- OnePlus 15 - van plusz energia
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
Új hozzászólás Aktív témák
-
boost
veterán
Nekem összetört a pro 7, és hiányzik az a forma, felhasználási lehetőség, amilyen a régi volt. Most egy sokkillós gémer laptop van helyette, ami nagy hiba volt.
Ami inkább zavar, hogy az új Pro-n már nincs Surface csatlakozó. Csak az új Laptop-on. Szerintem annál kényelmesebb dokkolás nemigen van. (Na meg van egy Surface Dockom, amit jó lenne használni
)Az USB-C-t annyira nem szeretem, mert a géppel merőleges. -
boost
veterán
Ma indulnak itthon az is az új Surface Copilot gépek. Ki várja őket? Én még nem találtam igazi hands-on review-t a szoftveres (AI) újdonságokról, pedig aktívan keresem. De a többi gyártó által készített gépek is izgalmasak.
A Samsungnál már van egy kisebb olyan balhé, hogy ugyanazzal a Snapdragon X Elite procival szerelt gépek egy része közel fele CPU Bench score-ra képes, mert ugyanazt a modellt két fajta alaplappal szállítják, ami viszont nem kiválasztható, azaz kb zsákbamacska. Gondolom majd korrigálják idővel.
-
boost
veterán
Sziasztok, Surface Pro 7 törött kijelzőt cserélnek valahol? A gép még működőképes.
-
boost
veterán
az új 13" Surface Pro 8 nagyon baba!

-
boost
veterán
válasz
Gusztáv
üzenetére
Sokszor az árfoalyamkülönbség, az árfolyamtartalék. Hogy ne kelljen hetente árat változtatni, ahhoz viszonyítva, hogy mennyit ér éppen a forint, de ne is legyenek veszteségesek. Aztán a német disztirbutor is nagyobb kedvezményt kap a több eladott gép miatt. Apple is kb évi egy árat kitalál, forintban, árfolyamtartalékkal, és ahhoz tartja magát egész évben.
-
boost
veterán
Sziasztok, Surface Book 2 mennyire hordozható eszköz? Lehet, érdemes simán csak a fej részét cipelni pl 2-3 napos utakra? Van hozzá ilyenkor tok? Azt nézem, hogy árban nincs nagy különbség egy Surface Book 2 és egy Surface Pro 6 között, és az előbbi mégiscsak tartalmaz már USB-C-t. Leginkább jegyzetelésre lenne, de lehet, hogy akkor kiváltaná a macbook + iPad pro kettős megoldást is, ha bevállik.
-
boost
veterán
válasz
joebacsi
üzenetére
Én nem vártam többet, mint egy 5.5, mert már pletykálták, hogy jövőre jön a teljesen újratervezett gép. Nem fogják azért áttervezni, hogy aztán jövőre megint újratervezzék. Az pozitív, hogy a használható modell olcsóbb lett. (nettó dollár árban)
A szériagondokat a kijelzővel remélem megoldották, és akkor jövőre jöhet egy Thunderbolt3-as, USB-C-s gép.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hp Elite X2 1013 G3 12" Touch - I7 8650U - 8Gb - 256Gb
- Samsung T210 Galaxy Tab 3 - 7.0 - 8GB
- KÜLÖNLEGES RITKASÁG! VADIÚJ Microsoft Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB LEVENDULA 686g
- 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- 210 - Lenovo IdeaPad 5 Pro (16ARH7) - AMD Ryzen 7 6800HS, RTX 3050Ti
- iPhone 14 Pro 128GB 100% (1év Garancia)
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 i5-1245U 14" FHD+ 16GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
- Eladó MacBook Pro 13 (2020) i7 2.3GHz / 16GB / 512GB Asztroszürke
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest