
micsoda is van benne?
de amúgy ja hivatalos drivert. -
Ganz-[HUN]
addikt
válasz
MasterMark #2503 üzenetére
Igen, érdemes.
-
Ganz-[HUN]
addikt
válasz
MasterMark #2501 üzenetére
gondolom fel volt töltve. Szép...
-
pzstm
titán
válasz
MasterMark #2492 üzenetére
Windows 10-ből megfelelően nagy buildszámú verziót kell használnod, Insidernek kell lenned. RS2 kell majd neki
-
Ganz-[HUN]
addikt
válasz
MasterMark #2472 üzenetére
Használd egészséggel! Üdv a klubban!
-
Ganz-[HUN]
addikt
válasz
MasterMark #2470 üzenetére
gép ki
hagyod lehülni
Evvel és hatékonyan, gyorsan, ne hűtsd agyon a gépet.Két oldalon kettő borda azt hiszem.Tehát a tetejéről fújsz bele, és az oldalán jön ki a cicakaka
SZERK: Hagyd a gépet műveletet követően legalább negyed órát állni, hogy visszavegye a gáz tágolása végett elvett hőmennyiséget és a pára eltűnjön.
-
Ganz-[HUN]
addikt
válasz
MasterMark #2468 üzenetére
Nincs szétesve. normális EFI/Win10 elrendezésnek tűnik.
nekem is 5db partició van.érdemes kiporolni a hűtését neki, nekem gyakran leporosodott, sokat játszottam rajta (Zelda, Alice: Madness Returns.)
-
Ganz-[HUN]
addikt
válasz
MasterMark #2466 üzenetére
Ott a gyári recovery image, először azt próbáld meg. Nem tudom, hogy az milyen (Installer, vagy konkrét recovery).
Mi a particiókkal a probléma? tudsz egy particiókezelőről képet lőni?
Én nekem furcsa hogy "szétesett"
nekem semmibajom sem volt az első generációssal amikor az volt nekem.
Minden veszett gyors volt (komolyan, amikor először bekapcsoltam a hajamat leégette...
.
.
.
.
.
az Ivy által termelt hőmennyiség...
nem, csak viccelek, tényleg elég jó volt nekem. -
Ganz-[HUN]
addikt
válasz
MasterMark #2464 üzenetére
miért ne?
-
Ganz-[HUN]
addikt
válasz
MasterMark #2461 üzenetére
Mindjárt leírom neked, de devmanaggerben kell.
Gyári visszaállító lemezzel telepítsd. Megkeresem neked.
Igen, a 2.gen civereknél van backlight. -
Ganz-[HUN]
addikt
válasz
MasterMark #2459 üzenetére
Szia. Itt is találkozuk
Szabad, de felesleges. Tartalmaz optimizciót AFAIK, de nem biztos.
Viszont ezt tudom ajánlani: a microsoftos Intel Graphics drivert manuálisan frissíteni gyári intelesre.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gumi és felni topik
- Napelem
- A Windows 11 lett az úr az asztali PC-k piacán
- Analóg fényképezés
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Gitáros topic
- iPhone-t használók OFF topikja
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- OLED monitor topik
- További aktív témák...
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 5060 Ti 16GB Zalman i3 NEO Enermax 650W
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest