- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Na! Ez egy JÓ utólagos autós fejegység - Minix CP89-HD
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- 8300 mAh, maradhat?
- Android szakmai topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Gábor001
tag
válasz
Polarstar #3363 üzenetére
A produktivitás programok jobban zavarnak, pl. még az Adobe csomag nagy része sincs ARM-re. De talán ez sem ijeszt el a vásárlástól, csak így a Ryzen + RTX3080 gépem még nem megy nyugdíjba. Remélhetőleg üzemidőben vagy vékonyságban komoly előrelépés lesz ennek köszönhetően.
-
-
Tiesto222
tag
válasz
Polarstar #3322 üzenetére
Webböngészés , excel , youtube , leginkább általános médiafogyasztás.
Az tetszett meg benne , hogy elég erős a proci benne amitől azt feltételezem , hogy hosszú idő (mondjuk 5év múlva) is zökkenőmentesen használható legyen.
Igazad lehet , hogy itt a memória lehet a szűk keresztmetszet.
A probléma , hogy a 16gb-os verzió ára 529 999 Ft ami már majdnem +100ezer 8GB ramért.
Ez az ár már túl sok nekem. -
válasz
Polarstar #3301 üzenetére
Gondolom SSD-re gondolsz, az a baj hogy az egyesnél az akku bent van még az alaplap alatt is, legalábbis a két fél összekötése ha jól értem, így ki kell rámolni kvázi mindent a házból és persze minden össze van cseszve ragasztóval ha jól látom.. A kijelző az egyértelmű, nem is attól félek igazán, hanem hogy ha összerakom belül lötyögni fog minden..
Na mindegy, előbb akkut kell vennem valahonnan. Már ha megéri egyáltalán.Oké, ránéztem az ifixit oldalán, megoldható.
-
Dave™
nagyúr
válasz
Polarstar #3271 üzenetére
Ezt nem te szabályozod, hanem az OS. A teljesítményprofil azt tudja állítani, hogy mennyi ideig engedje a turbo-t. Vannak olyan 3rd party alkalmazások, amikkel limitálni lehet a turbo órajelét, de Windowson nem tudok mondani ilyet. Annyit érdemes tudni, hogy a magasabb órajelekhez sokkal magasabb fogyasztás is tartozik, így mobil eszköznél abszolút van értelme limitálni a turbo-t, legalábbis akkus üzem esetén. Meg a Pro 7 passzív hűtése se segít pl. Nekem az m3-8100Y is eléggé fel tud melegedni a Go 2-ben, és ez 5W-os, nem 15W.
-
Bigboly
újonc
válasz
Polarstar #3259 üzenetére
Üdv, ezt találtam az általad megadott típus alapján ez is jó lehet?
https://m.alza.hu/wacom-bamboo-ink-2-generacio-d5664394.htm?kampan=adw4_prislusenstvi-pro-it/tv_pla_all_obecna_ostatni_m_1007633___600023706407_~140037961907~&gclid=EAIaIQobChMIhOWqo97i-gIVganVCh3BiQOwEAQYASABEgLwLfD_BwE
-
Dave™
nagyúr
válasz
Polarstar #3208 üzenetére
Itt van a feature mátrix. Látom már nem aktuális, de hátha az SB3-nál is szükség lesz rá
Én elég régóta használok egy SGO2-t és egy ideje egy SL4A-t Ubuntu-val, pár dolog nem megy a támogatás hiánya miatt, de azt leszámítva tökéletes. Sokan nem értik ezt a kombinációt, szerintem meg sokkal jobb a felhasználói élmény, mint Windows-zal, de ízlések és pofonok
-
kecstama
tag
válasz
Polarstar #3232 üzenetére
Tyű ezen még a billentyűzetre is van, azt mondjuk fix nem merném rárakni
Mondjuk ezek a mintások érdekesen nézhetnek ki a logóval a középén, főleg hogy csak egy nagy négyzet van kivágva a 4 kicsi helyett.
Ha esetleg rendelnél egyet, kíváncsian várom hogy hogyan néz ki a gépenAmúgy ha biztosra akarsz menni, üvegfólia is van rá alin. Nekem 3 éve bírja, igaz kicsit hülyén raktam fel így 1-2 porszem aláment, de inkább az mint a karcok.
-
kecstama
tag
válasz
Polarstar #3228 üzenetére
Ha fólia akkor Dbrand a legjobb, de sajna a palmrestre nem vágnak, pedig nálam valahogy az is karcos lett.
Aliexpressen vannak egész jól kinézők, de nem mertem még bekockáztatniMondjuk azt se értem hogy miért nincs fekete Book, a fekete és kék Surface Laptop nagyon szép, kár hogy azokba nincs rendes GPU, bár az a Xe se lehet annyira rossz.
Amúgy nagyon jó ez a Book 2 így lassan 3 év után is, de megvannak a maga bajai, pl nálam néha "eldobja" az alját pár másodpercre mintha detacholtam volna
, meg a CPU energiaszabályozása se tökély, nálam nem akar rendesen boostolni, bár ez lehet a win11 is.
Na meg nem bántam volna egy LTE-s verziót is, ha már egy tablet is.+ Lehet szidni az Applet, de azért egy Macbook még ezekhez képest is más kategória, sőt én még az XPS-t is a Surface fölé teszem minőségbe
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- CPU léghűtés kibeszélő
- Alakul a Visa és a Mastercard európai ellenfele
- Kazy Computers vélemények - tapasztalatok
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- OTP Bank topic
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Autós topik
- Milyen alaplapot vegyek?
- Hardcore café
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- További aktív témák...
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Erő és sebesség? Most az Öné lehet! Ráadásul kamatmentes rèszletre is!
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG Flow Z13 + ROG XG RTX 3070 - i9 12900H 16GB DDR5 RAM 1TB SSD + RTX 3070 8GB WIN
- ÁLTALÁNOS IGAZGATÓHELYETTES tábla
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest