- Garmin Forerunner 165 - alapozó edzés
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Fotók, videók mobillal
- VoLTE/VoWiFi
- A karcsúság ára
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
MasterMark #2595 üzenetére
Egyedül a nem pro SF3-at tudom elképzelni hogy lehet tölteni powerbankról, mert micro USB töltőcsatlakozója van (én LG telefon töltővel szoktam tölteni)
-
törölt tag
Üdv,
Valaki meg tudná mondani, hogy egy Surface 3-at (nem pro) kb. mennyiért lehetne eladni?
Alap modell, 2 GB RAM, 64 GB tárhely, atom proci
Van hozzá type cover is (hosszú í-t támogatja)
Gépet idén januárban garisan cserélték, viszont sorozatszám alapján már most nincs gari rá (gondolom nem hosszabbodott a cserével, mert amúgy is áprilisban járt volna le az 1 év)
Type cover még garanciális.
Ha vki megveszi, adok hozzá ajándékba egy Surface Pen-hez való tollhegyet is, a pen maga már nincs meg sajnos. [a tollhegy külön is eladó]
Angol töltőfeje van, de adok hozzá egy Huawei mobil routerhez adott európai töltőfejet amivel tökéletesen tölt, amúgy bármilyen komolyabb microUSB-s telefon vagy tablet töltővel tölthető, mert a kábel szabványos, eltérően a Pro szériától.Kedves moderátorok, azt kérném, hogy ne szedjétek ki ezt a hsz-t, mivel a Surface eléggé réteg termék Mo-n, így vsz. ha vki tud valamit mondani az árakról az inkább ez a topic lesz és nem a beárazós. Köszönöm.
-
törölt tag
válasz
parandroid #2511 üzenetére
Köszönöm a gyors választ! Azt esetleg tudjátok, hogy a ms ügyfélszolgálat hogy érhető el?
Van egy telszám amit hívni lehet, vagy az apple-hoz hasonlóan jelezni kell online és visszahívnak? -
törölt tag
Üdv,
Surface garanciális javítása megoldható Mo-n? Brit Amazonról való, Surface 3-ról van szó.
Korábban hallottam, h itthon hivatalosan nem forgalmazzák de javítani javítják. Ez igaz?
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Apple Pencil 2 dobozos hibátlan.
- iPad Pro M4 13" 256GB wifi hibátlan 2025.06.06. Apple jótállás
- ALKUKÉPES ELADÓ APPLE IPAD AIR 2 GOLD 32GB
- Microsoft Surface Go 3, Intel Core i3-10100Y, 8Gb, 128Gb SSD, 10,5
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 5411 - i7-10850H I 32GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest