- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- iPhone topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
A`rpi
addikt
válasz
konyi79 #3146 üzenetére
Tennék egy próbát a gyári töltővel, és egy inverterrel.
Alternatíva lehet még szivar gyújtós surface töltő is, a minősével kapcsolatban nincsen tapasztalatom. -
nbukta77
addikt
válasz
konyi79 #2856 üzenetére
Az az igazsag, hogy nekem tablet kivaltasra lenne. Most egy galaxy tab s3- at hasznalok, de a munkam miatt kell hordozhato eszkoz. A macbook- ot pedig nem szeretem cipelni. Viszont szuksegem van tablazat, szoveg es pdf kezelokre. Ezert gondoltam a surface pro 6- ra. Vagy az ipad pro 11- re.
-
joebacsi
csendes tag
válasz
konyi79 #2810 üzenetére
kóklerek az IT-said
Korábbi SAP GUI-nál az volt, hogy behazudta a win-nek, hogy majd ő megcsinálja a skálázást, de nemcsinált semmit, ezért maradtak picik a betűk. Ezt is lehetett orvosolni registry matatással (vagy lehet a GUI .exe-t is kellett hack-elni, már nem emlékszem pontosan).
De a legújabb (7.50) GUI ezt már megoldja rendesen. Gyanítom nem ezt rakták fel neked, hanem valamelyik régi 7.30-at vagy 7.40-et. -
válasz
konyi79 #2810 üzenetére
A 4-nek volt hibás a kijelzője, abból rengeteg kezdett el villogni és csíkozni.
Az 5-nek nem volt baja ha jól tudom, a korábbiaknál pedig csak sárgulás jelentkezett ha sok meleget kaptak (nálam az első volt sárga a töltő csatlakozó környékén)(#2803) pzstm: a Book-ból is megnéznék egy feketét, bár nem szeretnék magamnak, mert kiütést kapni ahányszor valami foltot vagy porszemet látnék rajta.
-
joebacsi
csendes tag
válasz
konyi79 #2806 üzenetére
Ennek a flag-nek pont az a lényege, hogy "nem táblagép" módban nem jelenít meg virtuális billentyűzetet egyáltalán.
Valszeg nálam is a onenote gyilkolja, több 10 gigányi onedrive-on sync-elt notebook-al teker rendesen.
Egyébként itt is nagyrészt SAP folyamatokkal van telerajzolvaValamint a SAP GUI is lehet ludas (ha használod surface-en)...bár 750-es GUI sokat javított, de még mindig szenved high-res képernyőkön, botránylassú a kirajzolása főleg a több terminal szimulációt tartalmazó enjoy képernyőkön...
Nálam annyira nem gond, mert relatíve sokat tudok töltőn lenni, mobilitás max 3-4 órákra kell, azt meg bőven tudja (még).
-
joebacsi
csendes tag
válasz
konyi79 #2800 üzenetére
Settings-->Typing-->Typing alatt van egy ilyen flag, ezt kapcsold ki:
"Show the touch keyboard when not in tablet mode and there's no keyboard attached."Ennek ugye az a hátránya, hogy csak tablet mode-ban fog működni a touch keyboard.
Valamiért nem veszi észre a BT keyboard-ot, nyilván ennek javítása lenne a jó, de addig ez workaround-nak talán elmegy....LTE egyébként egy teljesen pro5 "csak" sim-el, vagy van más difi is?
Akksi nekem pro5 (i5, 256) 1 év 2 hónaposan 5 órákat esztimál, de power saver-t ritkán látott
Ebbe azért fele (45Wh) akksi van, mint a 15colos gépedben, surface felbontása pedig feltételezem sokkal durvább.Pro6 egyébként nem győzött meg, sztem maradok a páratlan szériáknál, ezek eddig beváltak.
-
bPatrik0521
csendes tag
válasz
konyi79 #2783 üzenetére
Olyan a zsanér de egyáltalán nem zavar. Nem lett rosszabb idővel, úgy maradt és tökéletesen tartja a gépet. Lecsukva a mágnes fogja, kinyitva meg a gép súlyától nem mozog. Csak képernyővel lefele lehet így pöckölgetni, úgy meg én személy szerint nem szoktam használni
(SP4)
-
bendzso
senior tag
válasz
konyi79 #2741 üzenetére
Ez alapján az UPS eljön érte Magyarországra is (legalábbis Németországból rendelt gép esetén).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL PowerEdge R630 rack szerver barebone - 2xSocket 2011v4 , 24x DDR4 DIMM, H330 RAID, 39369Ft+ÁFA
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest