- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- LG V50 ThinQ Dual Screen - az 5G ára
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Operatív igazgatót vált az Apple
- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
- 8300 mAh, maradhat?
- Légies iPhone halvány színei
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
ricsip
addikt
válasz
sasa134 #2333 üzenetére
Azt se feledd, h. ezek a kapitalisták a víz másik oldalán MINDENT nettóban adnak meg, és arra még rájön az államonként eltérő nagyságú sales tax (ami kb. 5-15% között mozog). Tehát semmiért nem annyit fogsz fizetni, amilyen árat legelsőnek látsz, hanem többet.
A garin ne parázz, az én fostalicska RT 1-emet másfél éve cserélték display hiba miatt postafordultával Amszterdamból, pedig az is Usa-ból lett kicsempészve (de az USA gari még érvényes volt rajta!)
-
ricsip
addikt
válasz
sasa134 #2329 üzenetére
lehet félreérthető voltam. A hivatalos store árakat sokallom (ugyanaz az ár van a MS webshopban, mint a fizikailag fogható bótban). Ez ügyben nem érhet meglepetés: felmész neten az MS store-ba megnézed az árat, és ugyanezt fogod látni a boltban is detroitban. Ha ez az árszint neked okés akkor jó
Nekem sok ezekért a cuccokért ennyi dodó. Ebben a boltban is lézengett csúcsidőben rajtam kívül még összesen 2 vevő, a mellette levő almás bolt meg félig tele volt.
BestBuy-ban is voltam, nekik is van MS cuccuk, de semmivel nem volt olcsóbb ugyanaz. Amit érdemes lesni folyton, azok a mindenféle sales akciók. A hülyék országában gyak.lag minden héten van vmi akció, csak köccsed a pénzt minden vacakra, amire nincs is semmi szükséged. Na ilyen akcióban talán enged a jófej MS is 100$-t az 1700$-os cuccból, aztán eldöntőd neked megér-e annyit v. sem. Tényleg semmi nem olcsóbb az USA-ban mint idehaza, írta vki az iráni blackfriday-én is csak a tavalyról megmaradt szart adják olcsóbban, ami új az ott is annyi. A külőnbség h. ott 10x bérek vannak. Most mész először usa-ba? Le fogsz döbbenni mi mennyibe kerül (a rossz értelemben).
-
válasz
sasa134 #2253 üzenetére
Cserélhető elvileg, de a gép szétszedése nem ajánlott.
Persze, hogy tud USB-ről bootolni, de van rajta visszaállító partíció is.
Nekem is németből van, és alapból német és angol nyelv volt rajta. Miután beállítasz mindent és túljutsz a hosszú tutorial videón, utána a vezérlőpultból le tudod tölteni a magyar nyelvet. Ekkor olyan 99,99%-ban magyar lesz.
Ha bármi kérdésed van, akkor kérdezz nyugodtan. Nekem is ilyenem van, és elég sokat használom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- újszerű iPad 2021 (9. generációs) Wi Fi 64GB asztroszürke space gray Apple
- iPad Air 3 64GB Cellular/1-3 hónap gar./Akku 85%/p4324
- Eladó Apple Ipad Air 5 10 9 / M1 /WIFI + CELLULAR / 256GB Újszerű állapotban!
- Samsung Galaxy Tab S9 Ultra 5G 12/512GB! gyári független 2026.08.03. gyártói jótállás
- iPad Pro M2 11" 128GB Wifi Újszerű/2027.05.26.Gar./Akku 97%/p4316
- Apple iPhone 13 . 128GB , Kártyafüggetlen , 100% akku
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite 64GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest