- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- MIUI / HyperOS topik
- Motorola Moto G77 - kis motor, nagy karosszéria
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Megérkezett Európába az Oppo vékony órája
- Realme GT 2 - aláírjuk
Új hozzászólás Aktív témák
-
ROBOTER
addikt
válasz
Hi!King
üzenetére
Nekem sokáig Samsung S sorozatú és iPhone telefonjaim voltak, most lett egy Huawei P30 Pro. Nagyon sokat panorámázok, és eddig nem volt gondom, főként az S9+ képminőségével voltam elégedett. A P30 viszont amilyen kiváló állóképnél, olyan rossz panorámánál (és a fókuszban). Egyszerűen minden panorámaképen van egy foltos átmenet, ahol expozíciót vált, és ha homogén a terület, pl. égbolt, nagyjából használhatatlan a panoráma. Szerintem a Samsung és az iPhone bracketingel, elemez és utólag dönti el, hogy melyik képkockát (oszlopot) használja fel az összefűzésnél, utólagos expozíció-korrekcióval.
Szóval ha minőség kell nem marad más, mint az E-M5 és a Hugin. Viszont tény, hogy egy rohadt nagy TV-n eszméletlen hatást nyújt. Itt még a 8K tévéknek is látnám értelmét.
Új hozzászólás Aktív témák
- Sorozatok
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Mazda topik
- Bemutatkozott az új John Wick játék
- Életlen svájcibicska: Teszten az LG 45GX90SA okos gamer monitor
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Pletykák szerint 30 GB memóriával szerelik a PS6-ot
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- További aktív témák...
- új akku Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év garancia
- Dobozos! Xbox Series S 512 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Használt Bonsen VS1900 vákuumos fóliahegesztő
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z790 I9 13900K 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4080 Super 16GB Lian LI LANCOOL 207 750W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760M i5 14400 16GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Lian LI LANCOOL 207 GIGABYTE 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest