- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Magisk
- Google Pixel topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
ricsip
addikt
válasz
sasa134 #2333 üzenetére
Azt se feledd, h. ezek a kapitalisták a víz másik oldalán MINDENT nettóban adnak meg, és arra még rájön az államonként eltérő nagyságú sales tax (ami kb. 5-15% között mozog). Tehát semmiért nem annyit fogsz fizetni, amilyen árat legelsőnek látsz, hanem többet.
A garin ne parázz, az én fostalicska RT 1-emet másfél éve cserélték display hiba miatt postafordultával Amszterdamból, pedig az is Usa-ból lett kicsempészve (de az USA gari még érvényes volt rajta!)
-
ricsip
addikt
válasz
sasa134 #2329 üzenetére
lehet félreérthető voltam. A hivatalos store árakat sokallom (ugyanaz az ár van a MS webshopban, mint a fizikailag fogható bótban). Ez ügyben nem érhet meglepetés: felmész neten az MS store-ba megnézed az árat, és ugyanezt fogod látni a boltban is detroitban. Ha ez az árszint neked okés akkor jó
Nekem sok ezekért a cuccokért ennyi dodó. Ebben a boltban is lézengett csúcsidőben rajtam kívül még összesen 2 vevő, a mellette levő almás bolt meg félig tele volt.
BestBuy-ban is voltam, nekik is van MS cuccuk, de semmivel nem volt olcsóbb ugyanaz. Amit érdemes lesni folyton, azok a mindenféle sales akciók. A hülyék országában gyak.lag minden héten van vmi akció, csak köccsed a pénzt minden vacakra, amire nincs is semmi szükséged. Na ilyen akcióban talán enged a jófej MS is 100$-t az 1700$-os cuccból, aztán eldöntőd neked megér-e annyit v. sem. Tényleg semmi nem olcsóbb az USA-ban mint idehaza, írta vki az iráni blackfriday-én is csak a tavalyról megmaradt szart adják olcsóbban, ami új az ott is annyi. A külőnbség h. ott 10x bérek vannak. Most mész először usa-ba? Le fogsz döbbenni mi mennyibe kerül (a rossz értelemben).
-
válasz
sasa134 #2253 üzenetére
Cserélhető elvileg, de a gép szétszedése nem ajánlott.
Persze, hogy tud USB-ről bootolni, de van rajta visszaállító partíció is.
Nekem is németből van, és alapból német és angol nyelv volt rajta. Miután beállítasz mindent és túljutsz a hosszú tutorial videón, utána a vezérlőpultból le tudod tölteni a magyar nyelvet. Ekkor olyan 99,99%-ban magyar lesz.
Ha bármi kérdésed van, akkor kérdezz nyugodtan. Nekem is ilyenem van, és elég sokat használom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- AliExpress tapasztalatok
- No Man's Sky - Már elérhető a Worlds Part 2 frissítés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i5-3GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Garancia!
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest