- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- iPhone topik
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
Új hozzászólás Aktív témák
-
hito
nagyúr
Mielőtt írtam, megnézhettem volna, hogy mennyire pörög a topic
Sajnos nem lehetett vele mit kezdeni, clean install segített csak. Viszont legalább a normál pendrive-os win11 telepítést sem vette be a gyomra. A végén csak a hivatalos Surface recovery image ment fel, fél délután elment egy reinstallra.
-
kecstama
tag
Nekem is lassabb mint kéne, de ha ki-be dugom a töltőt néha megoldja. Biztos valami firmware/szoftver probléma.
A proci se megy 2,7-2,8Ghz és 70° fölé win 11 alatt, pedig 10 alatt 90-100° közt ugrált mindig.
Tegnap nekem jöttek Surfaces updatek, majd kipróbálom hátha megoldották
-
Gusztáv
addikt
Nekem is van egy ilyen HP-m a Surface 4 pro mellé, de engem sem fogott meg. Nem tetszik rajta a vastagabb káva, meg hogy a tollat nem lehet sehova rakni. Billentyűzetben is a Surface a nyerő. Persze a HP-ban van LTE modem, de az nekem pont nem kell.
Én imádom a 3:2-s képarányt, nekem 16:9-es nem kéne. Van egy sima Surface 2-m is, ami 16:9, de persze elég unfair azt a 4-hez hasonlítani.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Core V21 Enermax 650W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest