- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- iPhone topik
- VoLTE/VoWiFi
- A OnePlus Nord 5 sem sokkal marad le akkuméretben
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Magisk
- Gyűjtögeti a Xiaomi 16 az engedélyeket
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
Új hozzászólás Aktív témák
-
ricsip
addikt
válasz
ArsenalF #2302 üzenetére
Ez a cyan-kék vmi olyasmi PRÉMIUM dolog lehet a MSFT agya szerint, amit mi prolik sosem fogunk tudni megvenni itt vadkeleten. Nemhiába, semmit nem változott a MSFT 3 év alatt, mikor akartam venni cyan Lumia 920-ast, de az a szín ATT-exkluzív volt. Sz*rjanak sűnt a MSFT-nál, ha lehetne kérni akkor farfekvésest.
-
ricsip
addikt
válasz
ArsenalF #2222 üzenetére
Mikor kijött a surface 1 RT 3 éve 2012 decemberében, én is kék billentyűzetet akartam vóna hozzá, de akkor nem lehetett hozzájutni. Öröm látni h. a balf*sz MSFT 3 évvel később ugyanúgy nem tudja (szerintem inkább csak nem akarja) megoldani ezt a problémát. <magamelléköp-szmájli>
Ja, kapcsolódó: Nokia 920-ból is jó lett volna a ciánkék. Na, az meg ATT-exkluzív volt a 920-as életciklusa során (tehát később se hozta a nagyvíz túloldalára tudtommal ilyen színűt). Elmehettek a p*csába MSFT, vettem fehéret, meg hozzá gyári nokia 990 Ft-os szilikon tokot ciánkék színben, és kinyalhatták a 'csámat az exkluzív szarságukkal ott Redmondban. <még1x-magamelléköp-szmájli>
Exkluzív.. az.. Fogyasztói hülyítés
-
Berzso
tag
válasz
ArsenalF #2214 üzenetére
Ez valóban vicc!! Nem mindegy nekik, hogy honnét jön a pénzük..... na, mindegy - ez van
Itt most jó akció van, kérdés, hogy szállítanak-e hozzánk, azt nem néztem http://www.comtech.de/Tablets-und-eBook-Reader/Microsoft-Surface/Surface-Pro-3/Microsoft-Surface-Pro-3-256-GB-mit-Core-i5?c=5186
Szállítanak, most néztem http://www.comtech.de/Versand-und-Zahlungsbedingungen
-
bon
őstag
válasz
ArsenalF #2204 üzenetére
Igen, pont az akciók miatt jó, mert billentyűzetet és tollat is akarnék és a cyberport csomagban még kiköhögném az árat. De így, hogy magán személynem nem szállítanak szívás. Az meg gondolom nem szabályos ha beregisztrálok egy céget adószámmal. pl. a munkahelyemet (ami ráadásul nonprofit, tehát még áfa elszámolás sincs).
-
válasz
ArsenalF #2098 üzenetére
Nekem is csinálja, főleg a jobb zsanér és néha kattan, mikor derékszögnél nagyobbra nyitom.
Neten olvastam, hogy ez nem egyedi eset, és hogy akiknél ez előfordul azoknál a jobb felső sarokban a műanyag fém találkozás nem tökéletes.
Majd egyszer lehet, hogy visszaküldöm gariba a sajátomat.
Egyébként imádom a gépet. -
bendzso
senior tag
válasz
ArsenalF #2082 üzenetére
Windows 8.1-gyel használod?
Ha jól tudom, azért nem látod ezeket a beállításokat, mert a gép támogatja a Connected Standby-t, ami belenyúl az energiagazdálkodási profilokba is. Ezt pl onnan is észre lehet venni, hogy az akkumulátor százalékos kijelzése mellett nem jelenik meg, hogy az hány órát is jelent. Meg, hogy ha netről hallgatsz zenét, és alvó módba teszed a gépet, akkor is folytatja a lejátszást. -
ricsip
addikt
válasz
ArsenalF #2080 üzenetére
Nézd meg control panel \ power options \ aktuálisan kijelöltnél: change (power) plan settings \advanced \ Processor power management \system cooling policy: passive v. active? Ha active, akkor ventillátort járatja jobban és nem veszi le a CPU órajelet, ha meg passzív: akkor lejjebb veszi a CPU órajelet, és cserébe nem járatja annyira a ventillátort.
-
ricsip
addikt
-
ricsip
addikt
válasz
ArsenalF #2076 üzenetére
Task managert indítsd el és nézd meg mit dolgozik a háttérben. Első induláskor az indexelő szolgáltatás tekeri a gépet tartalomtól függően akár fél-1 órát + az egyéb rejtett hazajelentgető funkciók (
) aztán meg a windows update is rácuppan az internetre mint gyöngytyúk a takonyra, az is eltarthat 1-2 órát. Szóval ha a task manager szerint 100%-on pörög a CPU, a DISZK és a NETWORK is, akkor nyugodj meg, dolgozik a háttérben őrülten és amint befejezi, majd lenyugszik. Mellékesen ezzel máris megtapasztaltad a termék egyik nagy hátrányát: ha dolgoztatják, nem esik kétségbe, viszont forrósodik, köszönhetően annak h. x86 és nem ARM v. ATOM.
-
parandroid
félisten
válasz
ArsenalF #1988 üzenetére
Azt már sikerült javítaniuk, hogy alvó álapotban ugyanannyit fogyaszt, mint bekapcsolva? Nem mintha nagy dolog lenne lekapcsolni, és utána újraindítani, de elég gáz, hogy az Android és az alma is tudja már ezt a feature-t már pár éve, asztali gépeken is tökéletesen működik, a win8-as tabletek meg egy-két óra alatt lemerülnek alvó állapotban.
p
-
-
Gusztáv
addikt
válasz
ArsenalF #1885 üzenetére
A kiegészítk tényleg nem olcsók, de mind elég minőségi. De pl a Dell Venue 11 Pro-hoz sem sokkal olcsóbb egy billentyűzet, dokkoló. Vagy, ha azt nézed, hogy az új Macbook-hoz 80$ az usb-c-s kiegészítő, ami nélkül kb semmit nem tudsz rádugni. Örömmel hallom, hogy már ilyen simán megy a gariztatás, német Surface 2 tulajként.
-
parandroid
félisten
válasz
ArsenalF #1861 üzenetére
Én ezt nem értem, az SP2 méretre kisebb, mint az SP3, az rendben van, hogy fizikailag a csatlakozó esetleg ugyanaz, de a Type Cover 2 legnagyobb erénye pont az, hogy visszahajtva pontosan akkora, mint a tablet, és így kvázi tokként, vagy legalább kijelzővédőként funkcionál. A Type Cover 1-nek ennél kisebbnek kéne lennie, nem? Hiszen amikor megjelent, akkor még 10"-esek voltak a gépek. A cikk szerint, amit linkeltél, egyformák, sőt, a régebbi gépek tulajdonosainak is ajánlja a váltást, mert nagyobb a tapipad, meg van háttérvilágítás (yay). de mennyire bénán néz már ki, hogy minden irányban nagyobb a billentyűzet, mint a gép...
p
-
pzstm
titán
válasz
ArsenalF #1749 üzenetére
Az akksis dolog az durva, vagy csak az én kezeim között nem tapasztaltam.ilyet az Air-el...11orat is nagyon visszafogva tudtam kicsakarni belőle...de ez mindegy is.
Sokkal inkabb munka és laptop és kisebb reszben tablet.....tabletkent 2 oranal tovább nem nagyon hasznaltam, 12" mar nagy tud lenni hosszabb ideig
Pro az profibb hasznalatra van, egy Office meg aprópénz ahhoz kepest, Pláne O365kent
-
=WiNTeR=
senior tag
válasz
ArsenalF #1690 üzenetére
Megjelenés után két nappal pakoltam fel a Windows 10-et a Surface Pro 2-mre és azóta is használom: nagyobb gond nélkül fut, leszámítva néhány dolgot:
-rotation nem megy, sokszor nem is érzékeli a rendszer, hogy lehet forgatni a képernyőt. Ha mégis érzékeli és eldöntöm a kijelzőt, akkor full feketébe átvált a kijelző és újraindítás után se áll vissza (kb 10 újraindítás és recovery menüben turkálás után tér csak észhez).
-a wifi jelentősen lassabb, mint a Windows 8.1 Update 2-n (16-18MB/s helyett 10-12MB/s)
-hangdriver egyszer összeomlott, de aztán helyreállt.Teljesítmény szempontjából nincs baj vele egyébként, valamivel sebesebb, mint az előd.
-
-
pzstm
titán
válasz
ArsenalF #1429 üzenetére
Európában július végére van ígérve, magyar MS-nél sincs házon belül sem egyetlen darab sem, megnyugtathatlak.
Ha minden jól megy, augusztus legelejére fogok szervezni egy találkát, ahol surface2-t, Type Cover2-t és Surface Pro 3-t is tapogatni lehet majd legújabb coverrel
-
garambe
tag
-
leximester
tag
válasz
ArsenalF #1152 üzenetére
Sajna amit említesz alvás/ébredés/hibernálás az a 4200-al is problémás MÉG mindig!
A chrome nálam sokkal lassabb,akadósabb mint az IE, amit említesz hogy csúnya, arra az a megoldás hogy jobb klikk az ikonra, tulajdonságok,kompatibilitás ott van egy olyan sor amiben szerepel a DPI azt pipáld be.Szerk.: Még egyszer elolvasva, nálad nem az alvással volt a gond
-
joebacsi
csendes tag
válasz
ArsenalF #1133 üzenetére
Minek kábel? Tud Miracast-ot...
http://www.youtube.com/watch?v=5I5zlTSetxoHa TV nem tudja, akkor kell neki egy Netgear push2tv és kész, az megy fullhd monitorral is.
Néhány tanács:
- tollat ne veszítsd el...ha mégis, akkor Samsung S Pen tökéletes hozzá (nyomásérzékeny, radír, minden), addig, amíg megjön a csere (ez a know-how egy elcseszett fél szombat k+f-jének az eredménye)
- nekem a dokkolót egy ilyen helyettesíti: (http://www.mediamarkt.hu/mcs/product/ISY-IHU2000-4-portos-USB-2.0-HUB,103952,504894,721151.html?langId=-19)
- Szerezz be office onenote-ot mihamarabb, a surface pro-t egyszerűen a onenote-hoz találták ki. Amíg nincs, addig jó a Store-os onenote app is, de az office-hoz adott asztali erősebb sok tekintetbenHidd el, érdemes volt venni a billentyűzethez egy gépet
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Formula-1
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- Amazon Kindle
- Több évig húzódó per várhat az Apple-re az iPhone-ok uralma miatt
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Autós topik
- További aktív témák...
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Asus TUF 16 FA607PI - 16" 2,5K 165Hz - Ryzen 9 7845HX - 32GB - 1TB - RTX 4070 - Win11 - 1,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest