- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Augusztusban jön a Honor Magic V Flip 2
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Android szakmai topik
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Teljes külső kijelzővel hódítana a Flip7, ami kapott egy kistestvért is
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
Új hozzászólás Aktív témák
-
boost
veterán
válasz
Gusztáv #2989 üzenetére
Sokszor az árfoalyamkülönbség, az árfolyamtartalék. Hogy ne kelljen hetente árat változtatni, ahhoz viszonyítva, hogy mennyit ér éppen a forint, de ne is legyenek veszteségesek. Aztán a német disztirbutor is nagyobb kedvezményt kap a több eladott gép miatt. Apple is kb évi egy árat kitalál, forintban, árfolyamtartalékkal, és ahhoz tartja magát egész évben.
-
Szomj4s
tag
-
ricsip
addikt
válasz
Gusztáv #2378 üzenetére
Pont ezt a lényeg: kifizetek 1800 $-t, es ennyiért nem fer bele az a rohadt gps receiver. Amugy tenyleg elcsesztem az 1799-1900$ tartományt, mert valójában 2699$ a legdrágább pro 4, es meg mindig nuku gps.
A pc-re utalásodat nem értem. Az ms pc-nek hivja a surface-t (x86 ugyebár), de ez akkor is tablet, csak erős a marketing BS. Asztali pc-be valo gps modult ne keverjük már a minden tablet/mobil soc-ba berakott gps áramkörrel. Most az a baj h. a kinai android túl olcsó, ezért fér bele gps IC? Azokba is amelyekben nincssim modul/gsm-lte rádió? Tényleg nem értem hol itt a msft húzásának a legitimálása. Az aple indította el ezt a lehúzás bizniszt amit átvett samsung/ms/ mindenki, jobsnak ezért külön bugyor jár odalent. -
Ganz-[HUN]
addikt
válasz
Gusztáv #2347 üzenetére
Akkor ez esetben üdv a csoportban.
Gratula a géphez, jól választottál márkát.
Igen, a gép hogy fogalmazzak... egy kapkodós idegbeteg vadállat...
A type covert össze sem szabad hasonlítani a touch coverrel... azzal is áttúrtak a Saturnban németországban, annyiért kaptam amennyiért egy Type II-ttest vehettem volna.. de sürgős volt, mert kékgalálos volt a gép, USB billencsel nem tudtam belépni a gépbe sajnos. -
-
ricsip
addikt
válasz
Gusztáv #1990 üzenetére
Még jó h. nem, oda is b@szna ha igen. Az ARM-os Surface1/2 RT-nek ez az 1 előnye van a "nagytesó" x86-os processzorokkal szemben: a sleep / connected standby egy megbízhatóan működő, kezdetektől beletervezett ficsör rajta, nem egy utólagosan sebtében beleerőszakolt valami mint a Pro-knál. A "kistesó" x86 (=atom-os surface3) már nem ilyen egyértelműen rossz kontrukció, ott ez a sleep dolog lehet h. hasonlóan jól ki lett találva mint arm-on.
-
Dave™
nagyúr
válasz
Gusztáv #1479 üzenetére
A leejtés ellen persze nem véd, de a hátlapot és más verziók az éleket is remekül védik. Érdemes rákeresni surface skin formában, sokféle megoldás van. A fekete pro-n ez a carbon fiber pl. simán lehetne gyári dizájn is, csak közvetlen közelről látszik a turpisság, a tapintása is kellemes. Nekem bejött.
-
Nova96
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- EAFC 25
- Kuponkunyeráló
- VR topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Az Intel volt vezére beismerte, hogy benézte az AI-t
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Xbox Series X|S
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- ismét elérhető 3db - Sennheiser MOMENTUM 4 fejhallgatók
- Microsoft Surface Laptop 3 - 15 col - Fekete
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest